Hej raseri, det uppbyggande heliga

I förrgår kväll dödade jag bloggen för gott. För andra gången på 10 år. Lät den vara kvar till 20:00, sen fick den gå till sista vilan. Det var så jävla skönt. Ända tills jag idag tisdag läser Bilan Osmans dravel på Expressen. Den sjuka medians ruttnande kadavers sista dödsryckningar är verkligen vämjeligt. Man lägger Osman under ”kultur” och man vet, man kalkylerar med reaktioner som man i sin tur vet utfallet av.

Voila, så används alla protester och kritik som bekräftelse på Osmans utsatthet för ”rasism”. Voila- skåda den långvariga vithetens högborgs brott mot alla färgade människor på jordklotet.

Jag kan åtminstone styra det tänker jag. Kan begå virtuellt självmord varannan dag. Men ”storkukslugn” är inte mitt förnamn och när regeringen, media och främmande makt vill kalasa på min kropp, vårt land och allt mina förfäder kämpat för samtidigt som de parfymerar sig i egna slemmiga fekalier fylls jag av ett raseri jag inte trodde var möjlig.

bye bye gifs | WiffleGif

Under tiden kan ni ju fundera på hur vårt samhälle utvecklas och vad det innebär för dig eller nån du känner nu och i förlängningen……

För övrigt hoppas jag MP lämnar regeringen…

Image
Image
Image
Image
Image

När media fulvinklar och regisserar ”oprovocerat polisvåld”

Image

En person bland alla dryga 5000 döda av Corona i äldreboendehaveriet

Berättelse av sign ”mamma chips”

”För två månader sedan fick jag ett samtal från ett dolt nummer. Det visade sig vara en läkare som berättade att min pappa Richard hade bekräftats smittad med Covid-19….”

6 reaktioner på ”Hej raseri, det uppbyggande heliga

  1. Om det inte har hänt något annat tvingande så förstår jag varför du ger upp. Jag känner samma uppgivenhet och samma känsla av meningslöshet. Samtidigt som fler och fler röster tystnar blir skillnaden större och större mellan svensk och utländsk journalistik .. trots ”fulvinklingar” och en påtaglig rasbesatt, destruktiv vänstervridning. Om det är något som är dödligt skadligt för en demokrati är det att den vanliga människan pressas till underkastelse och tystnad av trycket ”uppifrån”..

    Jag vet ärligt talat inte hur jag ska förhålla mig till den galna värld vi lever i just nu, helst vill jag bara lägga ner och begränsa mitt liv till min egen lilla värld, samtidigt som jag oerhört gärna vill hänga kvar till efter nästa val.

    Men det blir kanske för ensamt, synligt och utsatt, om alla andra lägger ner?

    Kan du inte bara begränsa dig till färre inlägg det närmaste året och komma igen med full kraft när valrörelsen börjar och alla röster kommer att behövas. För jag tror att 2022 är sista chansen för Sverige .. om det inte redan är för sent.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s