Batikhäxor här batikhäxor där- batikhäxor everywhere…#migpol #svpol #coronaamnesti #gymnasieamnesti

Nej, Afghaner dör inte vid repatriering

Aktivistnätverket Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar! ger sig inte. De vill agera både lagstiftare, migrationsverk och domstolar. I åratal har de av svårförståelig anledning med näbbar och klor kämpat för att unga och lite äldre afghanska män utan asylskäl ska få stanna i Sverige. De har gått på de uppgifter som presenterats av männen själva: att de kommer att dödas omedelbart som de sätter sina fötter på afghansk mark om de utvisas. I otaliga texter på denna sajt har detta fenomen, denna blåögdhet och vilja att låta sig luras och med handhjärtan i “humanitetens namn” anse sig ha rätt att kräva att Sverige, i strid mot sin egen utlänningslag och allt vad rättskänsla och rättssäkerhet heter, skapar speciallagar för deras “skyddslingar” (längre ner kan några av texterna läsas (fler finns på sökord som ensamkommandeaktivisteraktivistnätverkgymnasielag m.m.).

slut citat Merit Wager

Jag begriper inte detta men *ehum* kommer ihåg då jag som liten höll på att förfrysa fötterna för att en ”vän” tvingade mig att vara ute fast jag ville gå in. Mamma har berättat hur jag storgråtandes kom in och hulkade förtvivlat om att hon hotat ge mig stryk om jag gick in utan hennes tillåtelse. Mamma beskrev mina fötter/tår och eftervärken då hon försökte gnugga liv i dem…. Samma ”vän” sade sig i sin ungdom vara förlovad med en snubbe i gonorre´. Samma vän fick inga egna barn som vuxen. Antar att obehandlad gonorre´kan ge den biverkan..

Samma ”vän” snodde en pojkvän jag hade i ungdomen på ett besök på den ort jag då bodde =) Samma ”vän” försökte få en kille i gänget att ta min oskuld med att dupera styra och ställa och liksom ”regissera”, vilket misslyckades då min far inträdde rummet. Sist jag såg samma ”vän” var på en begravning för ett par år sen, och ”vännen” frågade om jag kunde skicka de foton jag tog vilket jag gjorde. Samma ”vän” bemödade sig inte ens med ett enkelt tack via sms efteråt. samma ”väns” mamma är iaf en person jag tänker på med varmt hjärta! Samma ”vän” wasnt a friend after all. Inte konstigt hon blev batikhäxa.

Det Handlar Om Barn GIF | Gfycat

FOTNOT; BATIKHÄXA METAPEDIA

“Batikhäxa, är en politisk term som med en sarkastisk underton beskriver en person med oftast politiskt korrekta uttalanden och beteenden. Jobbar inte sällan inom den statliga eller kommunala sektorn. Personen är fiktiv och existerar alltså inte i egentlig mening, utan är snarare att betrakta som visualisering av särskilda karaktärsdrag. Ingen kan med säkerhet beskriva exakt vad en batikhäxa är, men det förekommer vissa försök till definition:

“En ”Batikhäxa” kan jobba som socionom, förskollärare, på kommunens socialkontor eller kulturarbetare. Hon ser alla problem som socioekonomiska, individen har aldrig något eget ansvar utan om man kommer snett i samhället så är det alltid någon annans fel och orsak till det. Batikhäxan bor under fin adress men vurmar för förorten. Hon vill vara generös, med andras pengar. Batikhäxan använder gärna ”rasistkortet” när man inte har samma åsikter”.

1. Kvinna.
2. Minst 40 år gammal.
3. Struntar i sitt utseende.
4. Extremt politiskt korrekta åsikter inom ämnena Feminism och Integration.
5. “Ångvält” och allmänt gapig i politiska debatter, oförsonlig om åsikten inte är på invandrare, låginkomsttagare och kvinnors sida. Uppfattas i diskussioner som “elefant i växthus”.
6. Dålig/ingen koll på hur system och verklighet fungerar eftersom hon mentalt lever kvar i 60- och 70-talet. Tänker ofta med hjärtat hellre än hjärnan.
7. Har haft en trygg och problemfri uppväxt, men tror sig ha haft det väldigt svårt.
8. Adressen ska vara i fina välbärgade kvarter, men hjärtat ska finnas i förorten.
9. Svag för dikter, syslöjd, teater och skulpturer i ekologisk lera föreställande kvinnors underliv.
10. Omedveten om att hon är en Batikhäxa.

#LexFatemehKhavari

“Hjältinnan”. Hon som fick alla tänkbara priser. Som sa att hon skulle bli statsminister i Sverige. Som ledde demonstrationsmarscher med afghanska män som sade sig vara “”ensamkommande barn” som skanderade “Jalla, jalla, Sverige åt alla!”. Som massor av svenskar, inte minst riksdagsledamöter i Vänsterpartiet och Miljöpartiet liksom asylaktivister, nästintill tillbad..”

Brott å brott….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s