Jag, en ”machonationalist”

Det får vara nog med förmynderi Verklighetens kvinnor vill ha trygga gator och verkliga politiska lösningar – inte menskonst, kvotering och myndighetsvänster, skriver Sarah Havneraas (KD).

slut cit msm

Samtidigt

10 ställen i ditt hem som du städat fel hela ditt liv, så får du bort vin fett svett och kaffe

Signalerna om vad ”kvinnokamp” innebär är minst sagt dubbla i media…

Karin Olsson (kulturskribent i msm) -skriver på Internationella kvinnodagen om den konservativa trenden” 

Hon skriver ”Vill dessa kvinnor krossa jämställdheten” – om EBT och Louise Erixon- och vekar väldigt bittert förvånad över att EBT kan skiljas utan att förlora position- HON som kristdemokrat..

Ebba Busch Thor har fått två barn samtidigt som hon har varit en offensiv partiledare, utmanande livsvillkor som många kvinnor i karriären kan känna igen sig i. Nyligen meddelade hon att äktenskapet spricker, men att pappan och hon kommer fortsätta dela på omsorgen om barnen. Symbolvärdet i att just en kristdemokratisk partiledare skiljer sig borde vara stort, men det passerade snabbt i nyhetsflödet. Hon hyllar på Instagram sin man som dragit ”ett tungt lass när det gäller hämtningar och lämningar de här åren.”

slut cit Karin Olsson

Karin skriver åxå att SD lider av svår kvinnotorka i väljargrupperna och hon kan inte ha mer fel.

Hon skriver vidare;

”Visst finns det illavarslande tecken i tiden. Som den växande machonationalismen, ökad hotbild mot genusforskare och allt färre män som solidariserar sig med kvinnokampen. Men idealet om jämställdhet har blivit något av ett fundament i Sverige, som till och med de konservativa ledarna inte kan eller ens vill rubba.

slut citat Karin Olsson

Om Karin varit mer alert hade hon fattat två saker;

  1. MP är ett litet skitparti med allt för stor påverkan i realpolitiken och är det några som har svart bälte i ”symbolpolitik” är det ju MP
  2. Mencertifiering menskonst och från tidningssidor surt gloende sk ”kändisfeminister och kroppsaktivister” med ”vrede” är för intresseklubben med svårt incestuöst leverne möjligen livslust och markör för kvinnokamp, men inte för oss kvinnor på golvet gatan och i livet.

Därför att ”Verklighetens kvinnor vill ha trygga gator och verkliga politiska lösningar – inte menskonst, kvotering och myndighetsvänster

Voila Karin, så har du en rätt vettig mellanmänskligt förståelig approach till livets väsentligheter och förklaringen på det du kallar ”växande machonationalism”. Vi vill leva i fred och frihet och är liderligt less på MP och V-populistiska genomslag vilka bara går ut på att peta och styra andra människors liv. Vare sig det handlar om värdelös symbolpolitik om plastkasseskatt eller den politiska motsvarigheten till coronavirusets framfart- #agenda2030- en uppgraderad planekonomisk dvs kommunistisk dröm iklädd säck aska gröna fingrar och en utnyttjad utbränd undernärd olycklig #greta som galjonsfigur.

Greta mådde bra initialt. Äntligen ett specialintresse som fick henne att komma ut ur sin slutenhet där hon varit hemmasittare (inte gått till skolan) -inte fungerat särskilt bra socialt och mest tytt sig till familjens hund. Ernman har själv beskrivit situationen. Nu iom klimatintresset fick hon all uppmärksamhet i början på sina egna villkor, sedan upp och insugen tuggad och snart utnyttjad av klimatlobbyn , men all kärlek och beundran och känsla av betydelsefullhet och KASAM gjorde henne nära på fri från självskadebeteende och ångest. Hon blev rund om kinderna..

Bildresultat för tired hungry greta thunberg

De senaste bilderna på henne är fruktansvärda att ta del av. Kläderna hänger på den redan späda underutvecklade av ätstörningar synligt påverkade kroppen. Hennes gång är underligt robotlik. Hennes blick är dimmig och fladdrande. Hennes ansikte blekt med mörka ringar runt ögonen, hennes mun är stelt spänd med röd/rosa hud runt om. Hela hennes uppenbarelse är en plågad persons och hon liknar mer Assange efter sin isolering än en framgångsrik stark person.

Bildresultat för Thunberg meets EU executive preparing new climate plan

Titta på ungen i rörliga bilder nedan!!

…..och är det konstigt? Framgångsrika stjärnor som fladdrat runt jorden i jätteturnéer med entourage och ständigt nya länder orter hotell brukar beskriva kontrasterna som väldigt jobbiga. Att kunna släppa och slappna av.

Hur ska en liten tjej med så kort livserfarenhet, kidnappad av globalister, en tjej med hela världens öde på sina axlar, t om framburen av kyrkan som en ny messias – kunna ”landa”? och hur ska hon kunna förhålla sig till Corona?

Bildresultat för Thunberg meets EU executive preparing new climate plan
Bildresultat för tired hungry greta thunberg
Bildresultat för Thunberg meets EU executive preparing new climate plan

När jag läser vår egen lokaltidning #norran på nätet och ser klippåklistrajournalistiken- tvångsjournalistisk smörja som TT-utskick utvecklats till (eftersom alla landsortstidningar måste pubba dem)- så är det ju solklart varför msm självdör utan den konstgjorda andning som presstödet om 600 miljoner innebär..

De tweet jag har med här ovan med superviktig information som verkligen skulle behöva ut i t ex lokalmedia OCKSÅ skulle ju innebära ett slut på lågbegåvade ”vi har plats för 60 miljoner fler i sverige”-rörelsens mediabevakning.

Om människor också fick ta del av hur många som är ekonomiska ”flyktingar” och att man i mångt och mycket ”tappar pass” -lurar sig in i landet med falska papper och att kriminella människor slängs in i landet som strategi av tex #Erdogan- att man öht kunde diskutera dessa faktum utan att rasistkortet kastas fast i pannan som en ninjastjärna, hade mycket varit vunnit.

Istället är det fortfarande ”matning” från 9 miljardersimperiet statsmedia som serverar personöden där bara stråkar fattas. Öden som ska få våra rasistiska hjärtan att vekna.

Sen har vi då en vänsterpartistisk kvinna som själv tror hon är guds gåva till allmänheten och raljerar om att hon får mycket hat;

En av de saker bidragit till mest näthat mot Linda Snecker föreställer ett klipp från kammaren där hon säger att kvinnor förutsätter att alla män är våldtäktsmän eftersom vi inte kan se på en man om han är en våldtäktsman eller inte.

– Det är ju en beskrivning av kvinnors upplevelse i den patriarkala världen. För vi kan ju inte se vem som kommer att göra oss illa, och det är ju det som är problemet.

Mitt mål har alltid varit en feministisk rättspolitik och jag tänker att det klippet sätter fingret på någonting. Kan jag uppnå att färre kvinnor har den känslan? Att färre kvinnor känner ett generellt hot om det sexuella våldet från män som grupp så vore det underbart.

Här är filmen

För att nå dit menar hon att vi måste prata mer om män som en grupp med en otrolig makt, stort inflytande och med ett våldskapital som står för en stor del av kriminaliteten – men som också är den största andelen av brottsoffrena.

**********

Det finns något våldsamt i hur män fostras och lever. Det här måste vi ju bryta. Och det är jag helt övertygad åt att det går att göra. 

Linda Snecker pratar om att man MÅSTE ”prata mer om män som en grupp” samtidigt som hon står för; Jag tror att identitetspolitiken förstör hela tanken med solidaritet

Hon skriver också ”Det finns något våldsamt i hur män fostras och lever” utan att reflektera över att alla dessa män varit pojkar som statsistiskt generellt till största delen fostrats och omhuldats av det kvinnliga könet- sina mödrar.

Du har valt att inte kandidera till partiledarposten när Jonas Sjöstedt tackar för sig i vår, trots att en del fört fram ditt namn. Varför inte?
– Det är klart man blir smickrad, men det är ett oerhört tufft jobb. För mycket arbete på konstiga tider och helger. Och sedan så är jag lite nördig. Jag är inte intresserad av varje politikområde som en partiledare ska syssla med.

Sist men inte minst angående frågan från journon om partiledarjobbet så svarar Snecker så jävla roligt att min rödbetsjuice sprutar ut över tangentbordet…;

– Det är klart man blir smickrad, men det är ett oerhört tufft jobb. För mycket arbete på konstiga tider och helger. Och sedan så är jag lite nördig. Jag är inte intresserad av varje politikområde som en partiledare ska syssla med.

slut citat msm

Det här med ”för mycket arbete på konstiga tider och helger” har hon ju stor bred och insiktsfull erfarenhet av..

Bildresultat för linda snecker barnledig twitter

Plus moms..

Och sedan så är jag lite nördig. Jag är inte intresserad av varje politikområde som en partiledare ska syssla med.”

slut citat Snecker

Eeeeeh…you dont say? ”ökade straff sänker inte brottsligheten”—”öka straffen för brottslighet mot kvinnor”

Uttrycket skita och hålla igen myntades för Sneckers skull

Bildresultat för constipated gif

Bildresultat för linda snecker korkad
Bildresultat för linda snecker korkad

Nördig? Hon?….naa…

Bildresultat för linda snecker korkad

HÄR kan man förresten ta del av kvinnokamp på riktigt -” …får jag reda på att du inte tog P-piller” hörs en av tjejerna säga medans en tjej som ligger ner sparkas i ansikte och på hela kroppen av vad som ser ut och hörs på filmen- andra tjejer. Nog fan har ”jämlikhet” börjat ta sig ?!

Ändå måste jag säga att jag anser Snecker står i lä jämfört med Lars Lindström och Alex Schulman. Lars är ju sedan Hedenhös fäst vid SD och använder sin plattform till mer eller mindre navlade utläggningar om SD. Alex är ”bror duktig” som gjort karriär på att mobba andra och i andra hand drar vapen för rättrogenhet och idkar som sin ideologiske mer trötte broder Lars- #kamp mot SD. Det är liksom valår varje dag året om för dessa herrar.

Dessa klipp talar för sig själv

Bildresultat för Lars lindström korkad
Bildresultat för Lars lindström korkad
Bildresultat för Lars lindström korkad

I dagarna skriver Lars att SD brunmålar väljarna

Lars skrev tidigare-

”Det behövs ett vaccin mot dumhet”

…antar att han själv tänker sig att hans alster på Expressen skall funka som en sorts vaccin..

Bildresultat för Lars lindström korkad

…också Lars nedan- som inte brunmålar folk?…

Bildresultat för Lars lindström korkad

Lars faktakoll är…Maria Robsahm

De är inte kända opinionsbildare men rör sig i undervegetationen, och när de får tillräckligt många som följer dem börjar de trots nivå på inlägg att påverka. Oftast använder de bara Facebook, inte sällan sin privata men har offentliga statusar så alla kan läsa.

Maria Robsahm är en sådan person.

Hon, och framför allt hennes trollflöde, är en veritabel hat-brunn mot allt till höger om Miljöpartiet. Framför allt riktar de in sig på profilerade högerdebattörer, så jag lär ju få mina fiskar och inbox varma efter den här granskningen. Ni ska få se exempel på vad jag hittat bara under två enstaka inlägg hon nyligen publicerat men det lägger jag längre ner.

Allra helst vill jag ignorera henne men nu har hon över 5 000 följare som sprider hennes allt mer tilltagande obalanserade samt felaktiga inlägg. När rimliga personer börjar tro att det är sant det hon skriver är det nödvändigt att visa en annan sida av henne.

slut citat Uvell

HÄR

Maria Robsahm är Lars Lindströms statistik- och faktaleverantör

För ett tag sedan skrev jag om Magnus Betnérs byte av statistik- och faktaleverantör från Staffan Landin till… folkförvillaren Maria Robsam…

Så vi har alltså Robsahm som med jämna mellanrum hänvisar till, och hämtar inspiration från, Magnusson och Betnér, vi har Betnér som med jämna mellanrum hänvisar till, och hämtar inspiration från, Robsahm och Magnusson och vi har Magnusson som med jämna mellanrum hänvisar till, och hämtar inspiration från, Robsahm och Betnér.

Vilken jäkla cirkelrunk!”

Sådär funkar det i det gänget.

slut citat Toklandet

Alex Schulman..? Jösses. Han fattar inte ens vad en politisk kommentator gör och brunmålar raskt Marcus Oskarsson

Han började prata politik först efter en stund, och då kändes det mer bekant. Det handlade om de svenska politikernas utspel om flyktingkrisen i Grekland/Turkiet. 

Vem, undrade Jenny Strömstedt, hade hanterat det politiska spelet bäst? 

Här ville Oscarsson ändå lyfta Jimmie Åkesson lite extra, som hade åkt ner till gränsen och delat ut flygblad. Oscarsson var imponerad över vilket genomslag Åkesson fått, med direktrapporter i tv, intervjuer och så vidare. Bra jobbat, Jimmie, helt enkelt. 

Och jag tittade på detta och funderade på om avtrubbningen nu blivit så utbredd att det alltså är en rimlig reaktion att prata om PR-genomslag för Jimmies resa i stället för att fråga: vad är det som pågår?

slut citat Schulmans senaste haveri

HÄR kan man se klippet Schulman inte fattar

Marcus Oscarsson är statsvetare

Han är ekonomie magister i statsvetenskap och civilekonom. Han har varit Nordenkorrespondent för brittiska The TimesThe Sunday Times och Daily Mail. Han var också reporter vid The Daily Telegraph och nyhetsbyrån Global Post i USA och har bevakat flera president- och parlamentsval i Skandinavien. I Sverige har han kommenterat politik för TTAftonbladet och SVT Aktuellt innan han 2012 blev politisk expertkommentator vid TV4.[6][7][8]

Alex Schulman har pluggat filmvetenskap filosofi och litteraturvetenskap och klättrar på att mobba folk, sedan åratal tillbaka.

Schulman var 2005–2007 chefredaktör för webbplatsen http://www.stureplan.se.[5][6] Tidigare drev Schulman en blogg på Aftonbladets webbplats, som under 2007 blev den största och mest lästa i Sverige med omkring 285 000 läsare per vecka.[källa behövs] Den 1 oktober 2007 valde Schulman att avsluta sin blogg. En bidragande faktor var den debatt som uppstått efter att han skrivit kränkande inlägg om Aftonbladets journalist Jan-Olov Andersson. Han meddelade på sin blogg att ”bloggkaraktären Alex Schulman har gjort sig skyldig till saker som jag själv finner motbjudande”

Jag har skrivit ett par gånger om Schulmans plattityder. Bl a i inlägget Elfenbenstorn och ”högviltsjournalisten” Schulman i högform

Alex har ingen auktoritet, ingen lösning, ingen analys och vore han på riktigt intresserad av intresset av att leva i trygghet i Gnosjö kunde han lätt ta reda på det. Hans krönikor går rundgång och pekpinnarna är gjorda av socker blandade av hans egna krokodiltårar bakade i hans navelludd. Tänk att måsta stå ut med kreti å pletis önskemål om en fredad vardag?

slut citat mig själv

Fler förutom Oscarsson som fått ta del av Schulmans skit?

Gustaf

”Gustaf Skarsgård fortsätter senare i podcasten:

– Alex och Sigge vill ju mig ont. Jag vet inte varför, men de önskar mig ont. De försöker vara mina fiender, men jag tänker inte låta dem, säger han”

Pärleros

Birro

….är bara några exempel

Birro har jag skrivit om sen 2013

Marcus Birro @MarcusBirro Jag menar alltså att alla är överens om att klassa alla invandrare som grupp är fel. Men att göra det rörande män är tydligen okej.

Efter denna artikel har han fått på skallen, hans brott? Jo han säger så här

-” jag skäms inte över att vara man. Jag är stolt och glad över det. Jag anser mig ha tolkningsföreträde till mitt eget liv och jag ingår inte i någon struktur eller system. Jag vill inte bli hopklumpad med våldtäktsmän, kvinnomisshandlare och sexköpare” 

slut cit Birro

Hur vore det om de svenska feministerna tex tog tag i denna utmaning? istället för å hudflänga Birro.”1982 infördes lagen mot kvinnlig könsstympning i Sverige. Men fortfarande görs få anmälningar och nästan inga fall tas upp i domstol.

I takt med att allt fler flickor kommer till vårt land från länder där traditionen förekommer fortsätter flickorna att tiga och lida.”

– Jag har träffat små flickor, i nioårsåldern som inte vill dricka, de är för rädda för att kissa, berättar Anissa Mohammed Hassan. slut cit artikel

Jag håller verkligen med Birro om att ”Många feminister siktar på fel saker”..

Säg nej till all könsstympning.

slut citat mig själv 27/11 2013

Sen en iakttagelse värd att begrunda nedan..

Slutligen- det är tur att Vid din sida är så nördiga när det gäller våra äldre…misären äldre lever i, i ett land som Sverige är den största skam av alla!

”starka bilder!!!
Jag är så jävla förbannad så tisdag morgon åker jag dit!!!! Update: Organisationen vid din sida agerar nu i ärendet🙌🏼 Följ uppdatering här: https://www.facebook.com/viddinsidastockholm/

ÄR DET SÅ HÄR VI TAR HAND OM VÅRA ÄLDRE?? -klicka länken

Det här är Lars Jonas Bertil Burman.
Han bor på ett serviceboende lite längre ner på min gata i total misär.
Det gick ett larm på gatan som aldrig slutade tjuta, ingen verkade bry sig eller ens titta ut. Efter en kvart klädde jag på mig och gick ut för att ta reda på vad larmet kom ifrån.


Ljudet ledde mig hem till Lars Jonas Bertil Burmans lägenhet i serviceboendet Skolörten 2 som drivs av Stockholms stad i Micasa fastigheters regi. Det som mötte mig är bland det värsta jag sett. Där satt han i sin rullstol, med bara ett ben i ett öronbedövande dån från brandlarmet som gått för att han glömt släcka cigaretter i köket. Det är helt mörkt, fullt av rök och det stinker i hela lägenheten.


Handfatet är fullt av bajs och lägenheten är totalt upp och ner. Han berättar att han inte duschat på en vecka och ramlat flera gånger och tryckt på larmet men fått vänta ca 4 timmar tills någon kommit. Han berättar att ingen bryr sig och att hans vän Sven-Bertil på våning 2 dog för 2 veckor sen. Han bad om hjälp att klippa ut dödsannonsen men det hade vårdpersonalen tyvärr inte tid med.


Ibland sover han sittandes i sin rullstol eller hasar sig över till soffan för att han inte får någon hjälp till sängen.
Jag berättar för honom att jag kommer anmäla detta, såhär ska ingen behöva ha det. Han tar mig i handen och får mig att säga att jag lovar det, flera gånger. Kom gärna tillbaka, dig kan man lita på ropar han från balkongen när jag går därifrån. Då har jag pratat med honom i ca en timme men fortfarande inte lyckats lokalisera något journummer att ringa.
Anmält via 114 14 och Trygghetsjouren för äldre som tog det vidare direkt samt gjort en IVO anmälan. Lars Jonas Bertil Burman har givetvis gett sitt samtycke till att jag publicerar dessa bilder.
PÅ RIKTIGT SVERIGE?? Jag vill aldrig bli gammal😭😭😭
DELA GÄRNA.

slut citat VDS instagram

Läs för all del min cyberkollega Anybody– hon är slagkraftig rolig och intelligent- she´s a ceeper

En korkad tant mitt i spenaten kan också lista ut att det finns en viss skillnad mellan droppsmitta och aerosolsmitta, även om den inte är sååå stor, men faktiskt kan vara betydelsefull.


För om du står och samtalar med mig och hostar eller nyser och jag blir smittad kan det handla om vilket som helst av alternativen. Men om du nyser framför mjölkförpackningarna kan det hänga kvar mikroskopiskt små droppar som smittar även om du själv har förflyttat dig utom synhåll.


Det är en viss skillnad. Särskilt för den som gör allt för att hålla sig på en till två meters avstånd från andra, som rekommenderas vid droppsmitta.

slut citat Anybody

Bildresultat för aerosolsmitta
Bildresultat för aerosolsmitta

Så smittar flunsan

Bildresultat för aerosolsmitta
Närkontakt med droppsmitta luftburen och via egen hand i ansiktet

Förhindrar god handhygien
influensasmitta i samhället?
N Zang (studentstudien) rekommenderade i fallande ordning
munskydd, tvätt av ytor och handtvätt.

• K Moncion (CCDR, 2019, 45, 12) sammanställde 7 studier rörande
handhygien i samhället och effekten på förhindra
laboratorieverifierad influensa. 2 av 7 studier visade på effekt.

VWY Wong (Epidemiol Infect. 2014,142, 922) kunde inte i de 10
inkluderade randomiserade kontrollerade studierna påvisa
signifikant skillnad att enbart handtvätt reducerade risken för
laboratorieverifierad influensa.

KONTAKTSMITTA – studie

Lokal där studenter filmades. Registrerade 3500 personpersonkontakter och 127 000 kontakter mot olika ytor. Delade
upp smittvägarna i kontakt, dropp och luftburen smitta.
Kontakt 4.2%
Droppsmitta 44.5%
Luftburen 54.3%
Kontaktsmitta var 59.8% orsakades av händer som vidrört
kontaminerad yta (indirekt), 38.1% via direkt kontakt med
smittad.

DROPPSMITTA/

>10uM Faller ofta inom 1.5 m Luftströmmar kan påverka Når enbart övre luftvägarna (ögon) Munskydd på patient reducerar smitta >5μm, 25ggr <5μm 2.8 ggr

LUFTBUREN

Vad >4μm 1-4μm <1μm ref Hostning 35% 23% 42% 1 Patientrum, luft 5% 75.5% 19.5% 2

Kräver lägre smittdos (0.3-6 TCID50) jmf nasal inokulering (100-1000TCID50) • 1 TCID50 = 300-2000 viruspartiklar (3) • <5μm, de flesta faller inom 3 meter, tar 67 min (4) • Luftströmmar påverkar fallhastigheten 1. WG Lindsley, Plos One 2010, 2010, 30, e15100 2. JD Noti, 2012, Clin Infect Dis, 54, 1569. 3. RH Alford, Proc Soc Exp Biol Med 1966, 122, 800 4. R Tellier, Review JR Soc Interface 2009, 6, s783

Virusutsöndring
Virus utsöndras 1-2 dagar innan symptom
• 6-7 dagars utsöndring efter symptomdebut

• Kan påvisas både med PCR och odling
• Näs+svalgprov
• DKM Ip Clin Infect Dis 2016, 62, 431


Virus i sjukhusrum med patient, 41% av
svabbproverna från ytor var positiva med
PCR och från 0.3% kunde virus odlas.

• Påvisa högst konc. av virus i näsan dag 3
efter symptomdebut, korrelation med ökad
virusmängd i svabbprover från olika ytor.
• B Killingeley J Infect and Public Health 2016, 9, 278.

om man vill nörda

Gu va roligt, nu hittade jag klippen jag förundrades över då Skavla gick! Njut av Schulman

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s