Jävligt aktuell bloggpost anno 2016

Ticking all the boxes

”Ibland tror jag att detta kaos skapats med flit för att man sen ska kunna rusa in och spela räddare och hjältar som ska ”styra upp”!

Sossarna vill å sin sida ha en ny underklass att kämpa för och underställa sig med bidrag Jag som bor här vill att ni ska ge fan i att sabba vårt land och mina barns framtid!”

Vidare;

Inför varje tänkande människa har olika högre befattningshavare på departement förvaltningar och som chefer för samhällsviktiga funktioner i allt större öppenhet visat sig ha skägget i brevlådan, skitit i det blå skåpet och visat sig som Joakim Von Anka vältra sig i skattemedel öronmärkta för det sk ”sociala kontraktet”mellan stat och medborgare.

Vart enda jävla 4:e år har de tävlat för mina pengar i att utlysa sig själva som de som bäst kan hantera sin position till vilken de valts för att uppfylla kontraktet.

I samhällen utan fungerande rättssystem måste folk ta lagen i egna händer och skydda sig själva sin familj och sin klan.

Vidare

”Man behöver bara googla lite så kommer fler godbitar. Kraven på olika samhälleliga funktioner som finansieras via min skattsedel sänks på alla nivåer. Endast kraven på mig som skattebetalare höjs. Det är då som det stora vemodet rullar in

Vidare

I nästa val kan jag lika gärna rösta på Gandalf som på vilken annan politiker som helst? Han kan fixa det inbördeskrig vi faktiskt redan har i mindre skala och som i slowmotion/nöter ut svensk räddningstjänst. Han kan också stå vid vår gräns å se till att inte nya Orcher kommer in. KVOTFLYKTINGAR är ett måste, kvinnor och barn som inte vill leva i ett förtryckande samhällsskick.

Män och ”pojkar” som föraktar oss ska ut. De som vill ingå ska göra det och inget annat. De som lever bland oss som öppet säger att de vill skjuta borgerliga politiker döda polisen hatar vår flagga och ge fri lejd till religiösa mörkermänniskor, de ska ställas till svars. De uttrycker att bara de få chansen ska de störta hänga och skapa anarki.

De kan flytta till de länder som barätits och smulats sönder av just den livsåskådningen

Slut citat mig själv 2016

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s