Då folket reser sig och Löfvén goes mute

Carolin Dahlman /Kristianstabladet

Att svenska lagar eller rättspraxis inte tillåter att våldtäktsmän utvisas är ett hån mot brottsoffren. Nu måste politikerna agera – och välja sida.

Högsta domstolen beslutade på onsdagen att en somalisk våldtäktsman ska få stanna i Sverige efter ett par år i fängelse trots tidigare utvisningsbeslut i både tingsrätt och hovrätt – eftersom det krävs ”synnerliga skäl” att utvisa någon som har varit i landet i mer än fyra år.

Men om det inte är ett synnerligt skäl att under åren ha dömts för narkotikabrott och rattfylleri, och förra året ha våldtagit en okänd kvinna som låg och sov, vad är då synnerliga skäl?

slut citat Carolin Dahlman

Så här rapporterar msm

I förhör nekar Hanad Mohammed till brott. Bland annat säger han att ”om han skulle ha våldtagit någon” skulle han inte ha gjort det som kvinnan beskrivit det, ”utan våldtagit henne direkt”.

”Det är inget fel på hans manlighet”, har han också påpekat i förhör.

Hanad Mohammed åtalades för våldtäkt och i både tings- och hovrätt dömdes han till ett år och tio månaders fängelse, samt utvisning ur Sverige i tio år.

Fallet överklagades till Högsta domstolen, som trots Riksåklagarens protest meddelade prövningstillstånd och tog upp fallet. Och på onsdagen meddelades domen:

Utvisningen rivs upp. Våldtäktsmannen får stanna i Sverige efter att han avtjänat fängelsestraffet, som skärptes till två år och två månader. Han ska också betala 115 000 kronor i skadestånd till Michaela.

HD:s avgöranden är vägledande för resten av Sveriges domstolar. Utvisningsdomen kommer därmed nu att utgöra prejudikat för hur övriga domstolar bör förhålla sig i fall med liknande förutsättningar.

slut citat msm

Sug på ovanstående och fundera över vad detta kommer att innebära då nu våldtäktssäsongen startar på allvar..

Flicka våldtagen på väg till skolan imorse

Trodde ni att det är en ovanlig enskild händelse? Glöm det

Som det ser ut idag är de som vill att rättvisa skipas och att brottsoffren ska ha högsta prioritet att beteckna som samhällets fiende nummer ett, och de som kallar sig goda är de som vill att förövare ska få stanna. Det är alltså ”ont” och/eller ”kontroversiellt” att vilja att lagar följs och brottsoffer får upprättelse.

Carolin ifrågasätter hur makten kan välja att stödja förövare istället för offren. Ja, hur? well, om man anser att våldtäkter begås pga LAS kanske det inte är så konstigt att Stefan Löfvén är så vrickad i dessa sammanhang?

Överhuvudtaget har makten väldigt svårt att fatta det missnöje som växer och har växt en tid i landet. Igår tog inte Löfven eller någon i hans stab emot den 74 000 stora namninsamling som VDS ville lämna till honom. Nyheter idag

Förmodligen ängslas man över ”högerextrema strömningar”? Eller rättare sagt, man försökte ju med att kleta det senast på pensionärer då de samlades för att demonstrera. Titta på filmen nedan från demon igår. Hur som helst ville inte Löfven bli utbuad idag som han blivit flera ggr tidigare.

 

Vad prioriterar tex Stockholms stad just nu? Uvell

Stockholm Stad styrs idag av Alliansen, med ett tråkigt bihang av Miljöpartiet. Inte min favoritkonstellation men hellre borgerligt styre än vänstern.

Då kanske man kan tro att dumheterna är slut. Att det nu inte är relativism, fåniga hitte-på-projekt och gräddfiler skattepengar ska gå till. Utan till saker som fungerar.

Ändå får man läsa om kommunala el-cyklar i Skarpnäck och som idag, tre miljoner kronor av skattepengar som oavkortat går till afghaner som fått uppehållstillstånd genom den usla gymnasieamnestin.

slut citat Uvell

När man tar del av Navid Modiris #hurkanvi turné live på youtube och ser och hör den fantastiske rektor Hamid, tillika årets svensk uttala sig om hur han med sina kollegor fick ordning på en skola i fritt fall, så skulle jag gärna se honom dejta denna biträdande rektor på filmen i länken från Vivallaskola

Rektor Hamids inställning är

Krav på den enskilde

Förväntningar på nyanlända och infödda svenskar bör vara exakt desamma. Genom att inte ställa samma krav, förnekar man ungdomar samma förutsättningar. Våra politiker bör lyssna på rektor Hamid Zafar – årets svensk 2019.

Förra veckan fick Hamid Zafar, före detta rektor på Sjumilaskolan i Biskopsgården i Göteborg, priset som ”Årets svensk” (Fokus, 30 januari) med motiveringen: ”Han har använt sin egen erfarenhet för att förstå och försöka lösa de problem som uppstått till följd av stora invandringsströmmar, bristande integration och en långtgående segregation. Han gör det med övertygelsen att höga krav på den enskilde är det bästa sättet […].”

Se och lyssna på Hamid 3.12.55 in i DENNA sändning och se lyssna för all del på hela sändningen vid tillfälle. Magiskt bra. Blodtrycket sjönk drastiskt av att se den igår kväll. Jag är så otroligt glad över alla de kloka som ändå finns i landet och skapar nya plattformar för samtal mellan människor om svåra frågor, och jag har en crush på Bali, Ganman, Panshiri, som skapar en lättsam stämning med sitt intelligenta mellansnack. Stor varm humor. Inte minst i dessa tweets. Plötsligt är jag FÖR månggifte. Åtminstone kittlar det dödsskönt av brainfucking på distans. Fight for your brain!

Bildresultat för brainfucking

Panshiri =)

Liljestrand är en man med otroligt hög svansföring a la #topnotchkultureliten. Hans hjärna är inrullad i en fittmössa och han spankar sin könstillhörighet samt hudfärg varje morgon. En sorts parafrasering av shiamuslimsk självplågande för att hylla den rätte guden/profeten.

Här nedan ses Liljestrand föregå med gott exempel på hur bränder ska stoppas över världen

Bildresultat för shia muslim spanking

Karbonpappersartiklarna står som tusenbröder i PKvassen. Liljestrand rapar och rapar. Redan sommarn 2018 kved han fram alster om den ”onde vite mannens” ansvar över bränderna Janouch

9 DECEMBER, 2018 08:09

Expressens välbetalda kulturchef Jens Liljestrand ser att läsarna sviker och att hans texter saknar relevans. I somras hetsade han mot äldre vita män. Skogsbränderna var deras fel. Liljestrand kanske inte insåg att han själv var en äldre vit man? En äldre, desperat, gubbsjuk vit man som slog på sina egna bröder. Jag förstår att Liljestrand jagar klick och därför går vilse i sig själv. Det är lätt hänt när man har panik av att verkligheten förändras till något man inte har kontroll på.

slut citat Janouch

Jag hittade en rolig bra publikation som passar in bra på om hur denna ”rörelse” vilken Liljestrand är del i funkar

Fittmössan – den moderna dumstruten?

Bästa läsare!

Om man vill gå på en korvfestival så bör man hänga på när Byggnadsarbetarförbundets styrelse har möte. För det nu berömda gruppfotot – där de sitter alla iförda rosa fittmössor på huvudet – skulle i andra sammanhang ha beskrivits som en ”vithetschock” med män som ”kör alldeles för mycket bil” och ”tar plats i medierna”.

slut citat

Tyvärr överröstades Lindbergs ”högern är ett klimathot”artikel av det fruktansvärda blodbadet i Malaysia men där den ene failar tar den andre vid. nu väntar jag ivrigt på Schulmans eller Lindströms bidrag till att få populasen att rätta in sig i ledet.

Jag tror att nedanstående bild sammanfattar det politiska haveriet right on spot! Empiri mot känslosås.

Bildresultat för brainfucking

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s