Reinfeldt, en fullfjädrad politruk

Där står han och mässar på dumburken och blandar hela jävla fruktkorgen. Nationalstat och nationalism är inte samma sak vad han än försöker påskina. Sverige har varit en socialistiskt styrd nationalstat i 70 år och är inte eller har inte varit i närheten av att kunna att jämföras med Putin Bolsonarostyrt.

Reinfeldt är numera en ännu större besserwisser än han var som som statsminister där hakan arrogant nu glappar blaha blaha om att han inte kommenterar inrikespolitik ”längre” vilket ju är en kommentar från en högt svävande piedestal och ju ÄR en kommentar om just det inrikespolitiska läget. Han är för stor, för allvetande för den ankdammen utan är numera USA specialist. Jag hade önskat att Trägården flätat till honom lite mer. Hans svartvita analys är alltså att go full trottel globalisering annars väntar nationalism. Du som är emot globaliseringstanken fullt ut är alltså en nyfödd rosabrun liten nazze i vassen. Han hade alltså inte mer under pannbenet? Eller har han chanserat??

Han framförde också ”sanningen” att folk som inte litar på politiker är lurade och begreppet ”slita isär” innebär för honom att demokratiska utfall- dvs där det syns att folk tycker olika- är detsamma som att demokratin är i fara typ. Enbart konsensus är riktig demokrati? För övrigt är han själv det största exemplet på att man inte som väljare kan lita på politiker. Han ler självbelåtet över sin gärning; Mr ”slitaisär” som sabbade det borgerliga alternativet och pullade MP upp i brygga. I kölvattnet av #Metoo rörelsen bör vi starta en liknande för oss alla som utsatts för övergrepp av politikern Reinfeldt.

En modde med pannben är iaf Hanif. Fy faan vilken kung =))

Flashback says

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s