Steffe Julgran, normaliseringsprocessen, fisförnäma DN´s upptäckter och Neos loosers

Hur indignerad blir svensken då statsministern blir utbuad på Sergelstorg?

Lite pliktskyldigast. ”Man ska inte- man kan inte bua ut självaste statsministen” Jo- det kan man. När Stefan Löfven kommer i full mundering som en jävla Julgran av nationalistiska klädesplagg plus moms, självaste hederspersonernas kläder, så begår han ett helgerån. I alla andra sammanhang skriker väktarna cultural appropriation då någon ”tar” någon annans kulturella signifikanta attribut.

Då Stefan Löfven kommer in på scenen som den där Julgranen denna dag blir det syntax error på många plan; dels för att han i annat sammanhang med välhängd symbolutklädning av nationssignaler skulle vara helt fel och aldrig skulle ikläda sig nationalistiska kläder och dels för att när han gör det spiller det över så övertydligt i syfte att appelera på det djupaste plan hos svenska folket. Spelarna uppmanas dessutom i bussen att highfive:a statsministern på scenen. Why? Varför ska han ha på sig deras arbetskläder och hightfive:as av landslaget om inte för att ”spillet” av guld och ära är hans? Nej fi fan jag fattar att folk som står och väntar på landslaget i hockey ruttnar då en liten farbror i landslagets kläder står och lajvar ”se mig – älska mig” Sossemaskot

När man ser och hör landslagets reaktion  är det end of discussion

Blir ”glad” då jag ser detta 

Jag är inte galen jag är inte galen jag är inte galen..det är andra som konstaterar samma sak. Sådana som har koll, plattform och erkänt fungerande hjärnor bakåt, nu -och alltså över tid som därmed känns vara adekvata influencers för ens egen hjärnbark.

Igår kväll sprängdes en bil i Malmö igen och den nyheten är inte så pass upprörande att den kräver utrymme i msm då man kan diskutera Melania Trumps jacka eller Anton Edvalls giftermål istället.

Känner själv att jag sakta både brutits ner och radikaliserats för att kunna försvara mig mot det som händer. Normaliseringsprocessen, den där psyket ger upp motståndet är långt gången och skallen känns som ett vårvintersargat upptinat sorkhål. Bränn bilar, spräng bilar, skjut ihjäl varann. Var väl GW som sa att de kriminella utrotar varandra till slut? Varför inte ordna gladiatorevent på Ullevi så man kan casha in pengar? få retur på skattemedel som det kostar att polis försöker ligga dem i hasorna?

DN har som den fisförnäma gamla haggan i sin anrika paradvåning med stora bannor åt fotfolket för dess brist av förståelse om hur världen ter sig nu drabbats av plötslig reversed demens och utropar att japanerna kommer.

Skämtar ba´…saken är den att DN ”upptäckt”att det finns hat mellan olika religiösa grupper i Sverige. Nu skulle det kunna vara så att fotfolket lapar i sig denna ”upptäckt” som voro det en källa av åtrådd kunskap, men ut ur min mun komma bara ett surt ”No shiet Sherlock” Dessutom finns annan media man kan ta del av som skrev före om ljusets moské i Hässleholm

På sin privata sida uttrycker Hässleholms stora moskés administratör, Ibrahim Yusuf från Vittsjö, sitt gillande för likbilderna på en iransk general som dödades av IS i ett bombdåd riktat mot en shiitisk moské. När IS grep makten över stora delar av Irak under sommaren 2014 följde Ibrahim skeendet noga via en sida som löpande rapporterade ur rörelsens egna perspektiv. Han gillar också flera jihadistideologer och hatpredikanter. De flesta av dessa har uttryckt stöd för IS eller al-Qaida, eller djupt hat mot shiamuslimer.

Den iofs duktige skribenten Orrenius jagade skiten ur den fd DNskribenten ”Julia Caesar” och andra medier, ex Mattssons Expressen hoppade med som glada valpar med vassa mjölktänder. All trycksvärta har handlat om att förinta SD och uppfostra folket.

I sak finns andra som beskriver det hela

För att nu vara konsekvent ska jag bjuda vetenskapsjournalisten Henrik Arnstads snyftpekoral om nämnde Orrenius där slutsatsen är att Orrenius är den sanne riddaren av journalistik medan all kritik kring Juliagate har med SD att göra.

Dessa medier har mycket på sitt samvete i sin jakt på sanningssägare och brunmålandet av allt och alla som ställt sig frågande till den migrationspolitik som förts och förs av vårt lands styrande. Det var inte länge sedan det dånade av förebråelser från DN, kändisarna tittade uppfordrande ut med allvarsamma miner på löpen, ledarskribenter likaså. Det utdelades godhetsfatwor med blingade hashtags som hette bland andra #jagdelar

Var det inte ”upplysningens kärnvärderingar” som man kastade ut med fuktig blick så ljöd istället uppropen ”lyssna på oss!”

Det är dags att lyssna på oss nu, vi som är antirasister, vi som är den stora majoriteten som inte röstar på Sverigedemokraterna, vi som tror på…

Ser nu att Läckberg stöder Arnstad som stöder Jonna Sima som anklagar vissa skribenter för att ha förklarat krig mot Islam då dessa skriver att vi befinner oss i krig med Islamister.

Att göra skillnad på muslimer och Islamister är bland de svåraste vi dealer med i denna samtid. Jag som per se inte hatar, men vill vara utan religion genom fritt val– allt vad religion heter har tänder som risgryn av all tandagnisslan för jag tvingas att förhålla mig till en allt mer religiöst präglad tillvaro. Inte irl, ännu men med pådyvlingar via media och de är inte ringa!

I dumburken häromsistens en företagsläkare som hm hm uppmanade de som idkar jordens största arrangerade ätstörning att påpeka till arbetsgivaren sitt behov att ”lättare arbetsuppgifter” eller andra arbetsuppgifter eftersom man som troende praktiserande muslim inte var ” på topp” under Ramadan. Just där går gränsen. Nej, om du väljer att svälta- få mag och tarmprobem för att du själv väljer att skita i att äta regelbundet så du får irritation, huvudvärk, yrsel och svimmar med ett flämt. Dont call me.

Jag blinkar som ett rådjur i hillbillylastbilens ljusrampssken; is this the truth the whole truth and nothing but the truth?!

När Mattias Neo kritiserar de som kritiserar de som kritiserar Islamistiska mördare snurrar han till det så in i helvete och gör saken så invecklad så att det förmodligen skulle vara det främsta vapnet mot Islamistisk terror; terroristerna skulle ta sig av daga om det tvingades höra dessa ständiga hokuspokussigill över deras gärningar.  När man säger som Trump; att de som utför terrordåd är loosers, eller då man säger som Neo att…

”Många är hemmaradikaliserade förlorare och småskurkar som velat ända sina misslyckade liv på ett spektakulärt sätt.”

…så har man missat varför man krigar över huvud taget. Annars skulle Neos utsago funka som Hogwarths trollspö och de skulle vara ett minne blott. Poff!

”Kull! du är! Du är ingen riktig krigare utan en misslyckad jävel som vill ha lite uppmärksamhet och ryggdunkningar postumt”

Men dåså, då kommer alla offer till liv igen, för det var/är ju inte på ”riktigt”? Ingen ”riktig krigare” ingen riktig effekt inga riktiga döda – inga offer. Som ett Pokemon go ungefär.

Är det något som ”låter tufft” så är det väl att på åskådarbänk svänga sig med förminskande ord om motståndaren och sedan göra vad?…handhjärtan? Vilken fin gest mot offren, vilken fin tröst för presumtiva offer och vilken fin åtgärd för vårt samhälle.

Istället för triss eller postkodlotteriets glada förkunnare om att du är en vinnare så slår terrorns förkunnare på samma sätt fast med döden eller svåra fysiska eller psykiska skador att du är en ovälkommen vinnare.

Islamistister ser sig själva som krigare & utför krigshandlingar och de skiter väl för faen i om nån tänkare i väst kallar dem loosers eller misslyckade. Whos sorry now? Religioner skall inte drivas som maktfaktor i västvärlden. Det skall öht inte gå att utforma hur samhället ska se ut pga religion hos oss. DET är vårt ansvar att signalera; Tyvärr! Då måste du åka någonannanstans.

Så Neos punkter;

 1. Det är inget argument att säga att krig mot terrorism inte fungerar för att det inte gjorde det går. Krig sett över tid är ju inte samma som det var igår. HUR kriget ser ut? Vad menar man med krig? Man ska inte ha krig som sin första åtgärd, det är rätt men att säga att det inte funkar är fel.

Det handlar om en stor världsreligion som inte kommer runt sitt eget ansvar över egna radikala utövare. Alla muslimer har inte ansvar men alla i toppskiktet! Alla Imamer har. Som muslim måste man kunna säga till sin Imam; detta har spårat ur, jag vill leva i frid och fred med andra människor oavsett deras religiösa tro ( kan man inte det- vad beror det på? och är inte det just en tankemodell utifrån vårt västerländska tanketorn som alltid krockar mot andra styrskick?)

Man kommer till en punkt då man måste ge upp sin kamp för demokrati därför att motståndaren har tagit den ifrån dig…

Det är en bedömningsfråga när man måste kämpa för att behålla demokratin. Inte fan vet jag när polackerna tyckte det var läge att stå upp mot nazisterna?

Kriget mot terrorismen har redan kostat ofantliga summor och åsidosatt viktiga friheter, demokratin i världen avtar sedan 11 år tillbaka

slut citat Neo

Fråga; Varför avtar demokratin? Vem är skyldig till det menar han? och är Frankrikes utsatthet för terrorism deras eget fel och beror det i så fall för att de ”retat” ett felfritt Islam?

2)  Neo efterfrågar åtgärder mot ;

De kriminella av det mest föraktliga slag, som ska möta lagens och rättsstatens hårdaste sidor.

slut citat Neo

Några exempel på annat än snustorr icke försvarsliknande åtgärder än kvasiintellektuella psedodiskussioner av de slag vi nu sett och ser av slaget totalfail presenteras ej. De ”hårdaste sidor” Neo förordar inbegriper inte annat än högdraget överseende av skeenden där vi liksom i sagans värld rekommenderar människooffer för att blidka ”gudar”

3) Budskapet är att om vi blir arga på ett sätt där vi försvarar oss blir de argare och då gör vi dem till krigare vilket de inte är.

Precis lika förvånad över Läckbergs och Arnstads såta vänskap där de beskriver Sveriges i särklass smartaste journalisters verk som krigshetsande är jag över att Neo och Trump delar ”looosers” budskapet. Häpp!

Björnen sover björnen sover björnen sover i sitt lugna bo, han är inte farlig, bara man är varlig, men man skall dock men man skall dock honom aldrig troooo…och du Orrenius, vad synd att du är en sån diva.

Uppdatering

Läckberg

Arpi

 

 

 

 

Annonser

8 thoughts on “Steffe Julgran, normaliseringsprocessen, fisförnäma DN´s upptäckter och Neos loosers

 1. Hej.

  Enig!

  Att bua ut statsministern, eller för den delen statschefen eller vilken politisk person som helst är en frihet och en rättighet äldre än kristendomen i detta land.

  god ton handlar om hur man framför något, inte om vad som framförs, och ibland är det rentutav god ton att bua ut och håna självgoda hycklare.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  Liked by 1 person

 2. Hej mexan! Instämmer! Och är det så att man väljer att fasta viss tid på året, ska man ändå kunna göra sitt arbete. Religion är ju ingen sjukdom!

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s