Tabberaset

Det här automatiska näpsandet för att man kritiserar en religion är tröttsamt. När Astrid Lindgren pratade med sin gamla kompis satte de till slut i system att avkorta sjukdom/dösnack med ”döden döden” sen kunde de prata om annat. Att bli upprörd över och reagera mot jihadism/Islamism är inget brott. Brottet som utförs av dem mot oss i väst, mot vår befolkning och nu också direkt riktat mot barn är något att uppröras över.
***************
***************
Ändå måste man- för att öht kunna kritisera en eller annan religion , särskilt EN av dem- alltid börja med ” inte alla muslimer”. Nä, de muslimer som lever som folk och inte kräver av andra att leva efter Sharia och underkasta sig- ja Islam betyder ”underkastelse” -deras religion, DE är inga problem. Tyvärr har vi bevisligen- precis som i England- folk som åkt och åker till Daesh för att de tror att de gör ngt gott för sin religion och för det Kalifat som skall byggas över vår demokrati och sätt att leva
*************
*************
Berätta för mig igen vilket muslimskt land som styrs demokratiskt? 
**************
**************
Det är alldelles riktigt att muslimer flyr från helvete, men det är lika riktigt att alla som kommer till sverige inte har flyktingstatus. cirka 3,5 procent enligt FNkonventionen är flyktingar, resten är ekonomiska. Dessutom är det en myt att det är en strid ström av forskare ingenjörer och läkare som kommer
**************
**************
Det måste man också kunna prata om. Sverige är det land som använder mest av sin biståndsbudget på asylsökare i vårt eget land. De som INTE kan ta sig från flyktingläger; de allra svagaste kvinnor och barn får MINDRE! Det är förjävligt.
Vi ska gilla olika men tål inte att en Miljöpartist dricker ihop med en SDUare på Grand, så han måste säga upp sig. Vi lever i ett samhälle där man kan förlora jobbet, släktingar tar avstånd från eller förlorar kompisar- OM man säger eller tycker ngt utan att för den skull vara styckmördare eller ond utan bara ifrågasätter politisk riktning. DET är inte kännetecknande för en frisk demokrati.
Oerhört provocerande att de som nu fallit offer i Manchester inte får vara i centrum utan ”stackars muslimer ”igen, är det som ska fokuseras på. Dessutom- att påstå att en 1400 årig religion vars anhängare förväntas ”känna och tänka” som oss bara de kommer hit, och därmed lämna det skick de levt under- klan- är så naivt att det är en skam.
***************
***************
Varför tror en enda människa att de som hatar västlandet bara behöver ett värdegrundssamtal och ett jobb så styr man upp dem?
************
************
I 1400 har man slagits om den rätta tolkningen av Islam. Sunni hatar Shia och det har redan varit 2 attentat mot shiamuslimska moskeer i sverige. Varför tror man att Sverige till skillnad från tex Libanon, skull vara undantaget som rättar till religiösa meningsskiljaktligheter?
 ***********
***********
Jag vill påstår att den hjärntvätt av socialistisk perfektion i godhet som trummats ut i etern i mer än lovligt religiösa former av väckelseliknande sort har fördummat hela vårt land, och den som på allvar tror att det fungerar att ta in så många asylsökare utan ”kostnad” I dare u. Den som tycker att nån annan ska betala den kostnaden- I pitty u.
**********
**********
Och den som  dömer den/de som upprörs över att barn/ungdomar ska kamma köttslamsor ur skallen som ngt normalt i den ”nya världen” för att de går på en konsert? varsegod och ställ er i kön och lajva det för den goda sakens skull?
**********
**********
Jag bor i ett sekulärt land och jag ska öht inte behöva förhålla mig till starka religiösa krafter och deras stridigheter i mitt land. Tycker jag.
*********
*********
Att polisen nu lagt ner sin satsning på gängkriminalitet pga ekonomi, att polisen stänger på olika platser runt om i hela Sverige i sommar, att svenska svårt sjuka barn måste flygas till grannländer för att få vård, att folk faktiskt dör i vårdkön,
*********
*********
…att 90 åringar begår självmord för att de inte får plats i särskilda boenden. Jag störs nå jävulskt av det och då jag säger det blir det mig det är fel på.
**********
**********
Thankyou very much, but no thanks. 
*********
*********
Utländska ligor bakom vart tredje inbrott…. jaha..
*********
*********
Trevlig….vad var det nu för helg? Javisst ja! Kristi himmelsfärd. Jag gick ur kyrkan för en rysligt massa år sen. Trevlig helg! Särskilt till dem som äter av det berömda svenska smörgåsbordet.
*****
*****
Ett riktigt tabberas väntar och då är det dags att skrika nere i varggropen
 🤔😱
*****
*****
Annonser

3 thoughts on “Tabberaset

  1. Klockrent! Om bara fler kunde dra dessa slutsatser själva….men, men, fler och fler drabbas av eländet. Kanske tillräckligt många hinner drabbas och/eller (förhoppningsvis) förstå ett och annat ändå innan nästa val. Annars är jag rädd att det aldrig någonsin kommer att gå att få detta land på rätt köl igen. Någonsin.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s