Varje morgon väntar nya erövringar!

På förekommen anledning, en ett år gammal bloggpost som är rykande aktuell ändå

Hexanmexan "shake my hand?"

Varje morgon man slår upp sina brungrågröna lappögon väntar en ny dag full av intellektuella erövringar vårt lands styrande åstadkommit för mitt väl och ve.

Vår regering har nu kommit på att åderlåtning av poliskåren inte är så bra.I kombination med svängdörrar och ” öppna era hjärtan” har de skapat det svenska smörgåsbordet för vem det än nu må vara som vill ta del därav

img_00041

En ov skriver muntert idag;

View original post 1 492 fler ord

Annonser

3 thoughts on “Varje morgon väntar nya erövringar!

 1. Hej Mexan! Ja utbildningsanordnarna sänker kraven på polisaspiranter, samtidigt som många utbildade poliser faller ifrån och väljer andra arbetsuppgifter och arbetsgivare. Sen är ju kvotering en inbyggd trojan som aldrig problematiseras, men ..

  Liked by 1 person

  1. Plakatretoriken fortsätter, pompösa ord som faller ihop i sufflér av tusenbrödersutredningar samordningskluster som mest liknar labyrinter i solsystemet.

   De måste leverera hårdvaluta; dvs doing som syns och märks ger resultat och svenska medborgare måste känna att de lyssnas på och att landets styre tänker på dem/oss. För egen del anser jag att det enda som kan göras för att återställa förtroende är att verkligt yrkesfolk i strategi får ta över, planlägga och leverera realpolitik och det är/var väl vad politiken hade för nytta i tidernas begynnelse.
   Plan- sätta plan i verket!

   När Danmark blixsnabbt ändrade strategi för att endast blir en ”bro” var det i verklig bokstavlig betydelse! flyktingvågen for över sundet till Sverige. Man såg hur ett effektivt lands styre, in real life att där fanns kompetens, smarta strateger och lagstiftare som ändrade bla detta med bidragen. Asylsökare som intervjuades om varför de fortsatt till sverige svarade rakt ut att bidragen var halverade i Danmark.

   Detta med olika pullfactors har ju stötts och blötts till leda åxå. Det är en riktigt lågpannad nivå i processandet

   Här ska det dras igång till absurdum uppblåsta utredningar så att nu ska man t.om utreda om det är kriminellt att tillhöra en terrororganisation. Jag har bara förakt kvar och jag är inte ”snäll” De tvångstar mina pengar och de misshushåller med landets resurser. Tänk Mia, jag behöver inte skriva ett endaste nytt blogginlägg för allt är redan skrivet. Svensk politiks styrka numera är att bygga ut administrationsmonstret så HURET försvinner som en morgonfis.

   Vem/vilka som ska göra VAD kan torka ihop till stoft i sin väntan på det stöd för utförande och resurser därtill som administrationsmonstret har fullt upp med att förtära i att administrera sig självt.

   Rapningarna fördelas av media som liksom monstret smeker sig själv i förnöjsamhet över egen förträfflighet. Ut komma SDfawor som genom socialistisk handpåläggning presenteras som totala nyheter i relevans och förväntat utfall

   Gilla

   1. Hej igen! Och nu lånar stat, kommuner och regioner för fullt för att upprätthålla ”HÖGKONJUNKTUREN”! I många kommuner bildas bolag, för att förhindra insyn av hur våra pengar används. Hur kommer jättesatsningen på Kulturhus i Skellefteå att redovisas, ifall det sker som de styrande planerat? Säker på liknande sätt som i systerkommunen Umeå! Och, som sagt, nu lånar vi ofrivilligt och det blir nästkommande generationer som får betala notan!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s