Svar; Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) om Svensk lagstiftning FÖRE religion

Var hos svärmors och kollade ”Kalla Fakta” igår. Tänk- för snart 3 år sedan skrev jag detta efter en diskussion på min förra bloggportal på Västerbottenskuriren med Lyckselemoderat tillika riksdagsledamoten Elisabeth Björnsdotter Rahm. Det skulle vara jätteintressant att ta del av hennes och andras tankar/åsikter, då innehållet i ”Kalla fakta” fundamentalistiskt Islamskt styre på svenska skolor inte alls är ngt nytt. Bara det att man inte ”tagit” i det för att man ansett det vara SD´s område och så klart rasistiskt. Jag är så jävla besviken på alla styrande. Avgå alla!

Hexanmexan "shake my hand?"

  1. Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)
    1 juli, 2014 kl 09:43
    I Sverige är det svensk lagstiftning som gäller. Det handlar inte om att skruva vår lagstiftning utan det handlar om att förhålla sig till svenska lagar och regler.Redigera

Jag säger; Japp, jag tycker också att svensk lagstiftning ska gälla i Sverige. Är skollagen undantagen och hur töjbar som helst? Hur går det på Vattudalsskolan i Östersund? De hade stora problem med elever som inte kunde vara med på diverse lektioner och rektorn var förtvivlad. Det var 2009

”ICA-kuriren hade i nummer 46 (9 november 2009) ett reportage om Vattudalsskolan med rubriken: Skolk i islams namn – vad ska skolan göra? Man berättade då om skolan som just hade fått ett tillskott om 70 uzbekiska flyktingbarn.

Många av dessa kommer från islamistiska familjer som motsätter sig sexualundervisning, religionsundervisning, idrott, simning, bild- och musiklektioner.

Skolverkets råd till skolan var ”

View original post 1 157 fler ord

Annonser

One thought on “Svar; Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) om Svensk lagstiftning FÖRE religion

  1. Hej mexan och välkommen åter! Jo nu har parallellsamhällen, med parallella lagar och regler vuxit fram! Vi svenskar firar jul och påsk medan migranter firar eid al-fitr och alla vill vara lediga! Jag undrar hur nästa PISA och TIMSS ser ut?

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s