Asylindustrin spränger ljudvallarna

Throwback 27/1 2015- drygt två år sedan

Hexanmexan "shake my hand?"

HÄR läs och kolla filmen

”– Om man får väldigt många samtidigt på en liten ort så ställer det krav på samhällsservice och hälsovård. Det riskerar att tränga undan behov som finns hos de som redan bor där. Och då blir det ju lätt så att det är ”deras fel”, säger Erland Olauson (S), kommunalråd i Valdemarsvik.

Upp till ortsborna att ordna sysselsättning

Varken kommunen eller Migrationsverket har ansvar för att de asylsökande får någon sysselsättning eller att de får möjlighet att lära sig svenska. Det är upp till ortsborna själva eller frivilliga krafter att ordna det.

Men i många fall får de boende på orten inte ens veta innan att det kommer asylsökande.”

slut cit

SKA det verkligen? VERKLIGEN vara så svårt att ta in för de styrande?!

asylindustrin spränger ljudvallarna

I Gusum som TV-inslaget handlade om såg det ut så HÄR 2008

”GUSUM Hos ICA Birgersson i Gusum har snatterierna tiodubblats under…

View original post 352 fler ord

Annonser

2 thoughts on “Asylindustrin spränger ljudvallarna

 1. Hej Mexan! Jättebra att du problematiserar flyktingindustrin i Sverige! Jag förstår inte vilka incitament som finns och har funnits för Sverige att ta emot så många asylanter, jämfört med andra stater! Är det månne personliga löften till vissa politiker, som Fredrik och Löfvén?

  Liked by 1 person

  1. Jag har slitit med frågan de senaste åren och kommit fram till att #agenda2030 som genomsyrar hela vårt land; Bilderberg, Soros spelat på flöjten. Tyvärr kan man om man vill vara snäll säga att de är naiva, men jag har kommit vidare från det snälla tillståndet och tror på allvar att vi är ett gigantiskt experiment där grunden iofs är total naivitet och Följa John syndromet/Stockholmssyndromet vilket aktivister med noll verklighetskontakt men med en glödande ideologi framför sig som ledstjärna säkerställer.

   De skiter i oss eftersom man måste knäcka några ägg på vägen till det högsta tillståndet; normupplösning söndring och förfall, för att bygga ngt nytt. Dvs socialdemokraterna skall stiga som fågeln Fenix (tror de) och ”rädda” det nya trasproletariatet som är själva förutsättningen för sossarnas existens.

   Eliten vid köttgrytorna är dessutom liksom kungahuset framavlade i incestuösa sektliknande organisationer där anförvanters upptrampade stigar garanterar livslång prenumeration vid grytorna. Facket- kommunen-osv, sparka varandra snett uppåt. Efter bondesamhället kom industrisamhället sedan ITsamhället och vi är nu i klondike mitt i det skimrande flyktingindustrisamhället.

   Där krävs tusenfalt olika professioner för att kompensera dåliga obefintliga beslut och dess konsekvenser. Vårt bidragssamhälle bakat ur förfäders slit och en önskan om en bättre framtid för våra barn, är nu den tyngsta stenen runt vår hals.

   inget av våra socialförsäkringssystem är byggda för de som kommit hit. Egentligen. därför är dränaget så stort. vi ”blöder” pengar i större och mindre svarta hål utan kontroll faktiskt. Den ena handen vet inte vad den andra gör.

   Lägg då till tidigare nämnda faktum att vi har aktivister tillsatta politiskt utan större kompetens för sina uppdrag på kritiska viktiga positioner i samhällsservicen, så är vi ”hemma” if u see what I mean?

   Jag har gått från förtvivlan förvåning ilska sorg frustration overklighetskänslor till svartaste pessimism.

   Försöker ställa mig bredvid spåret där denna i slowmotion stora katastrof närmar sig. Jag förlåter aldrig ingenjörerna till situationen landet befinner sig i. De hade fan inte mandat att skita i ett par generationer svenskar för att på lång sikt skapa nån form av nordiskt Mellanöstern här

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s