Moder Sveas sjukdomstillstånd är beyond medicinska åtgärder Nu återstår kirurgi

Trött………så infernaliskt trött. Allt som nu diskuteras i media på twitter och i bloggar har jag redan bloggat om. Mest handlar det om inlägg som jag skrivit för 2 till 3 år sedan som jag bara behöver återanvända. Visst fan är det konstigt?

Det är liksom en fördröjningseffekt i landets styre som är otroligt obehagligt eftersom det innebär att jag är mer förutseende än dem?!

Arma land

Sjukdom kan ofta botas med medicin eller kirurgi. När moder Svea har både flytningar resistent TBC migrän blodförgiftning fotsvamp och mjäll kan det åtgärdas

När moder Svea inte får medicin för vissa av sina åkommor leder det till behov av eventuella kirurgiska ingrepp för överlevnad

Moder Svea har nu begynnande kallbrand i båda fötter och regeringen ordinerar lätt jogging på fotanglar..

Oksanen

Nej, Ygeman gjorde nog inte så många av dagens poliser glada. Så länge polisen undervärderas avtalsmässigt (i form av löner, arbetsvillkor och ob-ersättningar) jämfört med andra statliga myndigheter kommer antalet som säger upp sig inte att minska. Inte heller gav Ygeman något hopp i frågan att gjuta nytt mod i poliskåren genom att sparka rikspolischefen Dan Eliasson eller att stoppa den misslyckade nedläggningen av länskommunikationscentraler och omgörning till regioncentraler.

Även om Ygeman lyckats få fram en del pengar ur den beryktade finansens hårda grepp räcker det inte för att ge arbetsro i statens hårda kärna. Eller som finansminister Magdalena Andersson (S) konstaterade: ”Det är väldigt sällan myndigheter får allt de begär.”

slut citat

Utan en fungerande polismyndighet inkluderat poliser i yttre tjänst vilka har förutsättningar och resurser att utföra det de är satta att göra, får vi ett samhälle vi bara sett på film på en dumburk som man kunnat slå av. Verkligheten går inte att slå av.

Därför är detta ödesdigert för moder Svea då blodförgiftningen defakto kommer sprida sig och hotar leda till total organsvikt. Först behövs akutåtgärd, kanske några amputerade tår räcker? Adekvat evidensbaserad medicinering? blodiglar och fluglarver som baräter det ruttna?

En bokstavligen medvetslös läkarstab vilka käbblar med narkosen om moder Svea som ligger på akuten med tydliga tecken på begynnande kallbrand behöver vård eller ej och vad den i så fall skulle bestå i? som kommer fram till att det viktigaste är att utesluta antibiotika och kirurgi ?

Som på allvar gnuggar en doftgran över det illrödblåa och avslutar med att dra på glänsande tights och ett par läckra Louboutin över det gamla spektaklet moder Sveas ruttnande lekamen.

Allt ackompanjerat av MSM´s kastanjetter där ”samhällsklimatet” numera vilar på SD´s Kent Ekeroths axlar?!

Ex-fuckin-cuse me. Jag gillar inte Ekeroth men skulle inte ens komma på tanken att tilldela honom rollen som Messias för hela Sveriges ”samhällsklimat” Undrar om han inte kan sluta fucka upp i Mellanöstern också? Har hört att han är där och stökar före morgonpissningen varje dag!

Aftonbladets nya ledning har inte lärt sig ett smack av den gamla ledningens misslyckanden. De sitter med huvvena ihop i sin bunker och ställer tillbaka tiduret på noll. Nydanade ska det bli!

Det nydanande föds så fram och löpet blir

”Exklusivt”

Läs våra 50 delar från Laserman till Ekeroth som betaltjänst!

Så blev Sverige ett äckelpeckelrike som styrs av Ekeroth!

Så sipprar hatet in och ut ur alla porer! Ni Svenskar vältrar er eller ni simmar runt i hat och det ska ni få läsa i kimrök fram till september 2018 så att ni lär er rösta rätt!

Jag återanvänder ett uttryck som passar bra i många sammanhang;

SKIT PÅ ER!

 

 

Annonser

5 thoughts on “Moder Sveas sjukdomstillstånd är beyond medicinska åtgärder Nu återstår kirurgi

   1. Rättstavat? ”Bummer-svek” … 😉 (Bommersvik ägs utav SS-U …)

    Bor dom på Södermalm i Sthlm, där allt för många inte har en susning om hur det ser ut i omvärlden …? (Undrar jag som är född just där, men mycket vatten har runnit förbi i Mälaren sedan dess …)

    Liked by 1 person

 1. Hej Mexan! Hör många som hostar numera och funderar hur det kommer att förlöpa med Löfwens flyktingbarn och undrar hur länge medellivslängden i Sverige inte rasar snart;)

  Liked by 1 person

 2. Hej.

  Man får trösta sig med att lägga upp ett bittert skratt, att skinnskallar och andra hakkors-fetischister från åttiotalet gavs rätt av de politiker, kändisar och falska profeter som sade sig vara deras motståndare.

  Hur då? Jo, den svenska extremhögern på den tiden hävda med emfas att okontrollerad invandring, särskilt från MENA och Afrika, skulle ge exakt den situation och de utmaningar vi har idag. Stamkrig, förorter och ghetton i öppet uppror, skenande våldtäkter på svenska flickor samt en organiserad brottslighet i grossess. Problemet var att de sade det utifrån sin rasistiska ideologi, och att ingen sansad kritik av övergången från svenskt samhälle till mångkultur framfördes, samt att ingen vettig kritik mot massinvandring av oanställbara från MENA och Afrika framfördes.

  När det dessutom var så att sådana som Jacob Dahlin (och var hade Gardells karriär varit om inte Dahlin gått bort?), Annika Hagström, Ingvar Karlsson och Bengt Westerberg (internt kallad ‘Vet Bäst-erberg’) reglemässigt och reflexartat gjorde tvärtom mot vad invandringskritiker lyfte fram som potentiella problem, och massmedia lät kritiken representeras av egentligen fullt vanliga svenskar, men sådana utan vana eller ordförråd att stå emot medial manipulation (titta på SVT:s gamla klipp från Sjöbo t ex, så kan man där fundera över hur man valt att rapportera) så är det inte konstigt att vi är där vi är nu.

  För mig som spenderade större delen av åttiotalet, inte med att kämpa för massinvandring men väl mot nationalsocialister, är det extra salt i såren. Majoriteten av oss som ‘tog fajten’ var förortsyngel från hela världen; EXPO fanns inte, och polisen gjorde sitt jobb när vi gick överstyr. Runt 1993-94 hade dock hela motståndet kapats av vänsterpack vilka gjorde sig till talespersoner för det hela – eftersom vi som kämpat mot nasse-packet inte ville byta en sorts socialist mot en annan, och definitivt inte ville byta socialismens judehat mot islams dito, lade vi av.

  Rätt självklart egentligen. Våra politiker borde lärt av kärringen mot strömmen – hon drunknade ju som bekant enär ständigt gjorde tvärtemot oavsett vad.

  Fast vi skall inte sluta skramla i stormklockorna än – just nu kastas ett eller annat ben från bordet i hopp om att tysta kritiken, men motattacken från massmedia, EXPO, Researchgruppen, Seppuku Media och andra semi-legala organisationer har bara börjat. SS Ungdom i Stockholm är blott ett olycksfall i arbetet då detta inte var första gången ett sådant evenemang skulle hållas – utan första gången det uppmärksammades.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  Liked by 2 people

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s