5:åring bads skyla sig på badhuset

HÄR

Anna am Zoll var på Djupadalsbadet tillsammans med sina barn.

När hon tillsammans med sin dotter Iris, fem år, var på väg till toaletten blev de stoppade av en badvakt som bad Anna att klä på Iris en bikiniöverdel.

– Det är fel, jag blev upprörd, säger Anna.

slut citat

Lite mindre kul var det för dessa unga tjejer på Pite havsbads äventyrsbad

– Killarna, de var tre stycken, ställde sig runtomkring mig och min kompis så vi kunde inte ta oss därifrån. Jag blev fasthållen av en av killarna, de två andra var bakom och framför mig.

”Rädda och skrek”

– De började ta på mig, på brösten och på rumpan. Jag sa att de skulle sluta. Jag och min kompis blev rädda och skrek åt killarna att sluta, men de var starkare.

En 84årig prälle har blitt ett huvve fattigare och västvärlden en terrorhandling rikare. Ser nyheterna på play och blir så jävla arg. En Robert Egnell säger att vi ska” titta in i vårt inre och tänka efter hur vi ska reagera på terrordåd; inte bli chockade och reagera kortsiktigt”- ”Terror är det nya vanliga”

Det är bara att anpassa sig, och alltså tänka efter HUR vi ska ”reagera” och orsaken till terror är sköra människor i utanförskap inte sällan kriminella och det måste vi komma åt fortsätter Egnell. Sen kommer det; ” Vi måste hitta länken och göra något åt det”

No shiet Sherlock. How about Islam? Rings a bell no?

Är karlafan på riktigt?! Nämen där kom det flygande en arm efter en sprängning, så jag duckar och där dör 17 ungdomar sönderskjutna på festival, lägger en blomma tar en tyst minut och går vidare, och hoppsan nån snodde en tradare och körde in i ett dagis, men för all del förtvivla inte utan tänk ”långsiktigt”

Vilken jävla tur att det tyska 79åriga kvinna som blev våldtagen på en kyrkogård  i söndagsmorse pga sin höga ålder inte är tvungen att ”tänka långsiktigt” utan kan vara lite mer här och nu med söndrigt underliv och psyke.

Men klart tanten tänkte en del då hon vårdades på sjukhus 2 dygn och är hon riktigt strategisk tänker hon att man får inte mer än vad man tål och hon överlevde i alla fall…

Kanske Robert Egnell skulle kunna bistår med klokskap och inljuta lite mod i barm på denna åldriga sköra kvinna? Men det är klart vad hade den sköre Eritrianske våldtäktsmannen varit med om?

När nu EU är på gång att avväpna skötsamma sportskyttar och jägare samtidigt som illegala vapen väller in över gränsen så gäller det att skaffa sig just den attityd som Egnell efterfrågar- skit i andra och sköt dig själv

Läser att en farbror (Roland, dagens Expressen som jag inte tänker länka till ) som åkte ambulans till akuten inte fått med sig nyckeln så då han kom hem ringde han hemtjänsten som kom och öppnade då de ju hade nyckel. Sen fick han en faktura på 1244 kronor. Det är makalöst sjukt, men nånstans ska ju stålarna in ???!!!

Hör på lokalnyheterna att de flyktingar som blivit anvisade bostad i Åsele tackat nej. En gång till; ”Tackat nej”

Vad har ni gjort med vårt land?

Göteborgsposten skriver om pengar som åker ur vart land till terror HÄR

Enbart i Skåne ska 25 personer ha krävts på sammanlagt 2,7 miljoner kronor,rapporterar P4 Malmö.

Tips från Säpo har lett till att Skatteverket inlett granskningar som blivit en mindre guldgruva för myndigheten.

– Varje krona vi kan ta in är ju en krona mindre som kan gå till Syrien och till annan terrorverksamhet, det är det absolut viktigaste. Sen har vi ju en vision om att alla vill göra rätt för sig och har du en inkomst så ska du betala skatt, säger Charlotte Hoff, samordnare på Skatteverkets insats mot grov ekonomisk brottslighet till P4 Malmö.

Fotnot Robert Egnell

Robert Egnell är professor och chef för institutionen för säkerhet, strategi och ledarskap. Han disputerade vid Department of War Studies vid King’s College, …
Marcus Birro skriver om hur det skulle låta om journalister skulle kastas sten på varje dag de kom till jobbet
HÄR skulle väl Pride verkligen behövas?

One thought on “5:åring bads skyla sig på badhuset

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s