Psyksjuka utan ”riktig” ISanknytning

Ta nu er tid att titta på dessa filmer. Visst är de från en sk ”Hatsajt”, men du! vi är i ett läge där den media jag betalar med en tvångsavgift inte levererar så var glad att vi lever i Sverige och fortfarande kan ta del av sk ”Alternativmedia”

Alla som kommer hit är inte flyktingar, alla som inte är flyktingar är inte jihadister

De av innevånarna i vårt land som tycker att alla är välkomna måste pynta det själva, och de som tycker att våra förlorade liv i Norden är priset som vi får betala för att vi ”haft turen” att bli födda här; känns det svettigt nu? om inte- vad bra!

För mig och ett antal andra vanliga medborgare är varje dag ett uppvaknande till en ny peak i absurditeter och vi ger oss på Jihad..

Ni vet då ”dåden” står som spön i backen och Ranstad fått för mycket luft, ja då kallas experten Hans Brun in. Han kan berätta att IS är mer organiserade och att svaga personer med psykiska problem kan lockas att göra ”ensammadåren”dåd typ. Jaha!? Äre sant?

klicka=förstora

Som om IS i Syrien skulle vara mer ädla och mer rättrogna sin dödarkult?

Denna bild är oerhört grov men illustrerar på ett väldigt tydligt sätt hur snacket går, framförallt hos en allt mer desperat tokvänster som numera relativiserar alla dåd som inte gett minst tvåsiffriga offer än om gärningsmannen skriker Allahu Ahkbar vid varje mördarräd.

Efter nån dag eller två utmejslas dessa singelgärningsmän av omgivningen som ytterst konstiga alternativt jättejättenormala, möjligen av muslimsk börd, men inte religiösa eller radikala. Kanske lite hängivna men absolut inte ”radikala”.

Detta om de som av sitt beteende framstår precis som en vanlig ISjihadist men utanför ISfästen och i ”västerländsk” kontext…..

qdpvpx

….och vi fattar ingenting. Det förklaras och smulas sönder som filodeg i den ena mer krystade förklaringen än den andra av ömkanden för terroristens dåliga svaga sköra vilsna grisätande drogade alkoholiserade FRÅNSKILDA!!! psyke..och budskapet är att inte ”gå på det”- att ”inte spela dem i händerna”

No thankjo fucking värymutch men de som uttalar dessa socialvåldspornografsrelativiserande fatwor, de med ögat som kornet på bössan,de svepande fina plakatvärderingspådyvlarna…

Det här är ju inget nytt. Alls. Faktiskt!

Cirka 1400 år gammalt, känt och beprövat under århundraden, Arn någon?

Nåt jävla ”JihadPokémon go” med människoliv som insats- mördande bezerker som jagar offer att mörda urskillningslöst?

Nä denne NiceNisse hade för över 8 månader sedan kollat in ”fruktansvärda olyckor”, förberett rekat och tagit selfies och fått fett inspo av ”bil körde in i café med flit”dåd.

Den senaste knivyxhuggarattacken dårå; i natt hade media fnatt och rubrikerna ändrades fortare än man kan blinka med en vagel i ögat. Media blir som en mask på krok, hullingen=sanningen går inte, hur mycket de än försöker att förneka och idka omskrivningsdiarre om. Ändå gör man det

Johan Lundberg har koll och skriver

Den franska premiärministern Manuel Valls, som efter terrordåden i Paris i januari 2015 förklarade ”krig mot terrorism, jihadism och radikal islam”, påpekade dagen efter terrordådet i Nice att ”tiderna har förändrats och Frankrike kommer att få leva med terrorism”. Detta som svar på Marine Le Pens krav att förbjuda vissa moskéer och islamistiska organisationer.
Vad som är mest effektivt återstår att se, men för svenskt vidkommande vore det en bra början att stoppa bidrag till organisationer som sprider radikalislamistiska budskap.
”Mensanen” har exakt samma spaning som jag angående den flexibla rubriceringen HÄR
Nåväl, barnet ungdomen en ung man som ju högg med yxa och stack med kniv på ett random tåg igår i Tyskland

En 17-årig pojke beväpnad med yxa skadade minst tre passagerare på ett tåg i Tyskland innan han sköts ihjäl av polis.

Mannen ska ha haft en handmålad IS-flagga i sitt rum.

slut citat

Ni vet ”HANDmålad”- ingen riktig IS va?

Motivet för hans attack är inte känt

vidare;

På tisdagen publicerade IS propagandaorgan en video där en pojke som påstås vara 17-åringen säger att han ska utföra ett självmordsdåd. Han säger också att IS kommer att attackera ”otrogna” i deras hem, byar och på flygplatser, skriver Reuters.

slut citat Expressen

Varför föll då denna fruktansvärda nyhet som en sten i media?

Tjaa…de svårt skadade var asiater? de svårt skadade var under tio stycken? Det var inte i en storstad utan på ett random litet tåg med endast 50 passagerare. Jag ber om ursäkt för blodet men det är äkta och det pågår om och om igen

Det bästa är alltså att rycka på axlarna efter lite skräckslaget hemulgnäll och sen säga men gu vi kan ju inte sluta leeva?

Jag kräver att MINA skattepengar inte ska gå till IslamJihad eller Kristendomsdito. Det ska inte byggas moskeér i vårt land, man ska INTE kunna kräva särlagar och skita i svensk lag och man ska ge fan i våra kvinnor och barn vare sig de är på konsert badhus bibblan cafeet eller Gothia Cup

Skitenkelt- den som i en asylprocess bryter mot detta, varsegod och återvänd till de länder där man lever efter Sharialagar. Om de är så bra, varför fly dem?

Hugg armar och ben av varandra, Stena er själva, släng er från taken, klä er i säck och aska, be fem ggr om dagen men gör det på plats och UTAN mina skattepengar

Den som relativiserar övergrepp och samtidigt säger att ”riktiga IS gör si eller så” Har det gått så långt??

Varsegod SD 2018, and what did I told u?

och när det gäller den där Killmiddan som ska gå avs stapeln i Skellefteå i helgen, varför inte bjuda in lagen från Gothia cup?

Har ni tänkt på det här med ”norm”? psykisk sjukdom eller ej..vidrigt!

Turkiets president har nu rensat ut 15 000 lärare. Mm, varför nöja sig med 6000 soldater ett antal poliser och över 2000 domare? uppdatering 21 000 lärare

Inshallah

HÄR

Tjejer omringades och antastades – fick slå sig loss

SPORT En 36-årig man, som är ledare för ett av av lagen i Gothia Cup, sitter anhållen misstänkt för sexuellt ofredande. Tre tjejer omringades och antastades av ett gäng på 30 ungdomar i publikhavet vid Ullevi. – Det är många som var involverade, men tjejerna beskriver ledaren som den absolut värsta, säger åklagaren Stefan Lind till GP.
Fy för helvete nu är det nog! Grejen är att då en högt ansvarig tittar i fjärran på TV och uttrycker att ”detta är inte Gothia” så vad?? Sätt stopp för det då! Tror ni på allvar att förövarna skulle bry sig om en högtravande ”sårad” undercovermin? På riktigt?
På riktigt här och nu

Kvinnan som i går attackerades med kniv utanför sin bostad i Tumba har vaknat.

En man är anhållen och polisen söker fortfarande efter kniven hon attackerades med.

– Vi har inte hittat några brottsverktyg, säger Ulf Janzén på polisen.

Det var i går på förmiddagen som en kvinna attackerades utanför sitt hem i Tumba, söder om Stockholm.

Enligt uppgifter till Aftonbladet skadades hon med kniv och slogs med en hammare i huvudet. Hon hölls nedsövt under fredagen och vårdades på sjukhus för allvarliga skador.

2 thoughts on “Psyksjuka utan ”riktig” ISanknytning

  1. Många är soldater, inte några flyktingar. Mord, våldtäkter, bränder och annat skit de håller på med är krigshandlingar för att bryta ned samhället och flytta fram sina positioner. Vad som hände i Rwanda kan hända igen. Det räcker med 10000 beväpnade för att göra en kupp i hela Sverige. Några hundra kan ta hela riksdagen på en kvart. Istället står hela etablissemanget redo med ändan uppåt. Undantagstillstånd kommer i Europa på bred front till hösten.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: