”familjefadern” utan särskilt religiösa skills, dansa med vargar och Träskallsfestivalen i Shtaan

Rubrikerna har pendlat mellan ”ensam galning- inget med Islam att göra” och detta med ”vanlig trebarnsfar som bara var vanligt kriminell” samt ”konstig och luktade sprit”

Är det verkligen rätt Mohamad ovan??

IS tar på sig attacken som den psyksjuke alkoholiserade icke religiösa familjefadern utfört

Här ses mannen innan lastbilen kidnappade och radikaliserade honom

20160715-zaf-m17-677-jpg

Idag halkar den Islamistiske Massbarnamördaren Mohamed ändå ner på löpet då Turkiets Erdogan tar tillbaks makten efter en ”spännande” natt av maktkamp.

Militären är sekulär och brukar kuppa när landet blir för islamistiskt?
1960,1971,1980,1997 har det varit militärkupper

Klart vi ska stödja Erdogan, Khadaffi skulle fått fortsätta styra i Libyen åxå. Vi ska självklart jobba för att få med Turkiet i EU ……

Nedan ger liiiite hopp =/

Här hemma förbereder vi oss för Trästocksfestivalen nästa helg. Nedan blir en av festivalarrangörerna uppringd. Denne har uppfattningen att sexuella övergrepp alltid funnits på festivaler och att de uppgifterna som cirkulerar om övergrepp bara beror på strukturer samt ”ökad anmälningsbenägenhet”och rasism

Tanken på festivalbussarna kom vid ett möte mellan mig och Ramy från ABF, vi tyckte båda att idéen var bra men kändes långt bort pga att vi inte hade de ekonomiska medlen. Då hade vi redan börjat titta på ett samarbete med NJIE och vi är otroligt glada att de gillade ideén så att vi med gemensamma krafter kan gör detta möjligt.

NJIE kommer bjuda alla resenärer på ett pickning-kit och utöver bussarna har de ett eget område på festivalen, “kompispaviljongen” där vi uppmuntrar alla att träffa nya festivalkompisar på Träsockfestivalen.

Trästockfestivalen är den första festivalen i Sverige som tar detta initiativ och hoppas att det ska bidra till en ökad integration och att göra festivalen till en mötesplats för alla oavsett ålder, kön, tro eller etnicitet. Festivalen har som vision att vara Sveriges mest tillgängliga festival, någonting som man under de senaste fem åren jobbat hårt med. Förutom gratis inträde så jobbar man med varierande marknadsföring, handikappanpassade läktare, teckentolkning på storbildsskärm.

HÄR

Jag tycker detta är ett lovvärt initiativ och förväntar mig att det förutom att bjudas på ”pickning-kit” även inbjuds till ”Killmiddag”

Publicerad 5 juli 2016 (uppdaterad 5 juli 2016)

NÖJE I kölvattnet av de anmälda sexbrotten på festivaler runt om i landet, bland annat fem fall av ofredanden på Stadsfesten, bjuder Trästockfestivalen in till #killmiddag för att prata sex, våld och kärlek.

Liksom lite velig ansats annars kan jag tycka. För HUR ska de ha det?

  • Handlar det om alla mäns ”manliga strukturer”?
  • Handlar det om vissa mäns av kulturen strukturella övergrepp grundad på lindrigt sagt taskig kvinnosyn?

…och ska inte killar från hvbhem få mingla med de svenska hemska strukturella kvinnoskändarna och se deras bot och bättring live över en middag??

Vill man jobba för integration eller vill man godhetsposera? Svaret den intervjuade killen gav var/är en näpen upprapning av vänstergapandet söderifrån, som här i shtaan goes full politiskt korrekthetskomplex i hopp om att stiga i graderna hos PKstaben

Svenska feminstmän är verkligen de mest tandlösa drabbade av självskadebeténde som går på på vår jord. Då de inte goes ruggig våldtäktsbezerking

I vår stad finns inget parti man kan rösta på- alla är fläng i huvvet. SD? han är lite eljest på annat sätt…

Men vi kör väl lite ”pokemon go” NY central park style. Ha en fin lördag hörrni!

Annonser

5 thoughts on “”familjefadern” utan särskilt religiösa skills, dansa med vargar och Träskallsfestivalen i Shtaan

  1. En ekonomisk ökenvandring väntar Turkiet. USA kommer att tömma basen och de har andra baser i närliggande länder. Sen måste Merkel avgå och någon mer konfliktkompetent ta över.

    Liked by 1 person

  2. BBC förmedlar att man från Paris hittat troliga kopplingar mellan tunisiern och fem personer. IS har tydligen också förmedlat att gärningsmannen är ”en av deras soldater”.

    Dock ”bara” 161 döda civilister och poliser.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s