Varje morgon väntar nya erövringar!

Varje morgon man slår upp sina brungrågröna lappögon väntar en ny dag full av intellektuella erövringar vårt lands styrande åstadkommit för mitt väl och ve.

Vår regering har nu kommit på att åderlåtning av poliskåren inte är så bra.I kombination med svängdörrar och ” öppna era hjärtan” har de skapat det svenska smörgåsbordet för vem det än nu må vara som vill ta del därav

img_00041

En ov skriver muntert idag;

Samme OV kommenterar Gardell nedan. Den korkade men oerhört duktige Jonas Gardell frågade sig i media vad som var särskilt svenskt med svenska värderingar och detta svar är talande för den låga panna med slö blick han innehar

Dekret om de sänkta kraven på polisutbildningen i Sverige, vilka är de lägsta kraven i hela Norden, är inte nya. Redan 2012 sänkte man kraven.

Sänkta krav polis

– Vi vill ha ett bredare urval, att många ska känna sig uppmanade och behöriga att söka. Vi jobbar med ständiga förändringar och det vi gör nu är att modernisera urvalsprocessen, säger Kim-Lena Ekvall Svedenblad, chef för kompetensutvecklingsenheten på Rikspolisstyrelsen.

I Norge, Finland och Danmark måste den som vill bli polis genomgå diverse språkprov. I Finland skriver man ett prov som påminner om det svenska högskoleprovet och för att komma in på den danska utbildningen måste aspiranterna även göra ett prov i engelska

slut citat Svd mars 2012

Kraven på polisutbildningen ska nu alltså sänkas ytterligare. Gudmunsson skriver

Gudmundsson om polisen

slut citat Gudmundsson

Man behöver bara googla lite så kommer fler godbitar. Kraven på olika samhälleliga funktioner som finansieras via min skattsedel sänks på alla nivåer. Endast kraven på mig som skattebetalare höjs. Det är då som det stora vemodet rullar in…

sänkta krav på polisutbildning

Jag läser det förmodligen rikstäckande uppropet i vår lokaltidning från några namnkunniga moderater HÄR Man vill ha strängare straff och uppmanar regeringen att ändra lagar. En knippe moderater beklagar Sveriges öde. Dessa har i kraft av sina politiska uppdrag starkt bidragit till vår nuvarande samhällsordning då de gav MP mandat de aldrig skulle fått

Nu skriver;

Jessica Polfjärd (M)
riksdagsledamot för Västmanlands län och gruppledare i riksdagen

Beatrice Ask (M)
riksdagsledamot för Stockholms kommun och ordförande i justitieutskottet

Edward Riedl (M)
riksdagsledamot för Västerbottens län

Bostadsinbrott leder i dag till alltför låga straff jämfört med annan brottslighet. Straffen motsvarar inte i tillräcklig grad den kränkning som intrång i bostäder innebär.

Vi vill att straffet för att bryta sig in i någons hem ska bli mer kännbart. Vi vill införa ett nytt brott – inbrottsstöld – med en straffskala med minimistraffet fängelse i ett år. Även detta kräver riksdagen i ett tillkännagivande till regeringen.

Polisen är i dag hårt ansträngd. Samtidigt får inte polisen ge vika när det gäller mängdbrottsligheten.

Det är regeringens ansvar att se till att polisens brottsutredande förmåga stärks och upprätthålls på en hög nivå. Inte minst är detta viktigt när det gäller den typ av förhållandevis vanliga brott som människor upplever i sin vardag.

**********

Det är hög tid att regeringen börjar agera för att stärka polisens förmåga att klara upp fler brott än i dag.

slut citat NV

Vi tar det igen;

Det är hög tid att regeringen börjar agera för att stärka polisens förmåga att klara upp fler brott än i dag.

Ibland tror jag att detta kaos skapats med flit för att man sen ska kunna rusa in och spela räddare och hjältar som ska ”styra upp”!

Sossarna vill å sin sida ha en ny underklass att kämpa för och underställa sig med bidrag Jag som bor här vill att ni ska ge fan i att sabba vårt land och mina barns framtid!

Alliansen inkluderat M, och sedan NyaM har haft 8 år på sig att ”stärka”-”förändra” och verka för att på alla sätt gagna landets medborgare JUST med tanke på vårt bejublat ”öppna samhälle” som pga av öppenheten och nån sorts grundtillit är och löpande görs än mer tillgängligt för den/dem som vill roffa åt sig av dess delikatesser

Läs deras artikel och läs kommentarerna. 

Vårt ”öppna samhälle” ÄR inte kompatibelt med hög brottslighet. Svaret på hög brottslighet är inte fortsatt öppna hjärtan i något samhälle. På TV innan den stora ökningen här hemma av exempelvis bränder stenkastning mopedrånare hemrån, bilrån våldtäkter sexuella kränkningar på bussar badhus, mordhotade bibliotekarier, socialsekreterare, kioskägare,rånade försäljare på blocket-

-så tittade vi med fasa på nyheter från främmande land. DÄRBORTA var det kaos.

Då jag var i Sydafrika 2008 och såg alla vanliga villakvarter, fast med höga murar med krossat glas taggtråd, elstängsel och hundskyltar tänkte jag. Herregud vilken tur att jag bor i Sverige!!!!

Inte i något land finns en livsstil med ”öppna era hjärtan” och hög brottslighet i kombination utan att det kostar/kostat. Alla vill ha öppna hjärtan och land, om det inte ”kostar” liv eller lidande, högre brottslighet på alla områden, sänkt levnadsstandard, sämre sjukvård, barnomsorg,skolor,äldrevård och högre skatt- för en själv.

ALLA

Inför varje tänkande människa har olika högre befattningshavare på departement förvaltningar och som chefer för samhällsviktiga funktioner i allt större öppenhet visat sig ha skägget i brevlådan, skitit i det blå skåpet och visat sig som Joakim Von Anka vältra sig i skattemedel öronmärkta för det sk ”sociala kontraktet”mellan stat och medborgare.

Vart enda jävla 4:e år har de tävlat för mina pengar i att utlysa sig själva som de som bäst kan hantera sin position till vilken de valts för att uppfylla kontraktet.

I samhällen utan fungerande rättssystem måste folk ta lagen i egna händer och skydda sig själva sin familj och sin klan.

Det är verkligen ironiskt att hela den politiska ”klanen” gnussat på Gotland som de prisar som så vackert! Särskilt dess mest kända sevärdhet

Det charmiga lilla Visby, med synliga bevis på att det behövts murar runt ett samhälle för att skydda sig.

290px-visby_ringmur_gotland1236

Stockholms stadsmur

440px-stockholm_karta_1547_stadsmurar

Rest av Stockholms norra stadsmur

350px-stockholms_stadsmur_20101

Detta var naturligtvis INNAN Sverige begick full globalism och allas lika värde var omöjligt Detta var naturligtvis INNAN allas lika värde i vårt samhälle utvecklats till genusteoretiska skills som mest prisvärda och viktigare än tex en brandmans förmåga att dra ut en människa ur en brinnande byggnad, en polis förmåga att springa dra lyfta OCH ta viktiga snabba beslut.

Jag vill tex ha poliser och brandmän som är både kloka OCH starka. Den utveckling vi nu är i gör gällande att för att bemöta orcher i kravaller så behöver vi en orchpoliskår?! Vi kan inte diskutera oss ur ett orchupplopp. Man diskuterar inte med en sprattlande 2åring som är på väg ut i gatan.

dialogpolis

I nästa val kan jag lika gärna rösta på Gandalf som på vilken annan politiker som helst? Han kan fixa det inbördeskrig vi faktiskt redan har i mindre skala och som i slowmotion/nöter ut svensk räddningstjänst. Han kan också stå vid vår gräns å se till att inte nya Orcher kommer in. KVOTFLYKTINGAR är ett måste, kvinnor och barn som inte vill leva i ett förtryckande samhällsskick.

Män och ”pojkar” som föraktar oss ska ut. De som vill ingå ska göra det och inget annat. De som lever bland oss som öppet säger att de vill skjuta borgerliga politiker döda polisen hatar vår flagga och ge fri lejd till religiösa mörkermänniskor, de ska ställas till svars. De uttrycker att bara de få chansen ska de störta hänga och skapa anarki.

De kan flytta till de länder som barätits och smulats sönder av just den livsåskådningen Bästa Clawd nedan;

LÄS HELA RANTEN. hon är oslagbart slagfärdig

4294468-gandalf

926087-vrlmt

Jag bjuder er här på ett sommarprat av en sort som ni aldrig kommer att höra i Sveriges radio. Där låter man bara sommarpratare tala korrekt och riktigt. Som tex Athena Farrokhzad då hon ”hatade på rätt sätt” i Sr´s ”sommar” DN

Hon talade om rasism, klassfrågor och politiskt våld ur ett tydligt vänsterperspektiv. Bland annat försvarade hon de vänsteraktivister som var i slagsmål med nynazister i Kärrtorp och Malmö. En av dem dömdes nyligen till fängelse för dråpförsök, våldsamt upplopp och brott mot knivlagen.

slut citat

Athena som även kallat Janne Josefsson för nazist vilket jag skrivit om HÄR

Athena som lovordas av ”Rummets” medsystrar HÄR

Lyssna och njut av den fd DNjournalisten alias ”Julia Caesar” ”Såmmarprat” HÄR Hon arbetade på Dagens nyheter mellan 1970-1993

Jag knyter ihop säcken med en av mina läsares kommentarer.

Signatur ”T” kommenterar denna bloggpost enligt nedan:

Lika barn leka bäst, eller hur Dan Eliasson. Nu sänks intelligenskraven för att bli polis till 3 på en 9-gradig skala. En normalbegåvad har mellan 4 till 6 på skalan vilket antagligen skulle betyda IQ 90-110. Vad är då 3? IQ 60-85? ”IQ mellan 70 och 85 benämns som normal begåvnings nedre del eller svag begåvning och är inte ovanligt, medan personer med ett IQ under 70 ofta uppfyller kriterierna för någon form av mental utvecklingsstörning.” (Wikipedia)

Svenska statssanktionerade kindergarden för partyorcher pillar navel tittar på snopp och snippa och skapar incitament för säkerställande av landets utveckling HÄR

RFSL Ungdom: Dags att avskaffa juridiskt kön

Vad förvånade de skulle vara i ett annat samhällsskick då snipp snopp snut så var denna saga slut -blev verklighet.

Annonser

10 thoughts on “Varje morgon väntar nya erövringar!

 1. Hej Mexan! Noterade att någon bloggare nämnde risker att sämre intellektuellt utrustade poliser med låg lön kan frestas att ta betalt av kriminella för att se mellan fingrarna på brott! Sverige blir aldrig det land som stod upp för ärlighet och kompetens mer!

  Liked by 1 person

 2. Lika barn leka bäst, eller hur Dan Eliasson. Nu sänks intelligenskraven för att bli polis till 3 på en 9-gradig skala. En normalbegåvad har mellan 4 till 6 på skalan vilket antagligen skulle betyda IQ 90-110. Vad är då 3? IQ 60-85? ”IQ mellan 70 och 85 benämns som normal begåvnings nedre del eller svag begåvning och är inte ovanligt, medan personer med ett IQ under 70 ofta uppfyller kriterierna för någon form av mental utvecklingsstörning.” (Wikipedia)

  Liked by 1 person

 3. Noterar att ”mayones” är förvillande lik ”kyckling”, undrar hur det gick till?

  Jag sade alldeles nyss nästan exakt samma sak som T i en interndiskussion på skype:
  »Lite elakt, men de säger att normalbegåvade får 4–6 på testet, med ”normalbegåvad” räknar jag det som att personen befinner sig inom en standardavvikelse, det vill säga 4–6 på testet motsvarar då IQ 85–115, så de har alltså sänkt kraven till 3, vilket då är under 85. Polisen kan m.a.o. förhoppningsvis läsa, men man får väl trösta sig med att chansen är ganska stor att han inte klarar av att skriva ut en böteslapp.»

  Liked by 1 person

  1. Senast jag fick böter hade snuten ingen fungerande penna. Jag hade en som låg fullt synligt i bilen men polisfröken gick runt och letade efter en annan penna vilket tog 10 minuter. Hade hon frågat hade jag tagit betalt för pennan.

   Liked by 1 person

  1. Tack själv Staffan, utan pepp slocknar min glöd =)

   ”Krönika”!!??

   Fan det ska jag börja titulera mig som;
   -”Hej, Monica-krönikör över dem som förstör”

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s