Vardag med omhändertagande av ISbarn i Göteborg

HÄR Hur är det ens möjligt? Att detta kan bli ”vardag” i en svensk stads socialtjänst…

isbarn-tas-om-hand

Igår skrev jag om den herrgård från 1600:talet som bränts ner av asylsökare som mår dåligt-”frustration tar olika uttryck” som personalen sa

herrga%cc%8ard-brann-ner

Kollar lite och ser att det är samma ställe som för ett år sedan HBTQcertifierades HÄR Eller rättare sagt asylboendet fick en HBQEcertifierad bastu.

certbastu

Hur den riktigt funkar vet jag inte men certifieringen som kostar en massa stålar;

(100 00 för en grupp på 25 personer) –och måste göras om vart tredje år då det också kostar stålar är inte ensam. Bastun kan bland annat frottera sig med Dopkyrkan i Visby ,tvaga sig från synd och fördomar samt hälla vigvatten ur dopfunten över icketroende sk ”humanistiska kuffar”

ALL personal och nästan..alla boende var lyriska över de nya insikterna. Då;

”På Westsura Herrgård har det skett tydliga förändringar i hur personalen bemöter både varandra och de boende, sedan det normkritiska arbetet påbörjades, berättar Mari Anne Helgesdotter.

– Vi ställer inte automatiskt samma frågor, vi säger inte: ”Vad heter din man?” eftersom vi inte förutsätter att alla är heterosexuella.

Och nu kan vi fråga ”Vilket pronomen föredrar du?” – för några månader sedan tror jag inte att någon här skulle ta de orden i sin mun”

slut citat Migv hemsida

Iaf har den snart ettåriga ”nya” arbetssättet förändrat saker och ting så nu ligger det över 400åriga gamla träspektaklet i en rykande brädhög. Må hända det var bastun som övertände? Fy faan vad jag är svart ironisk..

Jag blir så förbannad. Man har alltså lagt krut på nedanstående..

”- Det första vi gjorde var att ta bort dam- och herrskyltarna på toaletterna. De är bara löjliga. Varför ska vi ha dem? säger Mari Anne Helgesdotter.

När det gäller färgsättning av rummen har personalen låtit sig styras av det de tycker är fint, utan att fastna i föreställningar om maskulina och feminina färger och vad som anses brukligt.

Det är väl bra att upplysa om och säkerställa människors välmående men come on! Är verkligen i sammanhanget just en kostsam HBTcert vad asylsökare främst behöver? eller är det meningsfulla dagliga aktiviteter och färdigheter för att klara sig i det nya landet?

Hade man inte psykiska problem innan så får man ju det av detta…

Normkritiskt perspektiv på inredningen

Vad säger Migrationsverkets Generaldåre Anders Danielsson? Var det inte ett ”normkritiskt perspektiv på Svensk asylpolitik” som levererades av asylsökare igår?

Förut hade asylboendets bastu bara öppet för män och kvinnor. Men nu har den som av någon anledning vill basta själv möjlighet att göra det. Det gäller att vara öppen och hitta nya lösningar, menar Marie Ann Helgesdotter.

Hatar att länka till MSM  men unvisitlänkar funkar inte längre. Länkade artikel visar att den av Migverket i sin artikel – glättiga  Barnen i Bullerbyn andan om lite uppfriskande diskussioner var ngt helt annat.

Hur som helst. Detta är den sortens statligt subventionerad aktivism, en i döljd HBTQvänligsärk- gömd vanlig jävla kommunism. Det ska bestämmas åt alla andra.

Eller tänk då prästen kom till hemmet och du skulle kunna recitera katekesen?

Var tredje år kommer HBTQcertifieringsprästerna och tar in samvetskollekt och du ska göra verbal bikt, du ska svära på och betala för att du ska kunna känna insiktens förlösande ljus skölja inom dig

DU SKA ”kunna” din HBTQbibel. Alla offentliga statliga och kommunala inrättningar; hälsocentraler, förskolor förväntas vara med på detta

Kontraproduktivt jävla dravvel HÄR har jag skrivit förut

Man kan ju fundera så här mitt i fredagsmyset och i väntan på oxfiléplankan som gonar sig i ugnen över de två riktningarna vi har i vårt samhälle nu? Hur de liksom ska ”befrukta” varandra? Mångkultur då den är som fruktigast? Islam och muslimers rättigheter som en minoritet(ca 500 000)  i Sverige med stöd av våra skattepengar (by the way så är lappdjävlarna å judesvinen dryga 20 000-35 000)

Eller den radikala statligt subventionerade feminismen? Vem tar vem?

slut citat mig själv

Vilken riktning ska följas då de båda stora religionerna får statliga bidrag? Islam håller ställningarna och Svenska kommuner hoppar på som glada valpar i för stort skinn snubblandes in och pissar på finmattan HÄR

kommun-utbildar-i-islam

Under tiden verklighetsfrånvända politiker skrövlar ihop sig i Almedalen och tävlar om *smultron- på- strån*nostalgiska beskrivningar om läget i landet, så är vardag, VARDAGSUPPGIFTER att låsa in ISbarn på HVBhem numera inte bara vardag utan typiskt Göteborgskt?  I själva verket något som Kålle å Aåda sysslat med i alla sina dagar…

FOTNOT

I Berlin har hundratals poliser skadats

I Sollentuna skjuts numera ”vardagsmässigt” med automatvapen

Den först stort uppslagna nyheten om två våldtäkter på ”Powermeet”/Västerås -smälte ihop som en nyduschad sockertopp då det visade sig att gärningsmannen inte var raggare..

Leif GWPersson gör slarvsylta av polischefen, det borgar för att hans avgång måste ske rätt snart?

…och vad gäller rörelsen BLM så kan man titta på detta för att få en lite annan vinkling än MSMs

Rio

2 thoughts on “Vardag med omhändertagande av ISbarn i Göteborg

  1. Istället för unvis.it kan du ju använda archive.is https://archive.is/IAVLQ (nästan lika enkelt som unvis.it) eller (lite krångligare) web.archive.org eller (också lite krångligare) http://www.webcitation.org/

    Beträffande Götene kommuns utbildning i Islam, du skulle höra grannens tös. Hon var långt ifrån glad över det. Jag försökte få henne att spela in ”utbildningen”, men tyvärr gjorde hon det inte. Hennes åsikter om det var dock allt annat än positiva.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s