Endast assimilering kan skapa integration och förebygga en nedåtgående tillitsspiral

Tron på att alla som passerar vår gräns ”vet” att de kommer till alla samhällsskicks nirvana; det samhällsskick med hyfsat (i jämförelse) rättssystem som är vårt samhälles stadigaste ben (eller ska vara det iaf)

Tron på att våra sociala koder, våra underliggande generella ryggmärgskunskaper om civilsamhällets grundtillit mellan medborgare automatisk ska ramla ner när nyanlända får skåda ljuset av västerlandets civilisations pärla-Sweden– den är ofantligt stor.

Möter själv ofta personer med långa utbildningar som uttrycker att de innehar en (ordagrant citerat)naiv humanistisk livsåskådning” och vägrar tro på rapporteringar om ökat våld eller att det på något sätt skulle ha med invandring att göra. Överhuvudtaget. ALLT inryms i vår egen Svenska kultur säger de, och medan jag sitter och skriver detta fladdrar våldtäkter knivskärningar skottlossningar och bilbränder förbi i TVrutan.

Man ska se ”det positiva” men det ”negativa” försvinner ju inte för att man ignorerar det! Jag är 56 år och jag ska INTE tillåtas ha en negativ syn på utvecklingen. Hurtiga ”vi ska hålla ihop”- och ”vi måste se det positiva” trycks ner i min hals fast jag med enkla knapptryck tar mig ut i världen och inom Sverige och kan inhämta adekvat information alldelles själv!

Som den ”naivt goda humanisten” ställer man sig magiskt på den goda sidan direkt. Den sida som OM/NÄR oönskade samhällsskeenden är faktum, kan säga – ”Jag trodde gott, jag var naiv men det berodde på att jag naivt trodde gott”- en fin ansvarslöshet, ett frikort. Vackert medmänskligt kan man bedyra att man är konfessionsfri och liberal och bara en i mängden som lever och låter leva i hopp om att det tillståndet skall vara permanent. Det är som en religion. Det ÄR en religion (till vilken alla skall tillbedja)

Många i Rosenbad har den hållningen och många andra sitter som tjänstemän på samhällspositioner där de styr. De styr också skeenden, dock numera helt öppet som ”aktivister”.

De flesta har sådan tillit till sina egna roller att vissa tex nu iom medlemsskapet i säkerhetsrådet uttalar sig vara med och styra kommande utvecklingar i världen!

Detta uttalas i samma stund som man har en total blind fläck vilken säkerställer att de missar att det är just vad man gjort/gör i den politik man redan levererat, men där väljer man att dra upp axlarna och säga att man ”inte visste”- ”man kunde inget göra”- ett mantra med lägre trovärdighet finns inte just nu

Läser idag ”Ledarsidorna” som tar upp detta med tillit och vad den betyder i ett samhälle. Den betyder allt.

Läs Tilliten sjunker i Sverige

….och ju lägre förtroendet blir desto sämre kommer samhället i stort att fungera. Låg tillit kan inbjuda till fiffel, som när det avslöjas i sin tur leder till hårdare regler och utökade (dyra och omständliga) kontrollfunktioner.

Ett exempel på detta är assistanshärvan i Södertälje (med flera liknande historier) som har bidragit till rätten till personlig assistans nu kommer att försämras.

Cirkeln fulländas genom att förtroendet för systemet sjunker ytterligare.

slut citat

Så här äre; våra generösa ”öppna”- på av tillit grundade sociala försäkringssystem kommer inte att hålla. Alls. Vi är curlade av staten till total tillit att dessa system kickar in v.b och de som nu håller fanan högst i Sverige för den oroande utvecklingen och det snabba haveriet på olika plan är människor med annorlunda samhällsskickserfarenheter än oss

Läs Alice Teodorescus ”Låt dem äta bakelser”

Sällan har svensk politik genomgått en sådan radikal förändring som under de gångna två åren. Men nu är det få av de som då ansåg att något höll på att gå sönder som gör samma analys. I dag gör de allt vad de kan för att övertyga varandra, och svenska folket, att situationen i själva verket inte alls är särskilt allvarlig.

Att det, tvärtom, går bra för Sverige och att många av de problem som beskrivs snarare grundar sig i alarmism och en vilja att bringa oro och splittring i det svenska folkhemmet – för att vinna politiska poänger

slut citat

Är då svensk lag det som skall hålla ihop landet? Inte enbart så klart för den måste stå på stadig grund. En fucking värdegrund vi enats om!

Klicka för att förstora bilden

Buduorstämning

Läs Fredric Morenius om hedersförtryck i Sverige

Låt oss ur ovanstående uppskatta hur många ganska eller mycket troende muslimer det finns i Sverige. Av den del av befolkningen med bakgrund i länder med hederskultur borde Fig. 1 visa en rimligt korrekt fördelning av religionstillhörighet. Ur Fig. 2 är det ungefärliga medelvärdet för andelen ganska eller mycket troende 75%. Med tanke på enkätens målgrupp kan denna siffra nog vara något hög nationellt sett, så låt oss vara konservativa och sätta siffran till 65%.

Detta sammantaget ger ca. 545 000 ganska eller mycket troende muslimer i Sverige.

vidare;

Om vi då utgår från dagens 7,1 miljoner människor med svenskt ursprung och att 5% av dessa är ganska eller mycket troende ger det 355 000 människor, eller ca. 65% av antalet ganska eller mycket troende muslimer

slut citat

En massa viktiga poänger men åxå en tydlig slutsats om vart vi är på väg, att svaret inte är givet utefter det man kommit fram till- svaret finns i framtiden och om framtiden veta man icke..

Jag som är religionsskeptiker ser, att förutom att klargöra vilken religion som numera är störst i Sverige visar denna viktiga rapport andra aktörers erfarenheter och behandlingen av den tas upp HÄR

En ny rapport slår larm om ökande heders-relaterat förtryck i Hjulsta.

– Det blir värre, flickors klädsel och deras fritid kontrolleras. Det är hemskt, säger Sahra -Bargadle, chef på kvinnojouren i Tensta.

slut citat

Nedan en frusterad Marcus Birro

Birro

Vänstern säger att det är utsatta och frustrerade människor som kastar sten på polis, säljer droger och slåss..
Jag trodde de boende i dessa områden som drabbas av ligisterna var de VERKLIGT utsatta och frustrerade…

Idag, I Sverige, finns alltså en kioskjävel som fått ha samma säkerhetsstrategi som en guldsmedsbutik i Shlms innerstad måste ha. Helt galet! HÄR

Sjukhuspersonal får den angenäma erfarenheten att folk försöker bryta sig in där

Logdans på lassa

”Landsorten ska leva” och en storebrorduktig planering om att man-som liksom i det stora, ska kunna ”dela ut flyktingar rättvist mellan länder” i EU, även ska kunna dela ut flyktingar rättvist inom Sverige och då helst till landsbygd..jomen tjänare!

Man släcker ju för sjutton väglysen istället för att bygga ut renovera vägnät och belysningar. Inte en enda pappershjärtklistrande dyker upp då Kyrkor utsätts för mordbrand Hur många VET ens ATT kyrkor brinner i Sverige? förutom skolor förskolor och bilar?

Skolbarn på vissa orter i Södra Sverige blir misshandlade FlyktingAsylsökande barn/ungdomar ligger som borttappade blysänken i Svenska sjöar, senast igår i Laholm;

Pojkarna skulle simma över sjön. Först när de kom över till andra sidan upptäckte de att en saknades.

– Jag försökte kommunicera med dem men de kunde inte svenska. En bara grät och grät, en annan satt bara och tittade över sjön. Det var väldigt sorgligt, säger Kent.

Det finns rapporter och folk har slagit larm för en herrans massa år sedan kring drunkningar med asylsökare inblandade. Så förutom att folk slår ihjäl varandra på flyktingförläggningar, barn och kvinnor mördas, religionsmotsättningarna där ökar, får och lamm försvinner i samband med Ramadan så drunknar barn här- där de ska få det bättre! En 16 årig flicka från Afghanistan som flytt ända hit hedersmördas och hittas nedgrävd i en förort, och Carola och Emil slutade sina liv på IKEA pga vår värdelöst fungerande asylpolitik

Det är ingen jävla ordning initialt, och nu försöker man trä på kondomen på sin avsvällda kladdiga sladdriga lem då landet redan är havande i 12:e månaden. Ögona blir stora som tefat då alla politiker pekar på ”övriga EU”som insiminator. Sverige har blivit tvångsinsiminerat av ”EU”- DE var oansvariga och använde kondom så hela Sverige blev på tjocken, men hela världen beundrar ändå det godhetsinkontinenta landet Sverige!?

Politiker pratar fortfarande värdegrund till folket men har nu försiktigt börjat kemtvätta svenska flaggan, våldskakat Tingeling och pudrat henne tom över sig själva i önskan om att få flyga högt över oss med nyupptäckt självgod nationalism- den rätta.

Nu har man kommit på att det nog inte är så dumt att de som kommer- Även de ska få lära sig grundläggande om svensk historia. Istället har ju hittills en del SFImaterial ugått från att ironiskt beskriva ”typiska Svennen”

Flottning av timmer, dikade myrar, myrslåtter, bondesamhälle och fattigSverige utgår ur tablån. Istället permanentas tron på- inte utan behjälpligt stöd av diverse ”rasifierade” revolutionsromantiker – att Svensken föddes med silversked i mun en analplugg av guld och en Iphone 6 i höger hand

När det gäller senaste våldtäktsgate så har journalister skrivit högtravande pampiga ”öppna brev” direkt till gärningsmän i media. Mm..

…som jag förmodar att gärningsmännen läser i samma grupper de befann sig under sin alltför korta Taharrush odyssé, sakta vaggande i grupp tar de till sig innehållet.

Nu väntar jag ivrigt på norra Sveriges Taharrushkonvent? får vi vara med i storstädernas häftiga problemvärld måntro?

Med Ida Östenssons (som ej presenteras i artikeln ovan annat än som ”Umebördig” translation--> född i Ume´ med hennes hjälp och planerade ”killmiddagar” där man diskuterar sexualitet och mansnormen framåtskrider arbetet mot sexuellt våld/övergrepp/kränkningar…det skrider förbi målgruppen som ett dysfunktionellt Luciatåg, men vad gör väl det? Tanken är ju god och god skall mänschan vara! Ida uttalade efter förra årets festivalsexgate, att rasism inom polisen samt ej trovärdiga källor ändå stödjer hennes arbete och tes

Ida Östensson efterlyser mer källkritiska medier som ställer fler frågor.

– Den strukturella rasismen finns överallt, även inom polisen.

*******

– Nu har jag inte bara pratat om män som grupp, vilket provocerar, utan också lagt ett tydligt antirasistiskt filter på diskussionen vilket är väldigt känsligt, säger Ida Östensson

slut citat ETC

Den här sortens ”alla män”feminister liksom Gudrun Schymans uppenbart bleka framtoning och bristande argument i sakfrågan i diskussionen med L Gulan Avci om hedersvåld tillsammans med tuffa Zeliha Dagli, Amineh Kakabaveh visar att Schymans, F!s och alla ID livmodersfeminister lever i ett hjälplöst vaccuum av sina egna stordåd.

De får se sig omsprungna av livetshårdaskola-feminister med järnkoll på vad heders”problematik” innebär. De ÄGER tolkningsföreträde och det är bara patetiskt att se/höra de som uttalar sig som de sannaste feministerna försöka nedgöra dessa kvinnor!

Skamligt och pinsamt. Usch! Men! jag såg Schyman bli mållös och det betyder något

Så, hur går vi då vidare? Jo, vi bjuder in sneluggskammade eller välrufsade boys med klasskampsutseende och rätt klassanalys- en å annan HBTQERIAhenperson-sen dissekerar vi den svenske mannens DNA i sektliknande upprapningar ur ett hopplock av marxistiska teorier kryddat med ”manliga strukturer” Vi steker den, stuvar den, kokar, grillar, syrar,torkar och ÄTER den under ljudligt smaskande. Sen skiter vi ut den via mainstream media- msm

Nedan ur NV

Planen är att göra #killmiddag till en del av festivalprogrammet. Alla som definierar sig som man är välkommen. Detaljerna för hur det ska genomföras inte är spikade ännu.

– Det är främst vi killar som måste skärpa oss, rannsaka oss själva och prata om hur vi agerar mot andra. Såklart gentemot tjejer, men även andra killar där vi måste bli bättre på att våga säga ifrån. Det handlar om att få en förändring så snart som möjligt. 

Vill du själv bjuda in till en #killmiddag hittar du en guide här.

Jag kanske vaknar upp och definierar mig som man just den dan och är skithungrig. Vad blir det för mat?

PKverklighetsnormativet ligger som en sur yoghurtpöl i åsiktskorridoren och frusterade journalister kommer att ses springa uppefter väggarna snabbare än squashbollar som klonade spiderhens fram till 2018

Alaget, eller är det Blaget? av artister ”hatar alla män” och det finns faktiskt de som öppet uttryckt att de hellre blir våldtagna av asylsökare än bli skyddade av tex SO. Förresten är alla som ifrågasätter den ”goda agendan” ihopsopade i samma hörn som nazister. Och det av dem som mest av allt liknar nazister- extremvänstern.

EN sak är säker. Det är inte ett dugg konstigt att SD växer och ytterligare en myt om deras väljarunderlag har slagits i kras

Och vad ville jag med det här tusenbrödersinlägget komma fram till då?

Jag vill inte ha det som nedan

Men det vill tydligen andra..

I Tyskland har man redan ändrat lagar så att kvinnor ska fredas och förövare straffas. Här nedan ett exempel på andra förhållningssätt. Vill inte ha det så heller =/ men med en bakbunden resursfattig polis kommer detta att hända även här

Herrgård från 1600talet misstänks ha bränts ner av frustrerad asylsökare

Har det rapporterats på Svt eller de större tidningarna? Nä, för det är asylsökare som begått mordbrand så det ska inte skrivas om. Det kan ju gynna SD

smaka på detta;

Vad säger du om brandorsaken?

– Vi som har varit med i matchen länge vet att det är frustration på alla asylboenden. Det här är ingenting som är unikt för Västsura, säger Jeanette Peretic och fortsätter:

– De som är här har alla flytt från någonting och har en traumatisk bakgrund. Nu lever de i någon slags limbo där asylprocessen och väntan är väldigt lång. Frustration tar olika uttryck. Men det är en fruktansvärd situation att ett hus börjar brinna.

Herrgård brann ner

2 thoughts on “Endast assimilering kan skapa integration och förebygga en nedåtgående tillitsspiral

  1. Hej Mexan! Självklart så brister simkunnighet hos individer som vuxit upp i ökenlandskap, utan kust. Noterar nu att ”ensamkommande” kan återfinnas på dyra spaanläggningar, som IKSU Spa och man undrar ifall de lärt sig hur man lämpligen agerar före bad? Hoppas att någon från boendet eller från gymmet informerar!

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s