Storhetsvansinnet här och DÄR

Att ta del av denna film är en magisk overklighetskänsla en mardröm som tyvärr är sann. läs mer HÄR

Folk fjäskar, å Cecilia Malmström låter sig fnissande ledas och ställas tillrätta av den här gubbfan!? HUR är det möjligt? Jo, detta är Malmströms ”livsverk” de solar sig å speglar sig i varandra som betydande alltmedan de kringskär/beskär vanliga människors livsutrymme in i detalj samtidigt som vi vanliga hårt arbetande ska betala till detta.

Måste säga att respekten är totalt gone, och Malmström är en hymlande gökunge i lånta fjädrar. Det går omkring en naken påfågel nånstans! För så här ser Malmström ut!

tumblr_n4lkxcct6l1su8eeno1_500

juncker

Bild härifrån

Juncker var väldigt omdiskuterad då han tillträdde HÄR och Cameron did have a clue

1404116149719_wps_5_david_cameron_twitter

hostharkel….nähäää?!

Sen var det nästa sekt..

Unicef har visat sin oerhörda cynism genom denna film. Flickan tillskrivs varande ”barnskådespelare” men bryter ihop av det av Unicef riggade sociala ”experimentet”

Jag har sett filmen 5 ggr Vem ansvarar för hennes väl och ve? hennes psykiska belastning? Hur ska hon bära och ta ansvar i förlängningen av det som de”goda” människorna/upphovsmakarna har lagt på hennes axlar i syfte att pedagogiskt förklara för tittare att de är onda om de inte ger tiggande barn pengar.

Mot bakgrund av Wallström/companys stöld ur SIDAS kassa för utsatta fattiga barn är det orimligt med denna uppvisning där ändamålet- mer pengar till fattiga svältande barn- äts upp av en kriminellt utnyttjande korrupt politikerklass som kämpar för egen vinning och fullkomligt skiter i de mest utsatta alltmedan unga starka män skyfflas in i tex Sverige.

Med den visade cynismen ovan är jag inte ens säker på att det inte finns ”skådespelare” bland de som ”behandlar” henne på det ena eller andra sättet i filmen. Vad vill Unicef? Visa att man ska ge tiggande barn pengar? eller så klart- man ska ge tiggande Unicef pengar..

De fattigaste barnen som behöver hjälp har lämnats åt sitt öde av bla Wallström.

Lågbetalda och pensionärer får betala för vår invandringspolitik här hemma- barn med störst hjälpbehov får betala med sina liv ute i världen!

Johan Westerholm skriver;

Sveriges Kommuner och Landsting har tidigare, med den gamla ersättningsmodellen, bedömt att Sveriges kommuner behöver höja sina respektive skattesatser med 1:87 SEK per intjänad hundralapp.

För kommungruppen som Vimmerby tillhör, med mellan 10 000 och 20 000 invånare bedöms skatterna behöva höjas med fem kronor för att bibehålla dagens verksamhet intakt. Denna kommungrupp kännetecknas av låga löner bland de boende. Detta var innan regeringen lanserade den nya ersättningsmodellen för omhändertagandet av nyanlända.

I praktiken kommer det innebära, med den demografiska sammansättningen av de nyanlända, att låginkomstagare och fattigpensionärer betalar för mottagandet av arbetsföra unga män.

slut citat Westerholm

Här nedan en film från samhällsmagasinet -se DEN!

orkar inte ens skriva om gårdagskvällens fasa annat än att msm slagit knut på sig ytterligare än gång ”självmord”

självmord

…Vilka härliga år vi har framför oss..

tumblr_o09s75xnco1ukldkho1_400

 

 

Annonser

2 thoughts on “Storhetsvansinnet här och DÄR

 1. Hej Mexan! Mycket bra att du uppmärksammar och på minner oss om de styrandes tillkortakommanden! Även om vi i Västerbotten är kända för vårt lugn;) Historien har visat att det aldrig är oproblematiskt att särbehandla vissa grupper, som kvinnor, migranter! De, som missgynnas, kan faktiskt protestera på något vis!

  Gilla

 2. Hej Mexan! Nu får man inte försvara sig själv längre. Dom i Vallåkra:
  ”Tingsrätten konstaterar i domen att den 68-årige mannen befann sig i en nödvärnssituation när han avlossade skotten, men att ”våldet som mannen använt sig av gått utöver vad som har varit tillåtet enligt nödvärnsrätten”, står det i ett pressmeddelande från tingsrätten.
  – Det har varit tingsrättens utgångspunkt att 68-åringen varit mycket rädd under hela händelsen, vilket han har haft anledning att vara, säger rådmannen Karoline Fridolf enligt pressmeddelandet.
  Men rätten konstaterade att händelseförloppet inte varit så snabbt att mannen saknat tid för eftertanke:”
  ”Eftersom det inte varit fråga om en direkt konfrontationssituation, har hotet från angriparna inte heller varit så akut. Mannens agerande har trots rädslan varit kontrollerat och medvetet. Tingsrätten har därför kommit fram till att det inte varit fråga om nödvärnsexcess”.
  Aftonbladet 160629

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s