Syrlig Teodorescu om Brexitafterski

Kommunikation handlar om att övertyga den andre om att antingen upprätthålla en uppfattning, eller att få denne att ändra sin position. Frågan är vad som händer med människor, i detta fall väljare, som ständigt får höra att de gör fel, att man inte ska visa respekt för deras beslut, att de är outbildade eller rentav korkade, att de ägnar sig åt demokratiförstörelse? Kan dessa människor uppfostras (läs tvingas) till att ändra sig och göra ”rätt”?

slut citat Teodorescu HÄR

Sonesson skriver

Är vår beredskap god? Knappast. Försvaret ligger för fäfot och parallellt har Sverige tagit på sig den gigantiska utgiftsposten att integrera flest flyktingar per capita i hela västvärlden. Majoriteten av dem är lågutbildade samtidigt som Sverige har lägst andel enkla jobb i OECD.

Malmö 2016 är ett avskräckande skyltfönster. Utan skatteutjämning och andra bidrag från staten havererar Malmös ekonomi konstaterar Sydsvenskan i ett färskt reportage. ”Var tionde familj i Malmö tar emot socialbidrag som kostar skattebetalarna en miljard kronor om året.

Tunehag skriver

Det finns klara samband mellan äppelträd och äpplen. Likaså finns det klara samband mellan islam och terrorism. Alla muslimer är inte terrorister men i stort sett alla dagens terrorister är muslimer. Och de ser själva islam som grunden och motivationen för sin blodtörstiga verksamhet. Därför blir det patetiskt att kämpa mot terrorismen om man inte samtidigt vågar ifrågasätta islam.

Det finns ismer som har ofrihet och förtryck inbyggt i sin DNA. Därför ska vi aldrig bli förvånade när dessa ismer faktiskt leder till ofrihet och förtryck. Att förneka sambanden är både verklighetsfrämmande och farligt.

Förutom en knippe journalister i Aftonpressen typ Lindberg Virtanen o Lindström som oftast skriver ner svenskens intellekt och förmåga till att ta egna beslut sällar sig andra till den lilla klicken demokratiföraktare med plattform. Senast är nöjesbladets medarbetare Markus Larsson. Numera kan de adressera 52% av Engelsmännen som rasister också

Aftonbladet mot Brexit

Virtanen var det ja. Ett kapitel för sig..

Påminner om ett gammalt inlägg jag skrivit om det STOORA direktsända mötet där vi skulle fatta ovanstående. Läs hela HÄR

dominique-hypnosis-o  SÄG EFTER MIG!

DET FINNS INGEN INHEMSK SVENSK KULTUR  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s