Sämst vägnät i Västerbotten…

….så därför är det ju fiffigt att regeringen dragit ner en halv miljard på vägunderhållet

Se Norran

– En bra vägstandard är en förutsättning för tillgänglighet i områden där bilen ofta är det enda alternativet. Nedprioriteringar och otillräckliga resurser till vägarna ökar bara på det avståndshandikapp som redan finns i gles- och landsbygden. Dåliga vägar ökar klyftan mellan stad och landsbygd – därför är vi mycket kritiska till att regeringen sänkt anslaget till vägunderhåll med en halv miljard, samtidigt som skatterna på bilismen höjs, säger Erik Kjellin, trafiksäkerhetsansvarig Motormännen i ett pressmeddelande.

…men det är klart! Många bäckar små gör ju en hel å, när man sen drar nermjölken i skolan…

…å drar ner på alla serviceställen inkluderat sjukvård och t.om BB– finns ju inga barnmorskor. Försäkringssystemen krackelerar Nedanstående från Cicci Wallins blogg förra sommaren

Då kan man ha råd med verkligt prioriterade områden! (Tullberg är välrenommerad, så jag skiter i att det är Friatiderlänk)

img_7030

Förutom all annan skit så kan man inte låta bli att flatskratta åt denna bild! HUR kul? Skitkul! Juncker har helt tappat det!

från A-bladet

Inför mötet sade Ukips partiledare Nigel Farage – en av de mest högröstade företrädarna för brexitkampanjen – att Storbritannien ska fortsätta att vara ”goda vänner, goda grannar, goda handelspartners”.

– Vi vann kriget. Nu måste vi vinna freden, sade Farage innan han gick in i plenisalen.

Från Svd

– När jag kom hit för 17 år sedan och sade att jag ville leda en kampanj för att föra Storbritannien ut ur Europeiska unionen skrattade ni åt mig. Men jag måste säga att nu skrattar ni inte, eller hur? sade Farage.

– Skälet till att ni är så upprörda i dag är uppenbart: Som politiskt projekt lever ni i förnekelse, fortsatte Brexitkampanjens general och pekade på den gemensamma valutan och flyktingkrisen som områden där EU misslyckats men vägrar att inse det.

– Men det främsta skälet till att Storbritannien röstade som det gjorde är att ni i smyg och med lögner tvingat på folket en politisk union. Vad vanligt, undertryckt, folk gjorde förra veckan var att de sade ”vi vill ha vårt land, våra gränser och våra fiskevatten tillbaka”, sade Farage.

Å Juncker ba`”Ni får inte vara på våran gård” Fotografer skulle inte ens få fota hahahahahahaha!

cmcutk2wgaawwbx

4 thoughts on “Sämst vägnät i Västerbotten…

  1. De drar ner på väghållningen i glesbygden, sen klagar man på att lantisar åker stadsjeep där de behövs, till skillnad från Stockholms centrum där de tror att de har ensamrätt på fordonstypen.

    Liked by 1 person

  2. Hej Mexan! Vi i norr förser hela övriga landet med naturtillgångar, som el, hjortron och malm. Men nu ska transporterna ske via järnväg, som hindras av felaktigt inköpta lok, solkurvor, snö etc. Var finns norrlands frihetskamp, undrar jag?

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s