Somars skitland Sverige

Japp, så är det och det står i tidningen -om inte alla i hela världen får komma hit så blir Sverige ett skitland HÄR

Sopiga somar

Samma kvinna skrev ju som ni kanske minns att ”välkomstcermonier” för asylsökande som fått PUT var det värsta hon varit med om – kränkande faktiskt. Istället skulle Sverige be henne om ursäkt!

…..i det nya landet var vi inte alls välkomna. Ett utvisningsbeslut satte i gång ett nytt helvete. 18 månader av våra liv gick åt väntan på en flyktingförläggning och långa förhör. Sönderstressade föräldrar som grät varje kväll när de trodde att barnen sov. Tänk om de skickar tillbaka oss? Vad ska vi ta oss till?

Lag på firande

Till slut fick vi uppehållstillståndet som kändes som ett okej ni kan väl få stanna. Och efter fem års väntetid fick vi ett svenskt medborgarskap.

Vilket hån, ärligt talat. Grattis du fick ett svenskt medborgarskap. Du klarade eldprovet och helvetesprocessen och förnedringen som asylprocessen många gånger innebär, som den gången när du tvingades röntga tänderna för att bli åldersbedömd. Grattis du blev inte tillbakaskickad till den plats du flytt ifrån.

slut citat Somar 

Hon konstaterade förra året i Juni ovan, att hon med familj blev illa behandlad, fick sitta i flyktingläger 18 månader och det tog 5 år innan hon fick sitt Svenska medborgarskap. Ändå kan hon inte dra nån som helst slutsats av att det då funkade som det gjorde eller varför det inte funkar bättre idag! Särskilt inte mot bakgrund av att så många kommit.

Det är höjden av svart ironi, för om Somar skulle få bestämma blevo det alltså ännu längre väntetider, ännu mer trångboddhet och stressade människor med allt vad det innebär.

I Somars värld är dessutom alla som kommer till vårt land hennes like, alla vill gott och alla vill bidra och alla kommer från cit Somar ”farliga länder”

Inte en liten tankeslinga om att en del som kommer hit gör allt för att förvandla vårt land till just ett av alla ”farliga länder”

Hur fan kan sossefieringen gått så hårt åt intellektet?

Somar Al Naher är skribent och har tidigare varit studieombudsman på SSU-förbundet och politisk sekreterare i Stockholms stadshus.

Mellan 2013-2014 vikarierade hon som ledarskribent i Aftonbladet.

Som fd SSUáre och världsförbättrare vore det på sin plats om hon iddes kolla över sina ideologiska skalmar och titta lite på det unkna kölvattnet av hennes godhetsvåg

ASYLBOENDEN DRIVS AV KRIMINELLA

barn misshandlat på asylboende

Bestulen 89:åring får inget bidrag ) 95 åring….=(

Bestulen i sitt hem

Men hörrni nu passar väl ett par nygräddade va?! Var ärom? vart fan är smeten??

tumblr_lbnfg6jyht1qacpnso1_500

tumblr_inline_nunbmuggc01sp5dit_500

hqdefault

ns7zbuj

tumblr_nv7bxbe82x1qedb29o1_500

tumblr_nhsbrz2bmb1smebtco1_r1_500

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s