Då religionen styr och Welcome mellanöstern är ett faktum

HÄR

Varje ”nyhet” om intolerans från dem som kräver tolerans och särlagsstiftning gällande dem själva ticking all my boxes

Hur tror nån på riktigt att vi får annat än Mellanöstern här? Konflikterna de lämnar, OM de inte vill ha dem här så varför fortsätter de??

kristen familj flyr från asylboende

asylbråk järnrör

Måste vara unga SDáre #järnrör?

Irak sågar svenska SÄPO

 -Sverige är bland de områden som har flest sovande celler beredda att genomföra planer. Dessutom utgör de krigare som återvänder från Irak en fara för Sverige eftersom de är utbildade i hantering av vapen och tillverkning av bomber, säger Hussein

Irak sågar säpo

Ramadanmissnöje

Anställd misshandlad vid asylboende

Nationaldag 2016 Töreboda

Publicerades den 7 juni 2016

Under nationaldagsfirandet 2016 läxades den närvarande publiken upp ordentligt angående invandringen av politikerna och de inbjudna talarna och artisterna. Det lokala etablissemanget gjorde det väldigt tydligt hur folket ska tycka och tänka gällande det som nu sker i Sverige. Ungefär två tredjedelar av programmet hade på ett eller annat sätt med invandring och mottagande av människor från andra länder att göra.

Nästan ingenting hade med svensk tradition, kultur eller historia att göra.

Talaren från Röda Korset, C-G Lundström, stod på torget i Töreboda och talade om invandringen. Han menade att vi borde göra ännu mer och frågade sig retoriskt om inte vi svenskarna var bortskämda.

Artisten Alma Lindström, syster till den mer kända Elisa Lindström, sjöng tre sånger som alla handlade om invandring och mottagande. Hon sjunger verkligen fint, men när sådan talang används till sådan här propaganda så är det inte bra.

Och till slut avslutades hela tillställningen med att ortens Arabiska förening framförde en arabisk folkdans under ett nästan 10 minuter långt framträdande.

Sammantaget var nationaldagsfirandet 2016 en surrealistisk upplevelse.

Nästan allt handlade om invandring och mångkultur. Nästan inget om Sverige, om oss, svenskarna, om vår kultur och historia. Det är tydligt vad mäktiga krafter vill att Sverige ska bli framöver. Flertalet av den närvarande publiken verkade uppskatta allt, naivt okunniga om vad som är på gång att hända, vad framtiden har åt oss om vi fortsätter på den inslagna vägen.

Tyvärr tog filmkamerans batteri slut, varför jag inte kunde dokumentera hur det såg ut på Torget i Töreboda efter att tillställningen var över. Det var verkligen otroligt att se. Skrämmande.

Nästan bara invandrare från Mellanöstern och Nordafrika fanns på torget. Det var några svenskar på väg in och ut ur affären borta vid ICA, men annars var det bara invandrare på torget. På nationaldagen.

Ingenting av detta som jag skriver om här nämns dock i de vanliga mainstreammedierna, utan i allt de har skrivit om detta så är allt helt toppen. Ingenting konstigt, utan allt detta vi fick se och höra är helt normalt. Trevligt och gulligt.

Läs bara dessa artiklar där det bland annat står att vi växer till ett mångkulturellt samhälle och där det på ett överslätande sätt undviks att nämna uppenbara övertramp av de lite för ivriga talarna, som t.ex påståendet om att vi svenskar är ”bortskämda”, för att inte ilskan i stugorna ska bli allt för stor.

http://mariestadstidningen.se/torebod…

http://mariestadstidningen.se/torebod…

Som tur var finns det många alternativa medier för alla oss som har tröttnat på mainstreammedierna och en av alla dessa är min blogg Informationskriget.se där man kan läsa mer om detta och andra viktiga händelser.

http://www.informationskriget.se/

Jag får be om ursäkt för den låga bild- och ljudkvalitén. Allt filmades med en billig Canon Ixus. Hade jag vetat att nationaldagsfirandet skulle bli som det blev skulle jag ha tagit med mig en bättre kamera. Nu hade vi bara tänkt gå upp och ha lite trevligt och titta på vad som skedde, men när jag såg hur allt var tillrättalagt på detta sätt så bestämde jag mig för att ändå dokumentera det så gott jag kunde med det jag hade.

Vidare får ni ha överseende med min förmåga att klippa ihop och göra sådana här filmklipp. Detta var ett av mina första och jag har mycket kvar att lära. Viktigast är dock att materialet kommer ut och kan spridas.

Sprid gärna detta filmklipp vidare så att fler människor kan se detta och få ytterligare en bekräftelse på vart vi är på väg bland alla de andra bekräftelser vi dagligen får av den verklighet vi upplever och de medier vi tar del av.

C-G Lundströms tal var rätt trist att höra på och därför kunde jag inte ta med mer av detta i filmklippet samt att jag klippte ihop olika delar av talet för att de som ser detta på rätt kort tid ska kunna förstå vad det var han faktiskt sa. För den som vill höra mer av vad han sa för att se att jag inte har framställt hans budskap på fel sätt så har jag lagt upp ett filmklipp till här på kanalen som enbart innehåller hans tal.

https://youtu.be/XozaRDTevVk

Nationaldag 2007 Tyringe

Polisen ”besviken” över handgranater? yepp, det är jag också. Att ISterrorister ev är svenska medborgare ska ju inte innebära att de inte kan utlämnas eller straffas. De ska ha sitt svenska medborgarskap indraget och utraderat för all framtid.

De politiskt ansvariga ska oljas fjädras och bäras ut ur stada under folkets jubel och jobba som städare i garage och parker fram till pensionen – och sedan ska de ha samma ersättning som den kvarts miljon fattigpensionärer vi har i landet.

F.ö såg jag en av mina favoritlagenslångaarmar susa förbi ivrigt vinkandes på stan idag å messade att hen skulle arrestera mig, men de verkade ha riktigt arbete för jag fick bara ett gäng smileys tebax, så jag får väl avvakta till en grillning längre fram =)

 

 

Annonser

2 thoughts on “Då religionen styr och Welcome mellanöstern är ett faktum

  1. Förmågan att genomskåda progaganda verkar inte bättre nu, än vad det var för ca 100 år sedan. Stora skillnaden nu mot då, är att nu vet vi vad det mynnade ut i då …

    Med ett bättre skolsystem, så hade vi sluppit det …

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s