Låt stå! skattesystemets brakedown och söta kulturkrockar

ckgtsqrxiaaa7ne

Ovanstående är redan en realitet då folk med hantverksyrken kan jobba svart och därmed slipper vara med och betala in i de alltfler och alltmer galna felinvesteringarna

Konstaterar att nedgrävda flyktingflickor som ”hedersmördats” numera är nästa utvecklade gren från ”balkonghoppargrenen” som ju i sin tur är en helt vanlig Svensk sedvana.

Nedan ställer Paulina Neuding relevanta frågor kring kulturskillnaderna som blir så uppenbara med den mängd människor från Mellanöstern bla– som vi tagit emot

Asylboenden kan få kvinnozoner. Det meddelar Migrationsverket efter de senaste dagarnas avslöjanden om trakasserier mot kvinnor på svenska asylförläggningar. Sedan tidigare finns det hbtq-boenden, för att skydda homosexuella från våld och hot från andra asylsökande.

Det får inte misstas för en lösning. Ett hbtq-boende eller en kvinnozon kan möjligen vara ett sätt att hantera akuta situationer på enskilda förläggningar. Men om männen som trakasserar inte kan leva med kvinnor eller homosexuella under samma tak – hur ska de kunna bli del av det svenska samhället? Kan de dela gator och torg med transsexuella? Kan de dela bassäng med flickor?

Polisens rapport om övergrepp i offentliga miljöer, som kom i mitten av maj, bekräftar att fenomenet inte är isolerat till asylboenden. Det finns allvarliga problem med migranter som i grupp trakasserar flickor och kvinnor bland annat på badhus och i kollektivtrafik.

cit Paulina Neuding GP

Hur vår polis skall mäkta med sina nya arbetsuppgifter är en gåta

Annonser

2 thoughts on “Låt stå! skattesystemets brakedown och söta kulturkrockar

  1. Hej Mexan! Du är så bra på att problematisera dagens förda politik! Jag är orolig inför sommarens kulturkrockar mellan västerländskt och medeltida tänk och är glad att jag inte har skolbarn hemmaboende!

    Liked by 1 person

  2. Tack. Jag har huvudvärk av alla tankar och är glad att det finns folk som delar dem och alla kloka på twitter t.ex! Jag formaterar min inre Valkyria=)

    Har andan i halsgropen då min ena unge är i Gtbg just nu =/ spela roll att hen är 28, det är ändå mitt ”barn”

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s