Partiledardebattsreferat 2.0

Vet inte om detta är ett skämt eller inte?

IMG_20160530_085443

Hur man kan skriva ett referat om en partiledardebatt utan att nämna Åkesson som till o med i Aftonblaskan surt konstaterades hade mest klatschiga verbala och politiska poängerna i sammanhanget är en gåta.

OM detta inte är ett skämt så får man återigen konstatera att msm och dess krämfräschy journos har gjort det igen; Jobbat som valarbetare till SD

Kände iaf att jag inte är ensam om mina iakttagelser då jag läser Anybodys place

Att Anna Hedenmo har en personlig motvilja mot Jimmie Åkesson har ju framgått i tidigare partiledardebatter, men i kväll gick hon så långt att det blev pinsamt. Kan Jonas Sjöstedt få tugga fradga utan att bli avbruten, så borde SD-ledaren få tala till punkt, åtminstone vid något tillfälle, kan man tycka, utan att ta ställning varken för eller emot någon av dem.

Kvinnor slår larm från asylboenden och nu sägs det rakt ut att Mellanösterns män- många av dem som sökt skydd här, inte har en bra kvinnosyn

Surprise? och sommaren har knappt börjat

CarbQue is coming up …

….och kvinnor skola offras medan godhetens apostlar liksom i Lorealreklamen utropar ”Beacause we´r worth it”

Tala för er själva gubbkärringar!

20160530

Annonser

4 thoughts on “Partiledardebattsreferat 2.0

  1. Hej mexan! Media försöker helt enkelt osynliggöra det enda oppositionspartiet, som våga tycka eljest! Jag noterade att man ytterst motvilligt tog upp invandringen, som en viktig fråga. Samtidigt, är det den ohejdade invandringen som försämrar hela välfärden i Sverige, som utbildning, vård, samhällsservice, bostadsbrist etc. Idag lyfte sd Umeå motion om tiggeriförbud, vilket givetvis blev nedröstad, då alla andra lokalpolitiker vill hjälpa bulgarer och rumäner här, trots att sakkunniga betonar att bäst hjälp får man i hemländerna. Man utgår från att skattebetalarnas kista är oändlig och att vi röstande inte alls bryr oss mellan valen!

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s