Media är ”skam på torra land”

Vi anställer alltså Islamister på HVBhem som vill hindra integration. Hur sjukt är inte det?? och före det ville man FRÅN soc redan då riksdagsledamot Hanif Bali var liten ”hjälpa till” med integration så att han skulle slippa försvenskas genom att flytta honom från ett svenskt hem

Det sabbas master över landet…

Även lilla Skutskär har nån roat sig med Misstänkt föremål flyttat

Gud vad media och dess främsta samhällsbeskyddare kämpar då? Eller hur? För Marcus Birro som redan bespottats tuggats x antal varv i media lyfts nu åter upp på offeraltaret och här ska ni få höra; ” Aftonbladet avslöjar att han ….bla bla bla..

Birro på altaret

Den fullkomligt skämmigaste desperationen i tidningshusen lyser som ett rosa babianarsle över landet då först deras egna favvosar MP failat å suckarnas alle´var ett faktum i nyhetssändningarna o de offrade Romson, för att sen låta Yasri Kahns samröre med Islamister i Thailand gå under radarn? 

Svensk media är tamejfan i huvudsak en samhällsfara med sina uppfostransförsök och totala SDhaveristiska journalistik, jakt på oliktänkande, mörkning av fakta och totala brist på respekt för vad det egna uppdraget innebär.

De intressantaste skarpaste nyheterna idag levereras av sk alternativa medier. Ett begrepp som borde skrotas men som av etablerad journalistik används som ett bevis på sämre arbete, då det nu i praktiken faktiskt blivit ett värdebevis för att det väldigt många ggr är precis det motsatta. Alternativmedia levererar

När rena attentat och sabotage mot rikets kommunikationssystem händer lägger man ribban på SDhöjd!? Kan man inte få dit Åkesson eller möjligen Birro för alla samhällsproblem och kanske mastsabotage?

Anybodys inlägg tar upp Sveriges belägenhet från ett annat perspektiv

Det känns som om människor bara går och väntar. Ingen vet riktigt på vad, men alla vet att något måste förändras och i väntan på det så går det inte att ta några livsavgörande beslut.

Var det så när det gamla bondesamhället gick i graven? När byskolan lades ner, försörjningen som dräng, mjölkerska, ladugårdsförman, smed och kusk försvann.

Dog det gamla samhället så sakta och långsamt att det nästan inte märktes? Vad hände med dem som levt så länge i en upplevd trygghet att de inte kunde, hann eller orkade anpassa sig till det nya?

slut citat Anybody

 

Läget för nu;

Det känns skönt att lämna landet ett tag, huset är inte tomt eftersom det bara är jag å min bästa kompis som drar. Jag ska inte se nyheter eller ta del av ngt om världsläget. Jag ska yoga, träna, simma, få massage och pilla naveln i en solsäng, somna till havets vågor, domna bort och låta saliv rinna längs ena mungipan.

Tjingeling du grymma värld

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s