Ådalen 31 och terrorism

Bakgrunden, som förtigs av socialister och kommunister, och mörkas i svenska skolböcker, är att facket, uppviglade av kommunister (avlönade av Sovjetunionen), lynchade, misshandlade och kidnappade fria arbetare i Ådalen.

”Under de senaste dygnen ha på vissa ställen i Ådalen härskat ett veritabelt pöbelvälde, underblåst av kommunisternas uppviglingsarbete. Myndigheterna ha praktiskt taget stått maktlösa, och polisen har med korslagda armar sett hur de uppretade folkmassorna på det grymmaste misshandlat en del arbetsvilliga, huru de stormat deras fartyg och under de mest uppseendeväckande former förgått sig mot de arbetsvilliga, som sönderslagna och blodiga, med bakbundna händer, tvingades att marschera framför kommunisternas demonstrationståg – allt medan polisen maktlös stod och tittade på.” – Svenska Dagbladet 1931-05-15

Polisen fick till slut förstärkning av militären, men tio soldater och 20 hästar skadades av lynchmobbens upprepade anfall.

När de ca 60 soldater som skyddade fria arbetare från ytterligare lynchningar sköt varningsskott, pressade lynchmobbens 3000 – 4000 starka pöbel de i främsta ledet vidare rakt in i militärens varningsskott.

Låt oss aldrig glömma fackets lynchmobb i Ådalen, och hur 60 man stod mot 4000 kommunister och kan ha stoppat en kommunistisk revolution i Sverige. Och ägna de dödade stackars personer som den Moskvafinansierade lynchmobben tryckte framför sig en tanke.

slut cit Wilderäng
Men hörrni det här med mansspreding eller vad det heter..
ciagvkwxaaaopjz
Ytterligare en överraskning i motionshäftet är partiledningens bifall till att införa ”humanitära visum” för anhöringinvandring.

De stänger alltså först i princip gränserna som regering, inför kraftiga begränsningar i anhöringinvandring och nu ett halvår senare ställer de sig i opposition till sitt eget regeringsbeslut och vill dessutom göra det enklare än det var innan de försämrade?

vidare..

Det stora fokuset i motionshögen är dock bostäder och stadsbyggnad, och det avsnittet inleds med en lång proposition från partiledningen. Då skulle man kunna tro att syftet är just att få fram bostäder. Snabbt.

Men partiet som röstar emot mängder med bostadsbyggena runt om i landet, bara i Stockholm röstade de nej till 30 % senaste åren, vill ju inte allra helst bygga bostäder. 

De vill helst prata om natur. Förbjuda köpcentrum. Vikten av cykeln (hata bilen). Giftfritt.

Boom!

Vi saknar 750 000 bostäder och har ett enormt stort flyktingmottagande, som Miljöpartiet vill öka.

Men de tänker kanske att folk från Syrien och Somalia är vana att bo på åkrar att det inte är några problem att det är det som erbjuds?

Det här skulle inte göra någonting egentligen, för 94 % av landets befolkning röstar inte på Miljöpartiet. Om det inte vore så att det inte bara är så att de utgör landets regering, de ansvarar dessutom för bostadsfrågorna.

Nä, man får tänka som alla Miljöpartister gör: det är tur att man själv har någonstans att bo så att det blir någon annans problem. 

Nedan
Publicerades den 13 maj 2016

ABBU represents ISIS at the 2016 Eurovision Song Contest with the song ”Boomtzi Boom”.
Taken from the Israeli comedy show ‘Eretz Nehederet’ (A Wonderful Country).

Annonser

One thought on “Ådalen 31 och terrorism

  1. Har sagt det förut, vänsterideologier är dömda att misslyckas och gå under. Det är bara att se hur 1900-talet utvecklats sig. Ideologier som förespråkat klasslöst samhälle och bespottat kapitalism, samtidigt som man själva inrättat en kapitalistisk överklass, just åt sig själva … Även om mycket under lång tid tyvärr filtrerats bort ifrån skolundervisningen, så borde det fortfarande inte vara svårt att inse faktum. P&P-skolan i Sverige har uppenbart jobbat hårt, för att elever inte skall tänka själva, lära sig att uppfatta helheter och därmed kunna dra rimliga slutsatser. Vänsterideologier är i praktiken bara gynnsamt för de som sitter vid makten, även om det kan se bra ut, när det presenteras på papper … De som faller för lockelserna, inser inte att de blir utnyttjade av makten …

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s