Det darrade till i ABs Anders Lindbergs adamsäpple

….och SD är alltså parasiter. Detta med att Åkessons svärmor sitter som politisk vilde men inte gör ett skit och ändå lyfter lön är skandal. Att ”systemet” tillåter det är den riktigt stora skandalen!

På riktigt. 62 400/papp i månaden utan att lyfta ett finger eller närvara. ATT det just är Åkessons svärmor gör det hela pikant skriver Limpan och som sagt; I SD är alla parasiter.

Well, reglerna är skapade av politiker FÖR politiker så de kan ändra dem också men under tiden kanske Anders Lindberg kan läsa på litegrann HÄR

Exledamöter som får pengar

Det finns alltså ingen chans att ändra systemet utan Åkessons svärmor ska veta hut? enligt modden på Aktuellt i kväll.

I all jävla ilska jag känner för henne och övriga, för de är många- som liksom tex Lars Ohly- plockar ut pengar från skattebetalarna, så är hennes uppriktighet ändå att viktigt statement som visar på systemfel el grande!!

Så att skita å hålla igen kanske man får tåla som rättrådig riksdagsledamot gentemot sina kollegor då blev slutsatsen på nyheterna. Vilket antiklimax.

Putsa sig, fjädra sig lite om sin egen förträfflighet och låtsas som om frk Larsson är Sveriges största och enda skatteförstörare.

Exempelvis Monas bravader ”bleknar” i jämförelse eller?? och vi ”glömmer” alla våldtäkter rån misshandelsfall och attacker på polisen?

MAN TAR INTE IN MER FOLK ÄN MAN KAN TA HAND OM!!!

Varför inte bara erkänna att integrationen gick åt helvete och att samhället inte mäktar med att ”svälja” alla ”problempersoner” utan att det blir för stora offer i befolkningen?

HÄR

Om man tagit sig över hela världen hit och blir flyttade på 4 ggr på 9 månader, är sjuk har diskbråk och sjuka barn och känner sig lurade, tycker allt är uselt, blir förnedrade som de berättar i reportaget. HUR i hela helvete ska vi kunna fortsätta ösa in folk i landet?

Är ni inte klok nånstans, nån fläck?

Och varför enda in i gröna nöden- flydde de för att de blivit lovade att bo i en stad??? och om de inte blivit lovade att bo i en stad- hade de inte flytt då? När blev de lovade att bo i en stad?

Här är en vanlig svensks situation- nån jävla hemtovad ”welcome refugee”godhetsapostel skulle behöva en realitycheck och kanske kanske kunna berätta för asylsökare att landet av mjölk och honung har egen befolkning varav rätt många inte har det alldeles perfekt?

6 reaktioner på ”Det darrade till i ABs Anders Lindbergs adamsäpple

 1. Hej Mexan! Det talas tyst om andra partiers agerande eller icke-agerande i Sveriges riksdag! För info:
  Partiernas närvaro i procent:
  SD 98 procent
  M 89 procent
  V 87 procent
  Kd 86 procent
  S 84 procent
  Mp 83 procent
  Fp 82 procent
  C 74 procent

  Gillad av 2 personer

 2. Åsa Westlund, född 1976 i Anderstorp, och svensk socialdemokratisk politiker. Westlund var under åren 2004-2014 Europaparlamentariker och där var damen överlägset sämst med 85-procentig frånvaro i i miljöutskottet.
  Märkligt är i varje fall att hatskribenten och socialdemokraten Anders LIndberg inte tar upp girigheten hos den EU-parlamentariker som har sämst närvaro av alla.
  Kan det bero på att han är gift med parasiten Åsa Westlund?

  Från Petterssons blogg: https://petterssonsblogg.se/2016/05/13/aftonbladet-anders-lindberg-lever-pa-girighet/

  Gilla

 3. Hej.

  Om-postat från Öhrlund, Toklandet, för att jag är lat men ändå vill sprida en tanke om hur ett alternativt system skulle kunna se ut:

  ”Förslag:
  Ersättningen för riksdags- och regeringsledamöter sätts till ett belopp uppgående till men ej överstigande normallönen (beräknat som normalvärde) plus fem procent. Om annan inkomstkälla, oavsett art, finnes sänks ersättningen med motsvarande belopp, dock ej under noll kronor/år.

  Bostad tillhandahålls i bostadsområde vilkets normalinkomstläge bäst motsvarar ersättningen enligt ovan. Gratis läkemedel, undantag från normalt pensionssparande med flera privilegier avskaffas retroaktivt med fullt återbetalningskrav.

  Om tillträdande regeringsmedlem eller riksdagsledamot innehar förmögenhet (oavsett form eller art) överstigande fyra års ersättning, innehar företag, innehar styrelsepost eller annan avlönad eller i annan form frambringande ersättning, skall denna likvideras, överlåtas eller försäljas före tillträdandet; annars må personen ej tillträda posten utan ställer per automatik denna till förfogande för att fyllas medelst personval i valkretsen.

  Om tillträdande ledamot har egendom etc enligt ovan kan denna inlösas mot motsvarande värde hos riksgälden – beloppet betalas dock ut först efter att riksdags- eller regeringsplatsen frånträtts, och efter inflations- samt BNP/capita-justering, tillika skatt frånräknats beloppet.”

  Tror nog vi sluppit yrkespolitiker med ett sådant system.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare
  Ps Såg precis i din signatur att din spetskompetens är autism. Kul sammanträffande; det är min också (av erfarenhet, inte formell), och jag kan säga att en sak jag lärt mig av att ha arbetat med autism är att tänka logiskt. Ds

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s