Ang krav om att rita om barnböcker

HÄR

En konflikt har blossat upp kring två av Jan Lööfs barnböcker. Förlaget Bonnier Carlsen har granskat dem och hittat ”stereotypa skildringar av andra kulturer”.

Nu riskerar böckerna att stoppas.

slut citat DN

Jomen gör det! Rita om hela jävla historien

HÄR konst ska ju beröra heter det. Jomen tjenare

Minns då Försvarsmakten skulle portas

Ja, jag som blev avstängd i en av länets tidningar VK i förrgår, som topp två av lästa bloggar -är inte ett dugg förvånad. Det ligger helt i linje med vad”Kulturhuvudstaden 2014″ levererar i form av vad som på alla nivåer är politiskt korrekt. Det är ”intelligentian” vi pratar om, de som har något att säga till om vilket borde få en del medborgare att reagera. Behandla vår egen försvarsmakt, på självaste nationaldagen som en spya man inte vill trampa i.

Skulle Försvarsmakten visa sig ändå, och liksom småputtra nedanför Gammlia i procession med pompa å ståt. Vad händer då?

Blir det anmälan för ”Hets mot folkgrupp”?

Kommentaren nedan av programsamordnaren är som den fis som sliter sig från kardandriften innan man hinner knipa ihop skinkorna- ljudlig, illaluktande och skapar normalt skammens rodnad hos avsändaren.

Mammanerven gick i spagat vilket gav en kedjereaktion till den härdsmälta som bara en äkta kulturmarxist kan föda fram.  Förmyndargenetiken slog till med full kraft och Prusseluskan dyker upp som anden ur flaskan i samma förutsägbara former som vanligt. Varför tänka i flera led då man kan ”känna”?

slut citat mig

Min åsikt är att kulturmarxister är samhällets fiende nummer ett

Annonser

6 thoughts on “Ang krav om att rita om barnböcker

 1. Att Bonniers är involverade är föga förvånande … Kappvändning mot det som för stunden är politiskt korrekt (och inte alltid rumsrent …) Allt för att tjäna pengar och moralen under marknivå …

  Klimathotsmyten och det den perverterade vänstern serverar idag …

  Liked by 1 person

 2. Hej.

  Det är alltid lika märkligt att det inte är böcker som ‘Orientalism’, ‘Mein Kampf’, Das Kapital’, ‘Koranen’ eller ‘Bibeln’ (för att ta topp fem-listan s.a.s) som skall skrivas om och korrigeras till nuvarande värdegrund.

  Nästan som att det har med personliga åsikter och personligt tycke och smak att göra.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  Liked by 1 person

 3. Det bästa med att skriva om och tillrättalägga, är att när man till exempel har gjort om ”Nigger Jim” till ”Slave Jim” eller bara ”Jim”, så har rasismen aldrig funnits.

  Så har jag förstått att det är. Inte ljuger väl ”de goda?”

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s