Freddy Kruger ska va Julvärd i år

Nämen, Miljöpartiet kanske kan sluta prata skit om Tyska folket som följde Hitler?! Ni kunde lika gärna Heila… =(

Man förstår vilken sprängkraft det är i en sådan bild i muslimska länder. ALLA som tagit sig in på olika nivåer skickar bilder vidare och visar att de har makt. Att de tagit sig in i beslutande organ. I Sverige.

Det är alla Svenska skattebetalares plikt att läsa var deras skattepengar går. Rebecca Uvell har tagit reda på lite grann..HÄR

Totalt delade SST 2015 ut nästan 54 miljoner i bidrag till olika trossamfund 2015. Jag kan verkligen inte förstå varför jag ska tvingas betala för andra människors tro. Det borde de få finansiera själva.

ELLER HUR!!!???

Nedanstående från hennes redovisning, och detta är bara en del..LÄS!

Islam är ju som bekant en religion så jag började kolla på vilka som fåt stöd frånNämnden för statlig stöd till trossamfund (SST).

60435255-is5ux

Sen har vi då nästa terroristvurmande politiska parti i Sverige- LÄS!

Vänsterpartiet och terrorismen

åsså var det då idag STABSläge hos Säpo…

Annonser

3 thoughts on “Freddy Kruger ska va Julvärd i år

 1. Hej.

  Något som är märkligt för en glad amatör som en själv är att infiltrationen inte kändes igen från början. Kan det varit någon som varit naiv?

  För att inte verka för efterklok: Muslimska Brödraskapet och liknande organisationer inom socialismen arbetar efter konceptet ‘Det Långa Kriget’. Helt kort avses att du etablerar som övergripande strategi att inte förlora, att angripa på sådant vis så att du i såg hög grad som möjligt använder motståndarens resurser, samt att du gör det dyrt (på alla sätt) att bekämpa dig. Det innebär inte nödvändigtvis väpnad kamp. Däremot innebär det att du arbetar mot din seger, även om du själv kanske inte får uppleva den dagen.

  Kombinerat med den klassiska socialistiska strategin att bli medlen i varandras föreningar samt att bli medlem i så många andra grupper som möjligt (detta för att dels skapa illusionen av massrörelse, dels för att vrida gruppers värdegrund till din agenda) läggs grunden för att förändra samhället du verkar inom så sakta att motstånd blir näst intill omöjligt.

  Det som förvånar mig är att statsvetare, politiska historiker och andra pålästa inte verkar se detta: är det för att de inte kan begripa att metoden fungerar oavsett om det är vita eller bruna människor, oavsett vilken totalitär ideologi det rör sig om?

  Du vinner det långa kriget genom att inte ge upp.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  Gilla

 2. Jag kan verkligen inte förstå varför jag ska tvingas betala för andra människors tro. Det borde de få finansiera själva.

  I Sverige skall det enligt lag råda religionsfrihet. Det är upp till var och en att följa sin egen tro. Med det följer som konsekvens att man skall slippa bli pådyvlad andras tro. (passus till ‘Jehovas Vittnen’, ‘Jesu Kristi sista dagar’ och alla radikala inriktningar inom Islam …)

  Vad folk utövar för religion, är för mig (agnostiker) lika ointressant som med andras utövande av sex. Så länge det sker inom det egna hemmets väggar, så är det generellt inget problem. Vad jag tycker om indoktrinering av försvarslösa, intet ont anande barn, borde väl vara uppenbart …

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s