Barn här och där

I Sverige tillåter vi giftemål med barn. OM det redan är gjort innan de anländer hit. Då gäller ingen barnkonvention eller vårt eget lands moral och etik.

HÄR

Enligt den svenska lagstiftningen är utgångspunkten att alla utländska äktenskap erkänns om de är giltiga enligt lagen i äktenskapslandet

I Sverige bråkar ideologiska läkare med resten av vetenskapen, även utanför landets gränser om man kan avgöra att en 22 årig man är ett barn, eller en man.

I Sverige kan Islamister göra karriär i politiken. Serrni, I de sk ”snabbspårens” förlovade land är detta fullt möjligt. Ivar Arpi beskriver HÄR hur lätt man kommer undan med detta.

Bakom Anne Lundberg står Salahaden Raoof, Grön Ungdoms språkrör i Malmö, och gör Muslimska brödraskapets hälsning. Detta var i juli under Almedalsveckan 2015.

2014 gjorde Mehmet Kaplan samma hälsning.

slut cit Arpi (bild Arpis facebook)

13043402_10153429805911218_1972160579762700022_n

Hur har MP agerat efter detta avslöjande då?

lfmblsb

– Han säger själv att han gör den gesten som ett tecken av solidaritet för offren av massakern på Tahrirtorget.

Men vi har pratat med honom och sagt att det inte är en lämplig gest att göra, eftersom det kan tolkas som att man ger stöd till Muslimska brödraskapet, säger Hanna Lidström, ett av två språkrör för hela förbundet.

Hanna Lidström önskade hett på twitter att Mehmet Kaplan skulle vara hennes far.

kaplan-avgc3a5ng

Antar att hon när en önskan om en retroaktiv färd ur livmodern på Romson åxå? eftersom hon verkar lägga ner mest krut på att odla fram grodor i samma takt som sin ideologiska moder..

Fint! då vet vi. Grön ungdom kan TALA Islamister tillrätta. De borde genast skickas till Mellanöstern för fredsskapande uppdrag i samtalsform

Här nedan är Miljöpartiet Grön ungdoms käcka skämt om morden på Emil och Carola på IKEA. De som mördades för att de såg Svenska ut.Något som i alla andra sammanhang, om etniciteten och erkännandet handlade om några som INTE var från Sverige- skulle betecknats som ett rasistiskt hatbrott.

hannakoll

Carola Emil IKEA

I vår lokaltidning Norran publicerades Carola och Emils dödsrunor tisdag den 19:e april, dryga 8 månader efter de bestialiska morden LÄS HÄR och HÄR

Impad är jag av detta inlägg i debatten kring religion i Sverige; HÄR

Vi har tillåtit att parallella strukturer växa och olika normer härska. Detta är ett misslyckande som vi måste börja ta på allvar.
Kampen ska inte enbart fokuseras på de extrema krafter utan måste också slå vakt om de vardagliga avsteg som görs av de värden och normer som svensk offentlighet är byggd på. Om vi inte klara av detta kommer vi se ännu fler extremister växa fram i våra förorter.
Det handlar inte om kamp mot religion utan kamp för att religion ska vara var och ens rätt. Religion ska vara individens rätt i det sekulära samhället som vårt är. Det är här som Kaplan går vilse och inte kan inse att religion ska vara privat sak och inte den offentligas angelägenhet.
Abbas Zarrinpour
Ledamot i styrelsen för Socialdemokraterna i Göteborg
 I fredags såg jag en liten liten flicka iklädd Hijab utanför Moskén här i stan. Detta uppvägdes (?) av en åtsmitande ljusrosa glansglittrig tunn täckjacka med skärp och ett par svarta tights med multifärgade stora prickar på och söta skor till.
#Signalkrocken
Har åxå sett små flickebarn iklädda Chador och Hijab. I lilla Skellefteå. Ett störra skynke och ett mindre över huvvet men större än ”vanlig” Hijab. Ser att det kallas Khimar
Den ena flickan som jag sett cykla för två somrar sedan endast iklädd det mindre tygskynket, gör det inte längre.
9f547d05c4e3
aac39cf980f8ce79681288fde1291064
Berätta för mig hur en kvinna klädd enligt nedanstående exempel skall kunna arbeta i vård och omsorg t.ex?
7-rfk00308c-preto

 

2 thoughts on “Barn här och där

  1. Hej Mexan! I fredags mötte jag en med PUT. Han var född 1989 och hans mamma var född 1986. Mannen hade så här långt 7 syskon och nu var hans ” ”mamma” åter gravid;) Hur är det med polygami i Sverige nuförtiden??

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s