Långt från Armodsdalen

Tiden går så fort, men efter det förskräckligt overkliga vitmanshatartalet i Armodsdalen 2014…

 

….känns dagens situation, den där Miljöpartiet framstår som det största hycklande fascistiska extremistiska Islamistiska ickefeministiska partiet som världen skådat irl i ett jämställt demokratiskt land som Sverige är, så overklig att man får sömnproblem

De säger att de är ngt som de i gärning checkar i varje ruta för motsatsen!

HÄR

Feminst javisst

På riktigt? Hur pantade får man vara och ändå sitta i riksdag/regering? Förlåt, men nån har röstat på dem? fast inte så många att de borde få sitta i regeringen utan det faller tungt i knät på Fredde å Steffe på skäret

evqsext

Försöken att tysta Svt av Fridolins kille gick ju inte så bra heller

Beware Miljöpartister, stöter vi ihop på stan kommer jag att hälsa på er på det sätt ”jag vuxit upp med”- (ja, jag har använt den förut men den passar bra och är en favvo)

59yatsf

Ännu en PMáre eller Mpáre what ever

skilda badtider

Som vi vet deltog Mehmet Kaplan på en middag med Barbaros Leylani, då vice ordförande för Turkiska riksförbundet, och Ilhan Senturk, ordförande för Grå vargarna i Sverige.

Leylani avgick efter att ett tal han höll på Sergels torg uppmärksammades, där han manade till våld mot armenier. Bland annat sade han ” Turken vaknar! De armeniska hundarna bör akta sig. Död åt de armeniska hundarna! ”.

I dag påstår Hasan Dölek, ordförande för turkiska riksförbundet och socialdemokrat under lång tid, detta i SvD: ”Jag deltar inte i sådana möten, det ger fel signal. Jag är socialdemokrat. Mig hittar du inte på någon bild därifrån.”

Men faktum är att Dölek visst har deltagit på möten med Ilhan Senturk och alltså med Grå vargarna. Han ljuger alltså i intervjun i SvD. Se bifogad bild som togs för ett år sedan. (Länk för samtliga deltagarna på mötet och fler bilder: http://www.trf.nu/isvec-parlementosunda-hocali-katliyami-k…/)

klicka på bild = förstora

Avslutningsvis ett tweet från Hanif Bali M som innefattar allt

3 thoughts on “Långt från Armodsdalen

  1. Hej Mexan! Nu har det (äntligen) blivit MP:s tur att schavottera i media! Men, som den paranoida individ jag är, varför är det först nu man uppmärksammar deras inkongruenta och omöjliga politik? I Umeå har islamiseringen av partiet länge problematiserats, utan reaktion från ledningen!

    Liked by 1 person

  2. Grå Vargarna är knappast ”civilsamhället” och ”vanliga politiker” i Turkiet som vissa (mp) försöker låtsas. Enligt Wikipedia stöds de av 3-4 procent av Turkiets befolkning.

    IRA och ETA stöddes nog av fler i sina respektive länder.

    Liked by 2 people

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s