De dubbla måttstockarnas land

Men hörrni nu får det bli slut på majblommeförsäljningen. Vi kan ju inte sätta barn på gatan att konkurrera med EUmigranter som försöker försörja sig på riktigt!

AKB ”levererar”

Sakine Madon om Kaplans ”Israeler är som nazister”

Så klart han gjort. Att kurdiska butiker plundras och förstörs, att kurder misshandlas av fascistmobbar, att människorättsadvokat skjuts i huvudet när han håller fredstal, att fascister skriker att de ska göra armeniska och kurdiska kvarter i Istanbul till begravningsplats, att turkisk militär bränner inne civila kurder i skyddskällare, att 11-åringar i min födelsestad fängslas och där våldtas fritt av pedofiler (”terroristbekämpning”), att hans polare för en stund glömmer var han är och gormar ”död!” (publiker skriker med) åt armenier på Sergelstorg, är däremot småpotatis.

Kaplan 3:a från vänster nedre raden

3 thoughts on “De dubbla måttstockarnas land

  1. Vem är den uttalade rasisten som är välkommen på tv4?

    Sen ska det i ärlighetens namn sägas att de två kvinnliga ministrarna som inte betalade tv-licens och fick avgå också hade lite mer i bagaget (precis som att Mård Stahlin hade lite mer utgifter än Toblerone) och en av dem var ju faktiskt kulturminister med public service inom sitt ansvarsområde, och då håller det givetvis inte att smita från tv-licensen. Den tredje manliga ministern som inte hade betalat tv-licens men hade rent i övrigt klarade sig.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s