Kaplangate

”Islamistcatering” tänkte jag att jag skulle bjuda på som nyord ikväll och förutom det! Sim sala-fucking-bim så rörs man till tårar och en underläpp att steka en rejäl bit falu på av nedanstående tweet

Jomen efter lite koll så ´faller maskrosen på plats, samma Miljöpartistisk young queen som hade den goda smaken att tweeta ut nedanstående då en mor och hennes son blev mördade på IKEA

Hanna Lidström MP

HÄR 2015

Mohamed Omar

I ett blogginlägg den 10 juni undrar skribenten Evin Baksi varför Mehmet Kaplan särbehandlas av journalister. Hon tar upp flera saker som gör Kaplan olämplig som minister. Listan över hans skumma aktiviteter är lång och sannolikt finns det ännu mer att gräva fram.

Mehmet Kaplan satt flera år i styrelsen för Charta 2008, en organisation som ogenerat försvarar jihadistiska terrorister. Dess samarbetsorganisation i Storbritannien, Cage UK, är inte bättre. Grundaren Asim Qureshi kallade monstret ”Jihadi John” – den engelske jihadisten som slaktade bakbundna människor med kniv – för ”en fin ung man”. Asim har också själv uppmanat till jihad mot väst.

Charta och Kaplan som jag skrivit om HÄR 5/10 2014

När Kaplan ”pudlade” sitt uttalande om likheten mellan finska vinterkriget och Jihadister, och när numera har MP lagt upp ”kenneln” på sin hemsida, så kommenteras det bl.a enl nedan

Han kan pudla hur mycket han vill, det råder inga tvivel om vad han hyser för åsikter egentligen och vad han har varit involverad i med starka kopplingar till muslimska brödraskapet och allt möjligt. Det är verkligen fint att ha en islamist som minister.
De kristna minoriteterna från mellanöstern som flytt för sina liv för att komma till Sverige tycker säkert det är en jätterolig utveckling.”

Stefan Olsson som var på plats beskriver Kaplans uttalande HÄR

HÄR lägger man upp sitt arbete för att förändra politiken mot Islamiska värden

”Citat:

I Europa är det aktivister inom Det muslimska brödraskapet (MB) – eller ideologiskt närliggande organisationer – som lyckats positionera sig som representanter för alla muslimer och islam.

Den svenska staten har i flera år vänt sig för konsultation i islamiska frågor till paraplyorganisationen Sveriges muslimska råd (SMR) med säte i Stockholm. Det är väl känt att flera av de aktiva i organisationen tillhör eller sympatiserar med MB

SMR arbetar företrädesvis med dialog och samarbete på nationell nivå men islamiska aktivister är även verksamma på lokalnivå i olika typer av institutioner och organisationer. Vanligt är att de finns i små och stora moskéer eller i friskolor med en islamisk profil.

Ett exempel utgörs av den före detta rektorn för den islamiska skolan i Akalla/Kista, Chabid Benmakhlouf, som är ordförande för en av MB:s europeiska paraply-organisationer Federations of Islamic Organisations in Europe (FIOE).Han var också en av deltagarna på ett förmöte i Sveriges riksdag som kallades »Yttrande- och religionsfrihet, broar till förståelse« som avhölls 2008 på initiativ av muslimen och miljöpartisten Mehmet Kaplan.Konferensen som följde på detta möte organiserades av tre organisationer som ingår i MB:s europeiska nätverk: FIOE, Islamiska förbundet i Sverige och SMR.

Nalin Pekgul 2005

Vi kör VIKTIGA nyheter dårå?

Intresseklubben antecknar att jag nu är inne på mitt 3;dje tangentbord. Min man är så jävla rolig så mitt i det jag sitter å skriver kommer han och tränger sig ner mellan mina fingrar #fingerrape´ar tangentbordet – och när han lyfter sina händer ser det ut så här hahahaha!

IMG_20160414_184227

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s