Clock work orange a la Suede

Det redovisas nya oprovocerade attacker på vanligt folk. Nu med filmade sekvenser som anses häftiga att både producera och titta på. Människor blir misshandlade och kränkta. Detsamma sker på skolor.

Har tidigare uppmärksammat liknande HÄR 2014

HÄR och HÄR

Läser förstrött att en kvinnlig glassbilsschaufför blir misshandlad och rånad. Andra ungdomar tar tillbaka hennes telefon. Snällt.

glassbil rånad

Tja, varför inte? Korvkiosken blir ju också rånad HÄR

a-clockwork-orange-001

Samma person- åtta olika identiteter

Tobias Wijk, verksamhetsutvecklare på Skatteverket och ansvarig för kontrollverksamheten, säger att de i deras utredningsverksamhet har upptäckt ärenden där det finns flera identiteter för samma person. ”Det kan handla om bedrägerier gällande förmåner och bidrag, om man ägnar sig åt kriminell verksamhet eller är belastad på något sätt så att man kan få en så kallad ren identitet som man kan använda i annat syfte.”

Cit Svd Nuri Kino

Ska det krävas ett blodigt terrordåd?

I Sverige har vi inte sällan svårt att tala om värden viktiga att försvara, utöver det vaga ”demokrati” och ”det öppna samhället”. Vi är fortfarande nervösa för att någon ska bli kränkt om vi berättar vad vi själva gjort bra. Men sekularismen, till exempel, är inte mindre viktig här. Rätten att utöva sin religion får aldrig bli en rätt att tvinga den på någon annan.

Det vore fasansfullt om det skulle krävas ett blodigt terrordåd för att vi på riktigt skulle inse allvaret.

Cit Erik Helmersson DN

Åtal för planerat terrordåd i Sverige

F.ö hoppar jag opinionLive ikväll. Ett bra val om man ska gå efter twitter =) Kanske ser det imorrnkväll istället. Media är ju fantastiska bredspektra för tvångsinbetalande undersåtar

cftlcrgwqaagjny

 

Blir spännande att se om Annika Borg får svar från Svt angående programmet som de vägrar visa!

Bonus

Däremot har alla kanaler använts i SRhuset för att promota Pascalidous drömprojekt med henne själv i fokus ut på TVskärmen för mina och dina skattepengar. MorronTV, radio övriga media. Romer ska har rätt till- behöver måste och skall få av vårt lands välfärd.

Under tiden fortsätter mensträsksfeminismen. När fan har skiten peakat?

Annonser

2 thoughts on “Clock work orange a la Suede

  1. Hej Mexan! De flesta förmögna flyttar nu i rask takt utomlands, helst till USA, Canada eller Australien. Det innebär att skattekraften i Sverige att betala experiment med enorm inströmning av migranter, med helt avvikande kulturell bakgrund, jämfört med ursprungsbefolkningen. Det kommer givetvis att leda till kraftigt höjda skatter för oss som har svårare för att flytta! Vilket samhälle vill vi ha?

    Liked by 1 person

    1. När första riktiga terrorattacken lyckats kommer de stå där och bedyra att de varit naiva. En gång till. De kommer att stå där och stapla floskler på varandra som legobyggande barn i ett välfyllt Kindergarden och prata i mun på varandra om vem som är mest ledsen o offrens vägnar…..eller vänta nu….det är ju mest synd om förövarna utanförskap.nu.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s