Misshandlad 9 åring och misshandlat samhälle

HÄR

Killarna angrep 9-åringen med skallningar och slag. Till slut fick han fly in i en affär där en anställd slog larm till vakten som kom snabbt.

15årig flicka misshandlad i Hörby

Våra sjukvårdsplatser sjunker i antal

Dessa använder sig redan av en oproportionerligt stor andel av sjukvården. Men det är bara en västanfläkt jämfört med det som just nu växer fram: De nyanlända asylsökande och s k papperslösa, inklusive tiggarna, betalar ingenting för sjukvården, och med politikernas goda minne ska alla genomgå hälsoundersökningar och bjudas på tandvård.

De redan långa vårdköerna fylls nu på med minst 150.000 personer. Ofta via gräddfil in. Det kommer att leda till sjukvårdens definitiva kollaps. Skaffa privat sjukförsäkring. NU!

……och nu får en veta att om en blir våldtagen av två män som pga att platsen var en bil våldtog i ”tur och ordning” istället för mustigt samtidigt påsättande, ja då är det mindre grovt och det är inte en gruppvåldtäkt.

Det svenska kösystemet är därmed klargjort HÄR

Många äro de som gräver guld i asylindustrins kölvatten. De sk ”Asylrättsjuristerna” är bland dem HÄR

Redan när Migrationsverkets rapport släpptes noterade jag en intressant kostnadspost nämligen post 1:6 (ersättning till offentliga biträden). I den offentliga debatten finns det en del migrations”experter” som ofta uttalar sig. Ibland är dessa ”experter” jurister som jobbar med asylärenden. Ni vet säkert vilka några av dessa är. Jag har tidigare påpekat att de s.a.s. talar i egen sak då det finns pengar att tjäna (skattepengar att dia) även från detta håll avseende migrationshaveriet.

Man kan ändå inte förneka att det finns guldkorn i berättelserna om inovativa anslag hos personer som kommer till vårt land. Har skrivit om denne förut, men favorit i repris?

Kan ha tagit körkort åt 40 andra personer

Idag kör han taxi och buss i Borlänge som 27-åring. Men i augusti greps mannen i Gävle som 24-åring då han kom för att avlägga körprov. Sedan dess utreder flera myndigheter vem mannen är och om han kan ha kört upp för körkort i upp till 40 olika identiteter.

– Vi har misstankar om åtminstone tio, säger Jan Barck vid Borlängepolisen.

6:e mannen funderar tillbaka i tiden och där gestaltar sig ändå Göran Persson som Svensk modells försvarare

Det finns så mycket i livet man kan ångra om man bara sätter i gång och ältar. På bussen till jobbet tidigare ikväll satt jag och funderade på det här med saker som skapar ånger och ångest.

En stjärnklar himmel ute, klar och tydlig trots det omgivande stadsljuset. Massor med stjärnor på himlen, men skulle man lägga sig i en mörk vrå av Norra Begravningsplatsen på andra sidan vägen och blicka uppåt så skulle det finnas mer ånger än det fanns stjärnor på himlavalvet. Det var iallafall känslan där och då…

En av de vassaste skribenter landet bjuder; Sakine Madon, ger vänstern och framförallt Rossanna Dinamarca på tafsen och det ordentligt och välförtjänt!

Sakine mioo V 1

Sakine mot V 2Sakine mot V sista

Missionerande salafister i Sverige

Iransk lag ska inte gälla i Sverige Medborgarnas likhet inför lagen får inte rubbas.

Relaterat

Högsta Domstolens beslut att pröva islamsk brudpenning i Sverige aktualiserar frågan om vi bör tillåta särlagstiftning

Nä, Svensk lag ska gälla i Sverige! Men kan vi stå emot? Jag antar att rättsväsendet har koll eller?

Vi betalar sedan länge av våra skattepengar till ”föreningar” och samfund vilkas syfte är att Islamisera sin omgivning HÄR

 

Under tiden;

Busschauffören som avstängdes pga ”främlingsfientliga” inlägg är nu tillbaka i tjänst HÄR

Minns ni när msm dvs de två största hatsajterna Expressen och Aftonbladet bedyrade att deras jakt på oliktänkande tillsammans med Researchgruppen endast var samhället till nytta? Då hette det att de avslöjade farliga samhällsmedborgare med politiskt inflytande osv. Signalerna är glasklara och man hängde strax ut vanligt folk utan prut. Vem minns inte Jim Ohlsson? eller Röda korsetkvinnan?

De goda måste då mobilisera och naturligtvis ligga i framkant och göra sin samhälleliga plikt. DÄRFÖR kan en busschaufför eller en sjuksköterska riskera att förlora jobbet. I Sverige 2016!

Förordandena av Hijabbärande som ”sunt och feministiskt ”står som spön i backen via msm och även på facebook . Jag kan inte låta bli att läsa Ivar Arpis gamla artikel ”Radikal Islam drabbar alla” igen

De som har försökt påtala problemen har stämplats som rasister och islamofober.

Ofta är det svenska muslimska organisationer – exempelvis Sveriges unga muslimer, Muslimska mänskliga rättighetskommittén och Islamiska förbundet – som legat bakom. De är mer måna om att anklaga de som skriver om de här frågorna för islamofobi än att själva ta striden mot extremismen. Man kan undra varför. De torgför nämligen ofta samma berättelse: om en islamofob västvärld som är ute efter att bekämpa islam. Det är samma berättelse som Al-Qaida och IS använder. Även om man inte stöttar jihadism så utgör den här sortens ideologi en grogrund och ökar polariseringen i samhället.

Alltmedan små samhällen lamslås av nya sorters attacker på framförallt kvinnor börjar folk att fundera över hur man ska kunna försvara sig

Jag skrattade ihjäl mig åt den nya rapporten att minst 22% av orsakerna till Svensk skolas förfall/Pisaresultatet- beror på invandringen. Jag har fan skrivit om det åxå för länge sedan och ställde då en moderat mot väggen. För två jävla år sen HÄR

Så när den lustiga farbrorn sitter framför Agendajournosen och ljuger Svenska folket rakt upp i ansiktet att INGEN kunde ha vetat vad folk redan vet; ATT asylsökare skulle komma i stort antal och orsakerna till det så imploderar jag av ilska.

Kan en medelålders kärring som jag sitta vid en liten sjö i Västerbottens kustland och ”veta” så måste man ju kunna afkräfva landets ledare, eller åtminstone hans välbetalda hov insikter och förmågor att lägga ihop ett plus ett!?

Tondöva sk opinionsbildare skräder inte orden då de försöker slå ner verkligheten i Alladins lampa igen utan kallar vittnesmål för lögner och skrämselpropaganda och dem som vittnar/slår larm för gnällspikar (Robert Aschberg bl a)

DETTA är alltså gnällspiksvittnesmål

och DETTA

Eroderingen av välfärdens stödben skola vård och omsorg har pågått länge. Resultaten syns och människor drabbas i stor omfattning. Grupp ställs med högönsklig brist på blygsel mot varandra. De som ska ha förtur är inte landets innevånare. Det sparas på diabetessjuka eller cancersjuka barns kostnader

cancersjuka barn

T.om i lilla Norsjö börjar det knaka i samhället och det är förjävligt! Utvecklingsstörda mot ensamkommande. Vilkas behov går först tror ni?

Kritik mot att dagcenter förlorar lokaler – ”blir en kraftig försämring”

Publicerad igår 06:15

Anhöriga och personal på dagcenter i Norsjö känner sig överkörda av kommunen när det gäller planerna på ett HVB-hem i delar av lokalerna: ”Det är fel att ställa två svaga grupper mot varandra”, tycker de.

Skönt att höra att åklagare yrkar på utvisning för detta hemska mord! Enligt Aftonbladet

Rättegången inleds den 30 mars och beräknas pågå i fem dagar.

Om han döms för mordet yrkar åklagaren på att han ska utvisas ur landet.

En liten detalj som reportern på Nyheter 24 ”glömmer” nämna nedan…

Nyheter 24 ljuger

Regeringen och Fridolin har ess i rockärmen minsann

mer lön från fridolin

Så, man fyller på med mer folk, och kompenserar havererade skolors dåliga arbetsmiljö som det stora asylmottagandet genererar med att ge REKTORN mer betalt? Really?

De springer runt med blomsprutan och försöker släcka stora bränder, slår sig för uppblåsta godhetsbröst och pådyvlar oss en egensnickrad illa byggd floskelsanning om att det här! DET är detsamma som ansvar och handlingskraft! Tvi vale!

Vad man skulle gjort? Jo, man skulle sagt initialt; Vi höjer skatten för detta blir en dyrsmäll. Det man istället sagt mantrat trummat ut i media med medias ivriga hjälp hela tiden är att detta kommer inte att kosta någonting utan det kommer att GE oss pengar.

De har minst sagt gjort en felaktig analys på sagoSchyffertekonomiska beräkningar.

Regeringens uppgift är att detta lands ekonomiska förutsättningar kommer detta landets innevånare bäst till del.

Inte med hemlige visionärens agenda om att hög invandring gagnar riket om 4 generationer (vilket det inte gör- se kaosstäder med hög invandring- de sitter med navelsträngarna permanent injackade utan att spela med öppna kort och utan att låtsas om att det är resten av landet som håller dem under armarna

Inkompetens och rena lögner har försatt oss i denna situation och nu ska de fram hela jävla rövarpacket till regering – ställa sig upp inför Svenska folket och tala ur skägget, be om ursäkt och erkänna att de handlat åt helvete och att vi ofrivilligt måste betala notan. Detta är bara början, detta kommer att stå oss dyrt låg lång lång tid framöver

Tvingas de inte se sina fel och brister/erkänna dem, så kommer de att göra fel igen.

F.ö så ÖKAR morden, och hör sen

 

3 reaktioner på ”Misshandlad 9 åring och misshandlat samhälle

 1. Hej Mexan! Var igår på reseevenemang, anordnat av Swedbank och där en frågetävling ingick. Första priset var en middag på ett av stadens lokus, men i stort sett alla deltagare får prisbedömning av den egna bostaden och de flesta som deltog har säkert egna hus, där man bor billigt och bra. Jag, som har foliehatt, börjar då fundera ifall Umeå kommun hört sig för hos berört företag om möjligheter till lediga fastigheter, varför prisbilden ev. friseras nedåt? Men vad vet jag och äldre människor är ju så lättlurade. Får jag erbjudande om bedömning av pris, kommer jag att säga att jag deltog enbart för att vinna måltiden och är absolut inte intresserad av att Swedbanks mäklare ska komma på besök hos mig. Jag har inga tankar på byte av boende, särskilt inte när flyttskatten är så hög som idag.

  Gillad av 1 person

  1. Bra spaning ang bostadsraggandet!

   By the way så tror jag att snacket om lägre löner inte bara handlar om viljan att skapa jobb att försörja sig på. Det handlar också om en förberedelse för den stora avgång av arbetare från alla vårdyrken som kommer inom 10 år. In ska alla som kommit hit med drömmen om att torka våra åldriga arslen och då måste lönerna vara lägre. De har ju ”skenat”=)

   Socialdemokraternas nostalgiska konvulsioner skakar fram en nyemission i svenskt samhälle, en ny arbetarklass ett nytt låglöneproleratariat, nya fattigSverige med trångboddhet vägglöss och TBC.

   GodhetsSverige är delade i två grupper; de som håller sig i bakgrunden och ser till att de som håller sig på barrikaderna gör sitt, de förstnämnda vet precis vad det handlar om.

   Socialdemokratisk morfos någon? Med uppräknade ingredienser i det nya Sverige kan man som Fenix ur askan stiga fram och ”kämpa” för arbetarklassen igen. DEN ”klass” man med dagens politik och dess konsekvenser själva sett till att skapa förutsättningar för

   Frågan är om arkitekterna har koll fullt ut på snickarnas skicklighet?

   Hur som helst vill inte Svenska folket vara med i detta samhällsexperiment in real life, just nu och här. De vill inte vara brickor i ett spel i Agenda2030´s mänskliga planekonomi, där allt ska jämnas ut.

   Hur många vill EGENTLIGEN, på riktigt kasta ut sin mormor i värre fattigdom? backa tillbaka i historien i sjukdomsbekämpning? ha ökad brottslighet inpå knuten? Ha sämre barnomsorg, sämre skola, sämre sjukvård och fortfarande efter detta höras ärligt säga;
   ”jag omfamnar det, jag vill ha alla dessa försämringar, för jag vill leva jag vill dö på jorden”?

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s