Julia C säger det uppenbara

HÄR LÄS!

Ju farligare makthavarna bedömer det vara att folket får veta djupare sanningar om den politiska agendan, desto mer trappas artilleriet av lögner och propaganda upp. Men en strid som förs med lögner som vapen kan aldrig vinnas. Det vet alla utom svenska journalister och politiker. Ändå är det exakt en sådan strid som pågår just nu.

Sverige och Europa står inför gigantiska problem (inte utmaningar) med den största inströmningen av migranter från dysfunktionella och kapsejsade u-länder i historien. En mycket liten andel är flyktingar enligt FN-konventionen, det vill säga flyr från länder där deras liv är i fara. Den minoritet som uppfyller konventionens kriterier på att vara flyktingar utgörs till största delen av människor som flyr från krigsdrabbade delar av Syrien.

 

3 reaktioner på ”Julia C säger det uppenbara

  1. Hej Mexan! Sverige har tagit emot terrorist från Lockerbytattentantet och vederbörande har fått ett mycket bra liv här. Nu har sonen attackerat flickr på sin skola och SÄPO blir inkompplade. Vad kostar sånt oss skattebetalare? Och den terroristen är givetvis inte ensam!

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s