Inte gynna främlingsfientliga krafter

Gruppvåldtäkten, som har kallats det grövsta brottet i svensk rättshistoria, ägde rum på ett asylboende i småländska Mariannelund i december 2011.

Afghanerna hade fest och ville hämta ”en tjej att knulla”. En av dem, Rafi Bahaduri, som hade varit anställd som tolk hos Migrationsverket, lurade med sig den svenska småbarnsmamman till boendet genom att låtsas att de skulle hämta sprit.

Men det hela visade sig vara en fälla. När kvinnan kom in på boendet kastade sig afghanerna över henne och höll fast henne medan de turades om att misshandla och våldta henne hela natten – under jubel, skratt och applåder. Vid vissa tillfällen våldtogs småbarnsmannen både oralt, vaginalt och analt på samma gång av afghanerna.

När polisen hittade kvinnan i lägenheten morgonen efter var hon nedsmetad med blod och i ett apatiskt tillstånd. Hon skadades så svårt av den utdragna, sadistiska gruppvåldtäkten att hon fick sitta i rullstol och vårdas på en psykklinik i Västervik i fyra veckor.

Tog initiativ till sadistiska gruppvåldtäkten
En av de åtta åtalade afghaner som den 11 mars 2012 dömdes till fängelse för den grova våldtäkten var Hedayat Rahmati, 24. Enligt domen från var Rahmati den som först slet av henne kläderna och tryckte ner hennes höfter, axlar och ben. Det var också han som våldtog småbarnsmamman först av alla.

Han var den som började övergreppen. Första gången var det vanligt vaginalt samlag. Sedan byttes de om flera stycken. Både med att hålla i och stoppa in sina könsorgan både i rumpan och i vaginan. De tryckte den (snoppen) långt ner i halsen så att hon fick svårt att andas”, står det i domen

Vallentuna

Nu krävs ”panicroom” på asylboendena så att personalen kan låsa in sig

panicroom

 

4 thoughts on “Inte gynna främlingsfientliga krafter

  1. Mariannelund är ett ”bra” exempel ur många synvinklar. Grova brott redan innan de ”kommit ut” i samhället. Kvinnosyn som är makaber, kan inte fatta snubbar som gillar se varandras ståpittar överhuvudtaget, men det är of topic…sen att en av dem var Migrationsverkets tolk, att åklagaren ställde samma åtal på alla fast en av dem ”bara” runkat mot hennes ansikte medan de andra penetrerade alla håligheter- varvid han fick 130 000 i skadestånd…phieuuuuuh…jag minns att när jag tog del av de uppgifterna initialt trodde jag inte på det först. Men det är sant!

   Gruppvåldta-misshandla-skända- få 130 000 av mina skattepengar osv

   Sick sick sick

   För övrigt ska ingen från Somalia ha put. Det har jag tyckt länge eftersom de kan åka dit på semester och ÄVEN får beviljat medel från soc för att göra det. (Gävle soc fick bashning av rätten då de först nekat)

   De som våldtog kvinnan som nu inte ”kan utvisas” -köp fängelseplats i ett annat land. HÄR har de inget att göra, inte ens i svenskt fängelse.
   Att kunna ta fram argumentet ”mänskliga rättigheter” som fond för avskyvärda brott då gärningsmannen(männen inte på något vis gett offer chans till sina, känns överjävligt

   Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s