Av jord är du kommen, till jord skall du åter varda

och må det ske fort som fan så att du lämnar din plats för bättre behövande HÄR

92åring måste lämna sitt hem

Vidare*******

Jag tycker inte om att behöva flytta igen. Jag flyttade runt tillräckligt med min man som var sjuk.

27 servicelägenheter på Enskededalens servicehus ska avvecklas. Några står tomma, men drygt 20 personer berörs. Den här delen av servicehuset ska bli boende för ensamkommande flyktingbarn, och de äldre erbjuds en ny lägenhet i en annan del av huset.

Igår ringde mamma och grät av oro. Hon orkade inte gå upp ur sängen på hela dagen. Det här tar på henne, både fysiskt och mentalt, säger Thorbjörn Westin

slut citat

Detta är den nya ”Ättestupan”.

DE säljer ut sina/mina/våra föräldrar som de djupt nedknarkande känslomässigt berusade ätteläggen de är. ”Knarket” DE är torsk på är den sortens ”godhet” där DE glömmer eller förkastar sitt eget kött och blod för att leva i värmen av den nya sektens budord.

Skit i din nästa, även de bästa, bara lajksen tickar in och ”Refugees welcome” slår ut släkten din

old-people-funny-t-shirts-18__605

Äh va fan, varför bara kasta gammeln över klippan då vi kan bränna ljuset i båda ändar å sabba den yngre generationen också? Varför åka buss utan manliga förkläden då man kan vara fredad med burka? HÄR

13 åringar sexofredade på bussen

img_0748-e1315422775472

Annonser

6 thoughts on “Av jord är du kommen, till jord skall du åter varda

 1. Hej Mexan! Det är inte bara där servicelägenheter för våra äldre, som slitit för brödfödan, avvecklas till förmån för asylsökande. Ofta kostar man också på ordentligt vid renoveringen.

  Liked by 2 people

 2. Hur kommer det att se ut för dagens beslutsfattare, den dagen de inte klarar av att sköta sin egen situation? Det är nog så att de försatt sig i en sådan ekonomisk situation, att de har råd med privat vård. Vore det då inte trevligt framöver, att inom tid införa hårdbeskattning på sådan verksamhet eller helt enkelt inte tillåta det …?

  Liked by 1 person

   1. Jo, har märkt det. Det lokala hockeylaget uppe hos dig begärde strax efter bildandet av klubben för många år sedan, tillstånd att nyttja ett av Stockholmslagens namn och färger (❤). Det finns ett avtal som styr detta, något inte många av supportrarna uppe hos dig känner till.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s