Sveriges radio sjunker lägre än glocalnet

HÄR

Twitter

Reflektion;

Okey, nu tappar man greppet totalt på flera plan. Om Johan Westerholm (S) är invandringsfientlig så vad är då Norbergs kommun?

Norberg flyktingvägrar

e1botxr

Sanningen hinner ifatt lögnerna

Blinda och döva för konsekvenserna har de ignorerat alla varningar. De har hånat oss, kallat oss rasister, konspirationshysteriker och islamofober. Man har förföljt oss, stigmatiserat och skandaliserat oss.

Allt enligt samma metodik som har använts ända sedan människan uppstod som art: att stena budbärare som kommer med dåliga nyheter.

De dåliga nyheterna skulle liksom försvinna då. Men sanningen är en motståndare som aldrig ska underskattas. Till sist hinner den ifatt även lögner som färdas i sjumilastövlar.

Julia Caesar

 

Annonser

7 thoughts on “Sveriges radio sjunker lägre än glocalnet

 1. Ja fy fan detta blir bara värre och värre. Varken Norbergs kommun eller Ledarsidorna är invandringsfientlig. De som i realiteten är fientliga mot det svenska samhället är den svenska PK-eliten och extremvänstern. Där har vi det verkliga hatet, som sprider sig som ett giftigt mögel i samhället. Tvi!!

  Liked by 1 person

  1. En gång i tiden fanns det något som hette ”samhällsomstörtande verksamhet”. Det är det som radikalvänstern sysslar med i dag. Dom kommer inte att vara nöjda förrän allt har kollapsat …

   Liked by 1 person

   1. Radikalvänstern?
    Det är helt vanliga sossar som omstörtar samhället med hjälp av Miljöpartiet och med mycket god hjälp av 8 års Alliansregering. Det är helt overkligt, jag tror tyvärr att vi skriver historia.

    Liked by 1 person

   2. Jag instämmer, förskjutningen med centern och MP som beter sig enligt Vänstern, t.om MUF som man kunnat missta för Miljöpartister eller Vänsternissar. De har gått bort sig i labyrinten av missriktad godhet och handlingsförlamning. Man ”känner” istället för att åtgärda

    Gilla

   3. vanliga sossar”? S hyser ett ganska brett spektra av socialister, allt mellan mittfåran av vänster/högerpolitiken och långt ut på vänsterkanten.

    Håller med dig om att det nog skrivs historia – ytterligare en vänsterideologi som hamnar på listan över regimer som inte lever upp till sina ideal och kraschar till slut. Listan börjar bli lång …

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s