När pensionärer kletas med nazism

folkets-demo-01-foto-roger-sahlstrc3b6m

foto ovan; Salle

cajvhvwwkaew2vl

Så vad önskar Mona Sahlin ska hända med människor som törs gå ut i en vanlig demonstration, en demonstration som på laglig väg sökt och fått tillstånd av polisen? Ska de utsättas för nerkletande av nazism/rasism stämpel? Ska de utsättas för den ”goda” rensande vreden? Dvs släpp fram de maskerade vänsteranhängare vars enda önskan är att bryta gatsten och spöa ”rasister” Som tidigare INNAN ens SD fanns i folks medvetande istället spöade bl.a moderater?

När Mona Sahlin kallar vanligt hyggligt folk för nazister gör hon svårt våld på sanningen och ett otroligt snyggt självmål

Ingen har missat att ett gäng huliganer/”firmor” såna som alltid slagits, fast mest på väg till, på och efter idrottsevenemang. De gick ihop och sprang runt på plattan och skrek i helgen. Ngt som benämnts som det största hotet i landet då barn besinningslöst slogs ner, och goda #lexbaseförekommande random människor ramlade ihop av schock och där reportern dessutom råkade stöta ihop med Alexandra Pascalidou som var tvungen att fråga om vad som hänt!?

Samma Pascalidou omringades senare enligt media, av högerextremister på Stureplan. Det är bättre att huliganer huliganar på idrottsarenor istället för att springa omkring som det värsta AFApack och pissa in revir.

Det är också bättre att barn inte är ute i en knarkvåldsmiljö, vad sjutton gör de på plattan? vad GÖR soc egentligen!?

#OrosanmälanHelaJävlaLandet

Ygeman kräver hårdhandskar på mot dessa våldsverkare och det är bra! Några mobjustice vill ingen normal Svenne ha på gatorna. Inte desto mindre är det bla Ygeman som i egenskap av sin position ”äger” problemet. Ett problem som delegerats ut i en polisorganisation som gnirkar värre än ett skepp i fullt utblommad destruktiv ledning under Dan Eliasson

Mannen som glider i sin egen gräddfil av gamla spyor

giphy

Under tiden kölhalas de som inte håller käft och ylar med i PKmsmtrollhögkvarter, för inte fan kan man ha två tankar i huvvet samtidigt; vara emot BÅDE rasister OCH importerad sexism/våld. Heja Katerina Janouch, stå på dig!

https://twitter.com/katjanouch/status/694224784301899778

Polisen ska ha våldsmonopol. Ge dem mer resurser och se för sjutton till att de får en annan chef!

Fler mord is coming up, både mellan asylsökare och mot personal på sprängfyllda asylförläggningar, var så säker läs ”Vardagsmat”

skulle halshuggas

Som grädde på moset har naturligtvis riktiga människo- (nej inte män i sko) utan *henälskare skapat ytterligare en tagg där man kan samlas och avsky. Inte våldet i vårt land generellt. Inte våld och rån av våra gamla. Inte våld och övergrepp småtjejer som leker på badhus, man protesterar inte över sexuella trakasserier på skolorna, ingen ilska mot olyckssystrar i orten, ingen ilska på svenska vanliga hygglomän (de får kompledigt gubevars) utan de skanderar att de inte ”ägs” av nån jävla nazze som vill skrämma marockanska gatubarn i deras namn. Har inte hört ett pip om deras ”systrar” som skräms hotas misshandlas av män i religion och/eller ”hederns” namn, så…

cakxt4zueaapzz5

Fine, jag är på! Men så fort ni glider tillbaks i mensträsket och bannbullarna mot svenska män generellt bakas och etiketteras ”förtryckande Talibaner” samtidigt som män i grupp från defakto just de områdena, går fria från era laserblickar, då har vi en beef

32448f3ecd79c02dc740450e4d7a3cf5

Tafatta politiker föreslår stängning av köpcentra, på riktigt! För man vet inte hur man ska komma åt problemet ”ensamma barn utan vårdnadshavare” som msm envisas med att kalla ”ensamma flyktingbarn” ni får lägga av med det! det är illegal invandring varav många är gravt kriminella, ty-fuckin-värr!

HÄR tänk om systerskapet gick quinn ur huse och reagerade/agerade mot detta??

skars i ansiktet

Inte ens en riktad barnverksamhet som ”Spökvandring” är fredade zoner

och när läste ni i Svensk media om alla övergrepp i Tyskland plus moms

Arnstads nazistiska mordbrännare?

Barnvåldtäkt på asylboende

Gruppvåldtäktsman på rymmen

Misshandel och bråk står som spön i backen

Flicka fick skorna nerspolade i toa för att hon inte bar Hijab– I Dalarna för fan!

Så visst känns det helt naturligt att en ärbar kvinna/flicka i Sverige ska ha Hijab, gå med sin make, bror eller kusin på allmänna områden utanför sitt hem, att vi i sverige ska ha separerade tider för män och kvinnor på badhus eller i simma/njuta av vatten i olika pooler känns asfräscht nyskapande

By the way

Kostnaden för Revinge tältby

”Ungefär 200 – 250 flyktingar bodde i tält i Revinge i december månad.”
Så mellan den 13:e och 31:a fick man alltså in 238 pers till utöver de 12 som det skrevs om i pressen?

Detta är en sammanställning av kostnaderna enligt Migrationsverket.

Lönekostnader: 2 012 000
Väktare: Cirka 2 100 000
Mat: Omkring 1 000 000
Hyrbilar: Cirka 50 000 kronor
Summa: Omkring 10 162 000 kronor
Hursomhelst om vi antar att siffran 10,2 miljoner stämmer hade det räckt till
-5 miljoner doser mässlingvaccin eller
-5000 familjetält eller
-284 000 dagsransoner mat i Syrien/Jordanien
Gymnasium stängs
cajcsqvwiaalnfu

 

 

Annonser

6 thoughts on “När pensionärer kletas med nazism

  1. Jag är så förbannad på lögner och svek och att man utan att blinka offrar unga och gamla i landet. Ygeman och Danielsson borde jobba en vecka personligen med detta. Jag ser gärna ett till snyftreportage om dessa individer, fast då från de drabbades horisont.

   Gilla

 1. Hej Mexan! Jag blir gråtfärdig när jag ser nedrustningen av samhällskontraktet, dit jag har betalat så mycket skatt och sympatiserar med SD:s krav på folkomröstning, vart våra pengar ska gå. Varför är alla andra politiker så avogt inställda till att vi medborgare ska få ta ställning i flyktingfrågan?

  Liked by 1 person

  1. Hej Mia,

   När majoritetssamhället vaknar kommer det att vara försent att vända atlantångaren.

   Det är bara att se hur det ser ut i andra länder i EU. Nattväktarstat, högre brottslighet, organiserad brottslighet som kommer att göra grova pengar. Ständiga gängkrig. De enda som kommer att utvecklas i sjukvården är traumakirurger vars arbete blir att lappa ihop kriminella på bekostnad av betalande medborgare som behöver sjukvård.

   Sveket mot vår åldrande befolkning är fullständigt ofattbart!

   Vaktbolag kommer att växa som svampar ur jorden och poliser som hoppat av kommer att få bättre betalt nöjdare kunder och samhället blir mer slutet- exakt motsatsen till vad ”Öppna era hjärtan” Reinfeldt och övriga världsfrånvända idioter i Miljöpartiet och Centern.

   Det finns inte ord för vad de gjort och gör mot landet.

   Det senaste ; att stänga ner alla IPnummer i Sverige från åtkomst av Daily mail UK´s artiklar om slakten på Alexandra på HVB boendet är ju så allvarligt så man tror man drömmer!

   Gilla

 2. SD vill samarbeta med moderaterna. Glöm inte hur moderaterna försämrat för arbetslösa och sjuka, hur de tvingat cancersjuka att ta en kölapp på arbetsförmedlingen osv. Vi hade tidigare en regering som var handlingskraftig men fattade dåliga beslut. Nu har vi en regering som är rädd att stöta sig med någon och inte vågar fatta beslut. Valet står mellan pest eller kolera. Att stänga våra gränser – åtminstone tillfälligt – vore bra men löser inte problemen. Vad som saknas är nya idéer. Inget av partierna har något fräscht att komma med. Kommande val är meningslöst. Jag tänker inte rösta på SD på grund av deras önskan att samarbeta med moderaterna. Ytterligare en anledning är att de lovat att återkalla erkännandet av Palestina om de får chansen. Men tänker följa valet med stort intresse. Sverige lär aldrig bli sig likt.

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s