GW om Vänsterpropagandan i dumburken

Irene beskriven med egna ögon och egna ord och när hon i slutscenen kliver in i fängelset för att avtjäna två månader för att hon skulle ha tårtat Jimmie Åkesson är det säkert åtskilliga tittare som redan tagit till lipen för hennes räkning.

Dock icke jag själv. Den Irene jag känner är nämligen en annan som inte har ett Pillekvitt gemensamt med hennes egen beskrivning. En notorisk kåkfarare som bara under de senaste dryga tjugo åren dömts till ett tiotal fängelsestraff på allt ifrån några år till någon månad och hos polisen finns noterad för hundratals brott; narkotika, våld mot tjänsteman, olaga vapeninnehav, rattfylleri, grova olovliga körningar och allt det där andra som följer naturligt av att man lever ett helt igenom kriminellt liv och ger fullkomligt Faderulingen i de lagar och förordningar som skall gälla oss alla.

Citat Leif GW Persson HÄR

Läs GWs rutor ”Trovärdighetsspaning” i artikeln i länken ovan. Mycket talande.

2013 skrev jag om Irene Panik HÄR

Jag nämnde denna människospillra HÄR Då Kieolos körde sitt race av pedagogiska sneskär i sin högtravande utläggning om varför det ska bränna till i politiken med lite handgemäng

David Eberhardt skriver i GP om hur vi fungerar i grupp HÄR

Den polskbrittiske psykologen Henry Tajfel visade i flera experiment att människor känner en enorm gruppsamhörighet, även om gruppen de tillhör har bildats utifrån slantsingling. Vi tycks inte tycka saker för att vi funderat på det, utan för att gruppen i vår närhet tycker likadant.

Så vad har detta för relevans för oss människor i den humanitära supermakten Sverige idag?

Jag skulle vilja säga nästan allt. Det förklarar mycket av det vi kallar för kultur – till och med den svenska kultur som säger att Sverige inte alls har någon kultur. Och det förklarar varför vi är så rädda för att sticka ut och tycka annorlunda, även om vår avvikande uppfattning är rätt

Vidare något som ska stå i eldskrift!

demonfireloop

…..ett vitalt samhälle är beroende av att vi faktiskt vågar analysera och inte bara följa känslomobben.

Så låt ingen skrämma dig till tystnad. Det är bara i diktaturer som alla måste tycka likadant.

Citat David Eberhardt

och apropå diktatur..

Varför inte bara vara hemmafru dammtorka i brösthöjd och stryka kalsonger?

https://twitter.com/Col_Shabrawy/status/693918892549390338

 

Annonser

5 thoughts on “GW om Vänsterpropagandan i dumburken

   1. Men så sägs det också att SvT plus Tv4 kommer att stå för Tv underhållningen i helvetet. Fast ibland undrar jag om vi inte redan är där.

    Liked by 2 people

 1. Hej Mexan! Trots att vi är så ”utbildade och kritiskt tänkande” från vår skoltid, är det tydligen jättejobbigt att avvika från den upplevda majoritetens åsikter, pk-ismen! Men vi blir allt fler som är rädda för landets framtid, om inte riktningen ändras!

  Liked by 1 person

  1. Jo, minns ju hur det var med svinflunsavaccinet. Jag tog det inte,hade läst på ordentligt på nätet. Men hade man följt våra myndigheter och den läbbiga KD´s Maria Larsson som tyckte det var bra att folk var panikslagna – ”då kommer de att vaccinera sig” sort of uttalande – om man BARA läst msm Anna Bäsén mfl dömande journalister, så hade man följt strömmen.

   Följa strömmen är inte mitt mellannamn

   Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s