De goda journalisterna mot de ….”goda”?

Försöker för egen psykisk hälsas del att undvika vissa agendajournos som spankar vevar och blåser upp sig på tidningssidor i sina godhjärtade försök att få Svenne å Lotta att hålla käft och rätta in sig i ledet. Det är ju viktigt med yttrandefrihet, även om många av dem förnekar mig min, och dessutom har grandiosa plattformar!

Efter att ha tagit del av diverse sanslösa uttalanden en längre tid plus knähundarna som gläfser efter sina förvirrade hussars falskspelande Dror Feiler saxofontoner och gör utfall mot Svearikes folk har jag dock liten självbehärskning kvar.

I själva verket sponsrar jag via skattepengar/presstöd en flock självgoda Besserwissers vars enda mantra är att alla jävlar i Sverige som tvivlar på det kloka i att ett gäng snorrika komiker och uppblåsta krönikörer ska ha tolkningsföreträde över landets belägenhet, är korkade.

Därför är det med största möjliga tillfredsställelse jag tar del av det första inlägget/svar på Cantwells pekoral från Sonesson här ovan. Fler lär komma. Från övriga utpekade samhälles/världens fiender- #barbarernaOfSweden

och apropå mätning av handled för åldersbestämning har Bali som vanligt en syrlig karamell att njuda

Birro

För några dagar sedan fick tio (!) poliser fly ut via nödutgången på ett asylboende eftersom stämningen var så hotfull.  Det liknande, enligt polisens egna rapport om ”en hejaklack på en hockeymatch”.

Minst en polis fruktar för sitt liv. ”Jag var mentalt förberedd på att slåss för mitt liv” skriver en av poliserna i den interna utredningen.

Kan vi stanna där ett ögonblick?

Människor som vårt land valt att ta emot hotar poliser till livet…

Människor som säger sig ha flytt från krig och lidande, som efter en lång resa kommer till ett land som är känt i världen för sin gästfrihet mot flyktingar, och så så hotar de poliser till livet?

Vad handlar detta om?

Enligt Expressens ledarsida handlar det till stora delar om att flyktingarna som kommer hit tvingas bo trångt.

One thought on “De goda journalisterna mot de ….”goda”?

 1. Hej.

  Vi kan lösa det hela, men inte med nuvarande styre.

  Om man mentalt ställer upp som princip att Sveriges ansvar börjar och slutar vid den svenska gränsen, så är det bara att marschera samtliga avvisningsärenden över densamma. Om det innebär att de måste gå till Afghanistan, så är det varken Sveriges fel, eller ansvar. Det är deras eget som inte såg till att uppfylla kraven för att få stanna. Ingen hade väl tyckt det var konstigt om någon som hoppat på ett plan på Arlanda med destination USA avvisats eller utvisats om denne inte uppfyllt kraven?

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s