Nollvision på kulturkrockar någon?

Man har ju populära mål i trafiken HÄR

Nollvisionen beslutades av riksdagen 1997. Det har lett till förändringar i sättet att arbeta med trafiksäkerhet. Även internationellt har Nollvisionens tankar fått genomslag.

I juni 2009 beslutade riksdagen om ett nytt etappmål för trafiksäkerheten på de svenska vägarna. Det innebär att antalet trafikdödade år 2020 inte får vara fler än 220

slut citat

Vi har nollvision angående suicid HÄR i Gtbg och generellt i landet ;

Om det gick att få ner mäns självmordstal till kvinnornas nivå skulle mer än en tredjedel av alla självmord försvinna.

Männens kraftiga överrepresentation i självmordsstatistiken har länge varit känd bland forskare och beslutsfattare.

Trots detta saknas det ett genusperspektiv på frågan. Att vara man betraktas visserligen som en riskfaktor, men ofta, även i vetenskapliga sammanhang, förlägger man orsakerna till andra faktorer och bortser från strukturer

slut citat HÄR

Jag tycker att det är helt sjukt att det bara gapas om strukturer där kvinnor i alla sammanhang är förfördelade och förtryckta. I ALLA sammanhang, men man utelämnar de eventuella ”strukturer” som är till mannens nackdel, där mannen/män är offer #prostatacancervanligastecancern tex…

Så kan vi enas om att de korkade männen förutom att vara mest korkade och utöva mest våld, faktiskt MEST våld mot ANDRA män- så är de så korkade att de även är mest självsanerande!

Jag är förvånad att det inte bland allt menskladdande och krav på fria bröst i badhusen uppfunnits en firardag för radikalfeministerna där de kan skåla in alla mäns självmord?

Män svarar för 70 procent av alla självmord i Sverige. Bland män i åldern 15–44 år det den vanligaste dödsorsaken

slut citat

2013

Den psykiska ohälsan kostar 70 miljarder kronor per år HÄR

..och apropå det där med fria bröst i badhusen tex  Jönköping 2008 eller som nedan, i Umeå 2014

Bröstaktion umeå badhus

Elin West menar att baddräkten länge varit en fråga för jämställdhetsrörelsen. Redan 1905, när den första moderna baddräkten kom ifrågasattes den eftersom den ansågs skamlig.

På 1920-talet mättes hur mycket ben som stack fram under baddräkten, var det för mycket blev det böter.

slut citat

Jag har ett förslag!

Alla dessa radikalfeminister som klagar på ofullbordad jämställdhet, som gapar över manliga strukturer, den svenske vite mannens förtryck och uselhet, kan få projektanställning på Sveriges alla badhus. De kan i samarbete med RFSU som ju har ett önskemål om att sexutbilda alla asylsökande män, få äran att utbilda badhusbesökare med fabless på att ”krocka” med vår kultur.

Det är dags nu! Dags att på riktigt i verkligheten, med riktiga motspelare- göra skillnad! Om det nu inte fortsättningsvis ska göras skillnad på manliga strukturer beroende på Kultur/etnicitet? Svenska eventuella tafsare slås på fingrar och anmäls, asylsökare får klämma och lära sig den kvinnliga anatomin? Sen klipps det lite pastellfärgade hjärtan tillsammans?

HÄR

sexualbrott aquanova Borlänge

Ja, det är ju en del krockar rent kulturellt vill jag påstå. Man är inte van vid att vara tillsammmans pojkar och flickor i den här typen av miljöer, säger hon och menar att flera av de som varit inblandade i händelserna under 2015 varit unga nya svenskar.

Badmästare Fredrik Hallermark bekräftar problemen och menar att de påverkar personalens arbete med säkerhet i badet.

Mycket av hans och personalens tid går numera till att försöka förhindra överfall och reda ut vad som hänt i efterhand

Reflektion;

Måste ju finnas hur många jobbtillfällen som helst! Tänk tolkar som tolkar mellan personer och de sexvakter som måste anställas, för jag menar; BADvakter ska väl kolla så att inte folk drunknar? åsså kommer Fanny och Elin och berättar om det hemska förtrycket som DE bygger sina aktioner på; dvs böter för för mycket visade ben för 90 år sen. Osv- så får de unga tafsande sexbrottslingarna lära sig lite svensk historia samtidigt.

Att detta uppmärksammas nu måste ju vara pga en ökning som inte går att sopa under mattan. Detta har pågått mycket länge faktiskt. Något jag skrivit om tidigare HÄR Det har varit våldtäkter, sexövergrepp av olika valörer sen början av 2000. Så klart mest uppmärksammat i de större städerna, men nu också alltså i mindre, i takt med den ökande asylinvandringen.

Om nån tror det kommer att bli lättare framöver, för våra svenska flickor/kvinnor, så tror den/de fel.

Om nån tänker; ”Nollvision på kulturkrockar” och inbegriper sexuella övergrepp i tanken, så tänker de fel. Vi är nämligen redan nu i minoritet

Enligt Lena Lundkvist beror männens framstormning också på invandringen. Den manliga övervikten har varit stor i migrantströmmarna från Jugoslavien, Afrika och Mellanöstern.

slut citat

….och vi är det alltså pga invandrande män från kulturer där kvinnan inte har samma värde som manne

Sverige har för närvarande en uppseendeväckande skev könsfördelning, särskilt i åldersspannet 15 – 19 år, något som har accelererat kraftigt genom det senaste årets mottagande av ensamkommande barn och ungdomar.

Min forskning visar att det finns flera negativa konsekvenser för samhället när obalanserna i könsfördelningen ökar, något som Sverige behöver diskutera på allvar, skriver professor Valerie M Hudson

slut citat

Att vi dessutom anpassar oss och skapar särrättigheter efter olika invandrargruppers krav vilket även inbegriper att Sverige accepterar redan nu barnäktenskap är totalt galet och en indikator på att vi förlorat fattning och förmågor som skall fastställa normer och riktlinjer, lagar och regler för hur man lever i vårt land.

Ett överstatligt skapande av ”Vi och dem” MED FLIT! är därmed motsatsen till den nollvision man sagt sig vilja sträva efter som mål. Vi lever bara i början av konsekvenserna i kölvattnet på politiker som förlorat all bäring. Samhällskontraktet är brutet. Jag vill inte betala till detta!

Glatt överraskad över Katerina Janouch frispråkighet. Läker mina ögon =)

https://twitter.com/katjanouch/status/689585103123652609

https://twitter.com/katjanouch/status/689584819345424384

https://twitter.com/katjanouch/status/689582170424360960

https://twitter.com/katjanouch/status/689581521024503809

https://twitter.com/katjanouch/status/689185069580308480

https://twitter.com/katjanouch/status/689168612809158656

https://twitter.com/katjanouch/status/689167772979441664

 

 

 

Annonser

7 thoughts on “Nollvision på kulturkrockar någon?

 1. Hej Mexan! Det kommer att bli stora problem för pensionssystemet när alla ”flyktingbarn” måste avhålla sig från lönearbete, trots att de på papperet endast är i 40- eller 50-årsåldern, men i realiteten har kroppar som närmar sig betydligt högre ålder. Men då kanske alla våra välfärdssystem är kaputta, så det blir inga svårigheter.Det måste vara mer lämpligt att var och en sparar till den egna välfärden?

  Liked by 1 person

  1. Skall man vara krass, så kommer de flesta inte att få jobb i sådan omfattning att de betalar ”tillräckligt” med skatt. Så vinsten eller förlusten för samhället blir densamma före och efter pensionering.

   Liked by 1 person

 2. Jag stöder verkligen tjejernas kamp mot den förnedrande könsdiskriminering som kräver att dom måste skyla brösten.
  Dessutom tror jag att självmordsstatistiken för män skulle gå ner om fler badade toppless

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s