Det är skillnad på skit å pannkaka Sosseriet och fackeriet

Umes egen Che var väldigt upprörd på Anna Sjödin i Mars 2015 han skriver 27/3 2015 nedanstående;

Men för oss som varit med ett tag, går det inte att dölja vad som är på gång:

en välregisserad mediakampanj för att skapa sig en politisk plattform, som ska bereda vägen in i arbetarekommunens styrelse.

Steg 1: välj en fråga du kan väcka sympatier med,

steg 2: bomba media med det de behöver för att skriva om det precis före årsmötet. Det är slående hur årsmötestider helt plötsligt kan väcka rättspatos hos en del människor

********

vidare;

Efter Anna Sjödins avgång som förbundsordförande för SSU, dröjde det inte länge tills hon anställdes som rektor för Vindelns Folkhögskola av partikamraten Bertil Holmberg, som var skolans ordförande då. Huruvida det var en fair och transparent rekryteringsprocess är ngt jag inte kan uttala mig om.

Men därefter anställdes även en fd partikamrat, även aktiv i Anna Sjödins s-förening (USHF). Huruvida den här rekryteringen var fair och transparent eller ej kan jag inte heller uttala mig om, men man börjar skönja ett mönster när man lägger märke till att -förutom han- så anställdes även en kompis till Anna Sjödins sambo Thomas Hartman, som avgick från sina politiska uppdrag 2004 när det kom fram att han hade köpt datautrustning på 80’000 med skattemedel (se reportaget från SR 2004-10-16)*

Det här med stark rättspatos verkar vara UmeChe´s varumärke no?

Han är nu i kölvattnet av sitt facks skandaler lika upprörd då svågerpolitik syster/broderskap ryggdunk och pösmunksfasoner uppträder där?

Nejdå, inte direkt. Target locked! Så därför redovisar han nu bodycounting på lokalnivå och ett högtidligt travande av allt gott kommunal gjort för medlemmarna skissas i nostalgiska ordalag, budskapet är att man inte ska går ur facket för då ”vinner arbetsgivarna”! Allt mot en bakgrund av en bild på Ådalen-31

Ekar fin ideologi, men facket Kommunal i sin nuvarande form får nog anses ha spelat ut sin roll
Mannen, myten legenden har talat Håkan Nilsson Kommunal Skellefteå svullar på knäckebröd å ost mellan besöken på lyxkrog och har inga som helst problem med att sitta ”säker” på sin post, liksom att hylla sin ordförandes fortsatta position.

1 miljard i medlemsavgifter, 230 mille back på lyxlirarna i toppen går inte snacka bort och det är inget litet problem
Dessutom beter sig en del fack i mångt och mycket som rena maffian

49 000 medlemmars avgifter back- BARA på Lyxkrogen. Går inte att snacka bort Caviedes

Slutligen en liten rättelse på Caviedes inspirationsträff och gästabudsinbjudan ”vi bjuder på mat efter mötet” -skall väl vara ”vi köper mat för era pengar som ni ska känna er glada att få ta del av”

Vad gäller tidigare indignation kring ”svågerpolitik” inom Caviedes stora breda parti kan jag bara konstatera att då samma sak sker inom Kommunal låtsas Caviedes som om det är ett pris värt att betala. För medlemmarna!

Samma pamp/svågerförfarande såsom i Sosseriet såsom i fackeriet. Det ena kritiseras med ruelse, det andra viftas bort med kladdig nostalgi och ”4TheSake”argument. Yeack!

Annonser

2 thoughts on “Det är skillnad på skit å pannkaka Sosseriet och fackeriet

  1. Hej Mexan! Nu är ju slagskämpen tillbaka i den lokala politiken, trots att hon angrep en nysvensk vakt! Liknande rekryteringar har också skett inom de lokala moderaterna, när kommunalrådets hustru erhöll en nykonstruerad tjänst som ”omvärldsstrateg” efter att ha straffat ut sig som kommunchef. Viktigt att såna historier lyfts upp, tycker jag.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s