Importerade Shariaivrare och medeltida kvinnosyn

…är det verkligen framtiden för Sverige i mångkulturens lovs namn?

HÄR

Han berättade att de flesta av dem säger sig komma från Syrien och att en majoritet av dem är anhängare till IS!

När dessa förstod att irakiern var en ”avfälling” till den ”rätta tron” så utsatte de honom för dödshot och även hans familj. De tog till och med reda på var han bodde och var hans barn gick i skola och lovade att mörda hela hans familj på det sätt som man dödar alla ogudaktiga slut citat

Jag säger;

När nu DN´s ledning avslöjas för att ha mörkat de grova massövergreppen under ”We are sthlm” i augusti i fjol, förstår man varför inte sådant som Wager skriver/skrivit om hamnar på frukostbordet hos Svenssons heller.

Problemet är att Svenssons egen dotter/son ligger på mångkulturens offeraltare och Svensson förväntas vara den som håller i den ideologiska kniven och dessutom tacka för äran att offra sina barn och därmed visa sig vara en god pluralistiskt troende samhällsmedborgare.

Tino Sanandaji skriver

Polisernas och ordningsvakternas strategi blev att så snabbt som möjligt få bort gärningsmännen med stöd av polislagens trettonde paragraf, som tar fasta på ordningsstörningar, och enbart under en enda kväll avlägsnades ett 90-tal unga män.

Att upprätta anmälningar och inleda brottsutredningar fick komma i andra hand. Enligt vad DN erfar har ingen heller hittills dömts. En av de poliser som deltog i insatsen, och fick lägga mycket tid på att stötta de drabbade tjejerna, säger att saken betraktades som känslig. Killarna som skickades iväg bedömdes nämligen till över­vägande del vara ensam­kommande nyanlända.”

Det var ju…intressant. Varför rapporteras händelser i Augusti först nu? Har det uppdagats nyligen? Vi får vänta på fler detaljer. Det skulle skaka om svensk journalistik om det skulle visa sig att DN eller andra tystat massövergrepp mitt i Stockholm i flera månader. slut cit Sanandaji

Finnarna talar iaf klarspråk!

Finland sexbrott

Norrmännen har gjort det tidigare

Norsk polis om våldtäkter

Somalier i Norge berättar om varför de våldtar nordiska kvinnor

– Men lyssna nu, norska flickor klagar över att utländska pojkar gör så och så, men varför det händer många våldtäkter är att norska flickor går nästan helt naken! Det är som att säga ”kom hit och fuck me”, du vet? 

HÄR är artikeln

Men det är inte lika fel att våldta en svensk tjej som att våldta en arabisk tjej, säger Hamid.

Den svenska tjejen får ju massor av hjälp efteråt, och hon har nog redan knullat. Men arabtjejen får problem med sin familj. För henne är det en stor skam att bli våldtagen. Det är viktigt att hon har kvar oskulden när hon gifter sig

Redan 2005 skrev Rojas i DN om tabu att lyfta faktum kring kriminalitet

invandrarnas generella överrepresentation när det gäller registrerad brottslighet ligger på lite över hundra procent.

För grövre brott, exempelvis mord, dråp, misshandel mot obekanta och våldtäkt, är siffran 300-400 procent.

Men samtidigt som invandrare från vissa länder inte alls begår brott oftare än infödda svenskar gör invandrare från andra länder det i mycket stor omfattning.

Det är bara olikheterna i invandrarnas sociokulturella arv som kan ge en tillfredsställande förklaring till skillnaderna i brottsbelastning mellan olika invandrargrupper

 

 

 

Annonser

3 thoughts on “Importerade Shariaivrare och medeltida kvinnosyn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s