Chang skriver om religionsutövarna

HÄR

Alla människor kan inte bli sådär galet religiösa. Många av oss har arbete och mer vardagliga bekymmer att tänka på. Antirasismen och de frälsta invandringsförespråkarna hittar vi framför allt hos kulturarbetare i svensk medelklass.

Det kan vara operasångerskan i teverutan, en komiker som räknar ekonomi i pizzor men även en yngre förmåga med ambitioner att ta sig in i den mediala värmen.

Som all annan religion har även den invandringsfrälsta rörelsen kommit att bli allt mer auktoritär. Att ifrågasätta en religiös ledare har alltid straffat sig i alla tider och Sverige är inget undantag. Vi har idag en debatt med en stor grupp människor som dagligen avfärdas som troll, efterblivna, rasister och hatiska. De är smutsen.

I kontrast till detta har vi änglarna, de rättfärdiga och fullkomliga. Med salig operasång och pizzor istället för oblat ska allmogen frälsas, är det tänkt. Men det funkar inte.

slut citat Chang Frick

Jag skrev om ”religionen” HÄR  i Maj 2015 ur perspektivet att den skulle omvända nysvenskar, vara starkare än Muhammed Allah Jesus och Gurra

Sakine avslutar sitt fenomenala skarpa inlägg med ;

”Behandla inte IS-frågan som en sandlådelek”

Det är så talande, för exakt så känner jag det. De talar till mig som om jag vore 3 år. Försöker trycka in knappen för empati och beundran för deras storslagna medkännande godhet, och just detta otroligt naiva- i bakgrunden kluckande”värdegrund” som potentiellt större än Islams påverkan- visar bara hur djupt religiösa de själva är, och jag blir plötsligt livrädd!

De tror alltså mer. (åtminstone tror de att de tror rätt mer och starkare) De tror, attderas religion ska rädda alla som vill åka ner för att slakta eller kommer tillbaka från slaktandet. För är det inte just vad som är orsaken bakom att de gör detta? ATT Jihadistämnena inte sett ”ljuset” i form av den största guden i svenskt samhälle!

”Socialus demokratus genus Feminismum” och hens störste profet ”värdegrundum”.

Hardcore tro på dessa kommer att konkurrera ut både Allah och Muhammed. Men det finns ett litet väggupp innan vi uppnått detta högsta tillstånd…”

slut citat mig själv

Absolut kommer vi kanske på några hundra år att lyckas med att värdegrundsutbilda alla från Mellanöstern och Nordafrika som kommer hit. Även om erfarenheter i andra länder visar på motsatsen.

Problemet är att människor i realtid offras på det storslagna altaret, medmänskliga projektet

Planerna som Kommuner kommer att nappa på strax; om att Migrationsverket sponsrar hyror 6 år för 600 nybyggda lägenheter (snart i varje kommun?) som skall komma asylsökare till gagn, kommer- trots godhetssyftet att skapa det man sagt sig vilja bekämpa i alla år fattigSverige, ökad brottslighet, mänskligt lidande

900 000 enkla jobb krävs, samt minst 500 000 nya bostäder, typ igår.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s