Fruktansvärda övergrepp i Tyskland

HÄR

sexövergrepp Tyskland

Enligt uppgifter i flera tyska medier kan omkring 1.000 unga män ha varit inblandade i övergreppen som ska ha skett utomhus i närheten av stadens centralstation. Antalet har ännu inte bekräftats från officiellt håll

Om 1000 män kan samlas och utföra detta, vad mer kan de tänkas motiveras att åstadkomma tror ni/vi?

Den häringa ”Arabiska våren” som alla vänsterradikala vill ha även i Sverige innebär lite biverkningar som kanske inte är så intressanta för dess mest ivriga förespråkare?

6/7 2013 skrev jag detta

Jag undrar varför inte vår press skriver om detta?

Läs mer på den våldtagna journalisten Natashas egen blogg HÄR

En annan rapeblogg HÄR

Kvinnor ska inte vara på torget och demonstrera

Ibland är det 100 procent flickans fel att hon försätter sig i en situation där hon våldtas, säger Adel Abdel Maqsoud Afifi, polischef och islamistisk parlamentsledamot.”

Sjätte mannen; ”Den selektiva tystnaden”

Det är ett inget annat än ett terrordåd som måste fördömas. Det måste ha varit planerat. Det är inte så att några hundratals, kanske tusen män, samtidigt får en masspsykos oberoende av varandra och går ut i den tyska nyårsnatten och stöter på likasinnade, hittar ett lämpligt offer och släpper loss. Det som hände i Köln på nyårsnatten är ett massövergrepp som saknar motstycke i ett land som inte är i krig.

Näej, det verkar vara på just det sättet att det ÄR strukturerat planerat och regisserat bla via sk sociala medier

Rapport hade en ngt bättre rapportering än Svtnyheter som mest surfade igenom i några korta ordalag kring händelsen och istället koncentrerade sig på ”Putinparfymen” och skrattade konstlat glättat mot varandra.

Rapport tog iaf det säkra före det osäkra och avslutade sin rapportering med ett vittnesmål från en person/polis som konstaterar att detta redan har, OCH kommer att ”utnyttjas” av högerkrafter; – ” Vad var det vi sa” ungefär.

Samma jävla carte blanche som vid Charlie Hebdo, ”hemskt, men hur blir det nu för alla oskyldiga?”

OSKYLDIGA är inte skyldiga, beter sig som folk och drar inte negativ uppmärksamhet på sig.

Detta handlar inte om enskilda som blev lite överförfriskade. Detta är vad den svenska radfeministen anklagar den svenske mannen för;

”Strukturerade övergrepp mot kvinnor utan att de gör det i grupp, de har det i DNA´t och ALLA är presumtiva och iaf moraliskt skyldiga enbart pga av kön” SVENSKA mäns, den västerländske vita cismannen är jordens, världens, samhällets, kvinnans största fiende

NÄR då det som sker i strukturerad form, som sker och skett i andra länder med kvinnans håll/käften/vetdinPlatsSyftet- VERKLIGEN sker i granngården så…hoppla vad SAMMA personer INTE tar in offrens och dem de vurmar för i vanliga falls- situation.

#testballong #organisering

https://twitter.com/HogerJabben/status/684468038108839936

Uppdatering 8/1 Denna kommentar finns på ”Motpols” inlägg

”Det är dags att sätta ner foten

lensof sa…

Det som hände i Köln var ett terrorangrepp. I detta håller jag med 6e mannen. Det var alltför välplanerat, dessa händelser som inträffade i ett antal olika städer i Europa. Det börjar komma fram mer och mer från olika håll. Köln var för stort för att tystas ner men liknande handlingar skedde på fler platser.
Att kvinnor utsätts är antagligen ett irrbloss. De är lättast att angripa och förövarnas verkliga angrepp ( mot det västerländska samhället) kan döljas bakom sexuellt beteende. Det förekom ju också grova stölder samt misshandel mot män som var därför.
Målet tycks ha varit att skapa kaos och rädsla. Inte bara bland kvinnorna. Beteendet är ett självförhärligande och antagligen riktat mot den egna gruppen. Se vad vi kan och vad vi gör, vi har makt när vi tar den, se och följ……
Ser vi inte allvaret i dessa angrepp är vi verkligen illa ute. Att se dessa män som sexuella djur är att underskatta deras avsikt med planerad och medveten vilja attt förstöra och rasera.
Deras styrka är att de slåss från underläge och att vi underskattar dem. Vi måste vakna.

7 januari 2016 19:04 

som jag skrev härovan; Testballong/organisering

Annonser

5 thoughts on “Fruktansvärda övergrepp i Tyskland

 1. Hm, hänt i Köln … Var dom på väg hit, men … Citerar första halvan av en kommentar jag själv gjorde tidigare idag hos norah4you (wordpress.com) :

  Börjar få allt svårare att värja mig från tanken att berörd del av vänstern vill medvetet få hit diverse löst klientel, dvs dom som bl.a. SÄPO är väldigt intresserade av att ha koll på. Frågan blir då varför?

  Vi fick nog tyvärr ett av flera svar i.o.m. ditt inlägg …

  Liked by 1 person

 2. Ok … fick först bara fram inlägget t.o.m. länken till ditt inlägg 6/7-’13 …

  Går det att göra en koppling till det Adel Abdel Maqsoud Afifi uttrycker sig och att kvinnorna inom radikala delarna inom Islam måste i någon grad skyla sig till del eller helt …? En misstanke jag haft länge …

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s