Kommunen har egen flyktingstatus med

…egna kriterier. Ser att Norsjö kommun har egen definition på vad en flykting är HÄR för övrigt har jag noll zero nada förståelse till varför det står en kvinna å diskar ? Är alla som kommer å som bor på boendena utan armar?? HÄR i beskrivningen av arbetet för personalen står att de ska integreras.

 

 

 

Annonser

3 thoughts on “Kommunen har egen flyktingstatus med

 1. Hej Mexan! Instämmer i din analys. De som kommer till Norsjö, och kanske saknar sysselsättning, kan mycket väl laga den egna maten, diska och städa, inte minst som exempel för sina barn! På hotellen, finns också möjlighet att titta på ”barnförbjudna” filmer på utrikiska med hög grad av våld. Har tyvärr noterat att migranter återfinns på många av våra hotell, där det vardagliga tas omhand av andra. Det blir, enligt min mening, ingen god start på livet i ett nytt land.

  Gilla

  1. ”naturkatastrof”

   menar att det blir svårt att resa hit och söka, samt få asyl här om det ex varit en naturkatastrof i Guatemala. Är ingen mänsklig rättighet http://www.manskligarattigheter.se/sv/de-manskliga-rattigheterna/vilka-rattigheter-finns-det/flyktingars-rattigheter
   samt ”Flykting
   Enligt flyktingkonventionen, svensk lag och EU:regler är du flykting om du har välgrundade skäl att vara rädd för förföljelse på grund av:

   ras
   nationalitet
   religiös eller politisk uppfattning
   kön
   sexuell läggning eller
   tillhörighet till viss samhällsgrupp.”

   http://www.migrationsverket.se/Privatpersoner/Skydd-och-asyl-i-Sverige/Asylregler.html

   Övriga skyddsbehövande är en kategori som enbart finns i den svenska utlänningslagen; den saknar motsvarighet i internationella konventioner och EU-rätten.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s