Miljöpartiets sagovärld och misshandlad ambulanspersonal

I Miljöpartiets sagovärld behöver man inte dubbdäck….

….fast å andra sidan, vad ska man med dubbdäck, eller däck till öht? I MPs värld finns inga fordon att sätta dem på

Vår väg tex, är BARA is, å då menar jag BARA is. Det är som en nyspolad hockeybana på riktigt. Nu idag är det iofs minus 8 drygt men prova å köra här utan dubb. Det värsta är att man kan möta nån som kör dubbfritt. OM de kommit mer än ett par 100 meter förstås..

Något annat som skaver är detta

2 thoughts on “Miljöpartiets sagovärld och misshandlad ambulanspersonal

 1. Pa Korsika blev ambulanspersonal ocksa attackerad under juldagsnatten i ett bakhall i ett invandrartätt omrade , vilket ledde till demonstrationer fran lokalbefolkningen och till att en moskelokal blev vandaliserad och att koraner brändes. Vilka blev rubrikerna? Rasism pa Korsika… Det tog minst ett dygn innan hela sammanhanget klarnade… När en reporter gick runt och intervjuade folk stödde alla demonstranterna.

  Liked by 1 person

 2. Hej.

  Här i Malmö saltar man gator och gångbanor när det närmar sig nollgradigt. Om det sedan blir en köldknäpp så uppstår ett underlag av vatten-is-vatten, och med tanke på att man här kör kontinentalt så finns det mycket att se utanför fönstret. Om det dessutom snöar en fem-tio centimeter så kasar både bilar och cyklar runt i asynkron balett.

  Varför? Därför att i likhet med miljöpartister anpassar man sig inte efter verkligheten. Ibland tror jag att man som stadsbo blir så van att allt bara finns där, som av sig självt, att man glömmer att det alltid finns två sätt att göra saker på: rätt sätt och fel sätt.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare
  Ps Då skall jag sedan inte nämna vad man anser är ‘långt till [valfri samhällsservice] här i Skåne, för då blir jag väl utvisad. Ds

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s